Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeOct 24th 2011 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny polewające i spożywające- nie zapędzajcie się! Szacunek do drugiego człowieka przede wszystkim, choćby nie wiem co tu robił i pisał...:cool:
    Towarzystwo Obrony Uciśnionych na 28dni czuwa :shades::shades::shades:
    --
  1.  permalink
    Dobra polewam kolejna bo sie robi coraz ciekawiej :bigsmile:

Blubis jeszcze flaszke i porozmawiam z Toba o Twoim problemie bo mam wrazenie ze teraz to sie z nami droczysz,ale ja to robie lepiej:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
    • CommentTimeOct 24th 2011
     permalink
    Blubis - ale Ty tak poważnie? Czy chcesz nas pod wieczór rozruszać? Bo wiesz, może pomyślałaś " e tam, 28 - forum npr-u, czyli zmurszałych babć, rozruszam towarzystwo".... he? :)
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    blubis: o opłukanie rąk.. nie wytarałam po opłukaniu. :((

może lepiej... bo gdyby to był ten sam ręcznik w który wytarłas spermę... to na bank bys była w ciąży... a tak... udało ci się

:devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    blubis, wiesz ile tu osób stara się o dziecko latami! i w to jak wspomniano wcześniej "po bożemu"?!!! a ty się martwisz o zajście w ciążę przez papier, tampon czy co tam jeszcze było opłukane!!!!
    --
  2.  permalink
    Jaheira: Dziewczyny polewające i spożywające- nie zapędzajcie się! Szacunek do drugiego człowieka przede wszystkim, choćby nie wiem co tu robił i pisał...

Nie no ma sie rozumiec, tolerancja ponad wszystko.....:shocked: ehehehehe soryyy ale nie moge sie powstrzymac hehe
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    no problem, ze ja na powaznie :(
    i pewnie gdyby to ktos inny pisał reagowałabym jak Wy ale dla mnie to problem
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    anula36: może lepiej... bo gdyby to był ten sam ręcznik w który wytarłas spermę... to na bank bys była w ciąży... a tak... udało ci się

ooo matko, proszę nie... bo jeszcze się koleżance przypomni, że jednak wytarła rękę i to właśnie w ten ręcznik!!!!:devil::devil:

Stawiam kolejkę:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    Dobra, rozumiem, przez papier sie nie da.
    Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku?
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    blubis: Dobra, rozumiem, przez papier sie nie da.

Czyli jednym słowem przejdziesz do historii jako wynalazca nowej metody antykoncepcyjnej:boogie:
    --
  3.  permalink
    lapa: ooo matko, proszę nie... bo jeszcze się koleżance przypomni, że jednak wytarła rękę i to właśnie w ten ręcznik!!!!Stawiam kolejkę

Heheheheee ,ale faza.Loo juz danwo sie tak nie ubawilam.Ostatnio pilam wirtualniaki jakis rok temu na forum transportowym z kierowcami i ich zonami oj powiem wam ze tematy tez byly dobre,ale gdyby zobaczyli to co tu sie dzieje to by chyba przebilo wszystko hehehhe:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    yyyyy... "Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku" że co proszę???

kurka... Wy pijecie, a ja nie rozumiem co się :do mnie: pisze ;O
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    :( ja naprawde potrzebuje uspokojenia, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja..

po obmyciu rak i uzyciu tampona/papieru przy załozeniu ze minimalnie cos moglo zostac?
    Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku?
    --
  4.  permalink
    anne76: yyyyy... "Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku" że co proszę???kurka... Wy pijecie, a ja nie rozumiem co się :do mnie: pisze ;O

A odwrotnego efektu sie nie spodziewalam.Ja wiem to organizm domaga sie %%% :bigsmile: My Cie tu oparami zwabiamy hehehehe
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    anne76: yyyyy... "Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku" że co proszę???

kurka... Wy pijecie, a ja nie rozumiem co się :do mnie: pisze ;O

bo to kochana to jest wyższa szkoła jazdy i ja jeszcze też na tyle nie wypiłam aby to pojąć :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    To może małe typowanko:
    kto za tym, że jest jednak ciąża - ręka do góry! Kto nie - niech poleje sobie...:)
  5.  permalink
    blubis: :( ja naprawde potrzebuje uspokojenia, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja..po obmyciu rak i uzyciu tampona/papieru przy załozeniu ze minimalnie cos moglo zostac? Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku?

