Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
laczego moge miec 37 stopni rano
tak, chyba potrzebuje realnego wytlumaczenia..
powiedział, że endometrium jest złuszczone. Linijne czyli nic nie ma.. dobrze to sobie tłumaczę? wiem, panika.. ale ktos wyzej napisał, ze jak jestem to tego nie zmienie i tego sie uczepiłam :(
:( przepraszam... po prostu jestem w złej kondycji psychicznej i szukam podpowiedzi tych, ktorzy sie na tym znają. racjonalnie wszystko mowi, ze nie - zwlaszcza chyba to, ze nie było wytrysku wewnatrz ani tak naprawde tego wieczoru.. wiec uznaje, ze cudów nie ma. po prostu ten okres był bardzo krótki, chociaz tego pierwszego dnia to wprost ze mnie leciało :(
i o tym właśnie mówię.. nakręciłaś się zupełnie bez sensu na coś co nie miało nawet cienia szans by sie sprawdzić to i nie dziwota, że organizm zaczął się buntować!!!! to spanikowałam.
okres płodny nie występuje tylko w momencie owulacji... - ale jesli teraz nie mam sluzu płodnego to chyba nie jest czas płodny? ostatnio z obserwacji miałam sluz płodny od 10 do 16 dc. prosze odppowiedzcie na pytanie..
okres płodny nie występuje tylko w momencie owulacji
ostatnio z obserwacji miałam sluz płodny od 10 do 16 dc
ale jesli teraz nie mam sluzu płodnego to chyba nie jest czas płodny
Niekoniecznie.... a wiesz w którym dniu cyklu jesteś?
Aż strach napisać co się myśli o całej tej sytuacji,żeby zaraz nie wkroczyło Towarzystwo Obrony Uciśnionych na 28dni...
:( teraz to sie czuje naprawde jak dzieciak 17 letni :(