Odplywam sluchajcie :surfing: Niech ktos poleje bo niewytrzymam:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Ja polewam :-) choć rękę trzymam w górze:devil:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    Blubis krótka piłka - po całej tej przygodzie miałaś silne krwawienie... tak? byłaś u ginekologa, zrobił USG, stwierdził złuszczone endo i że nie jesteś w ciąży... tak? dobrze zrozumiałam? no to jeśli tak, to w czym jest problem? to co robisz to tak dla rozruszania towarzystwa - jak już któraś z dziewczyn zauważyła - czy ot tak czysto teoretyczne dywagacje? bo nie rozumiem... no i chyba nie zrozumiem - a już na pewno nie na trzeźwo... bo tu ani ładu, ani składu... nic tu kupy się nie trzyma...

Blubis i jeszcze jedno pytanie - nie masz czasem na imię Beata?
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Zdecydowanie ciąża- bo czym inaczej wytłumaczyć tę huśtawkę emocjonalną jak nie hormonami:devil:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    ooo to to to ... Jaheira inaczej być nie może :) na pewno bliźniacza przynajmniej:shocked:
  6.  permalink
    Tamara74: kto za tym, że jest jednak ciąża - ręka do góry! Kto nie - niech poleje sobie...:)

Dobra ja polewam no to Luuuuuuuuu :smoking:

lapa: bo to kochana to jest wyższa szkoła jazdy i ja jeszcze też na tyle nie wypiłam aby to pojąć

No sluchajcie mozemy teraz interes zakladac. Jako pierwsze bedziemy wynalazcami recznikow,papieru i tamponow zapladniajcych:crazy: Zaraz do meza zadzwonie to nam reczniki ciezarowka przywiezie heheheheheee:swingin:
    --
  7.  permalink
    anne76: Blubis i jeszcze jedno pytanie - nie masz czasem na imię Beata?

O! Trafne pytanie :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Bo juz sie chyba poznalysmy :bigsmile:
    A na imie miala wlasnie Beata .....lalalalalaaaa o Jewka juz spiewac zaczyna ladnie ladnie

Dziewczyny polecam na ta sytuacje piosenke : Ja mmm chyba z ciebie - Kamyczki
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    Ewa przywołuję Cię do porządku!!! bo zaraz znów wyjdzie na to, że się naśmiewamy z biednej koleżanki, która tu po poradę przyszła... a Ty po bandzie pojechałaś i ciężarówkę z ręcznikami proponujesz :tongue:
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    po całej tej przygodzie miałaś silne krwawienie... tak? - tak pierwszego dnia, silne
    byłaś u ginekologa, zrobił USG, stwierdził złuszczone endo i że nie jesteś w ciąży... tak? no tak, stwiedził złusczone endo
    dobrze zrozumiałam? no to jeśli tak, to w czym jest problem? nie wiem, strach, ze tak krótko trwała miesiaczka wyjatkowo krótko
    to co robisz to tak dla rozruszania towarzystwa - jak już któraś z dziewczyn zauważyła - czy ot tak czysto teoretyczne dywagacje - widze, ze sie dobrze bawicie ale to neistety na powaznie
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    i nie Beata.. kurcze...macie mnie za dziecko :(
    --
  8.  permalink
    anne76: Ewa przywołuję Cię do porządku!!! bo zaraz znów wyjdzie na to, że się naśmiewamy z biednej koleżanki, która tu po poradę przyszła... a Ty po bandzie pojechałaś i ciężarówkę z ręcznikami proponujesz

No moga byc dwie ciezarowki jak kto woli - sama jako spedytor dopilnuje zaladunku,rozladunku i zabezpieczenia.Gwarantuje nienaruszenie towaru i nawet gratis wszystkie userki m28dni je dostana,niech juz bedzie:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    Blubis wybacz, ale albo nas tu próbujesz wkręcić, albo wkręciłaś siebie. No i jeśli to ten drugi przypadek, to obawiam się że nie da się tu pomóc. Po prostu tak jak sobie wkręciłaś ciążę, tak sama musisz ją sobie wykręcić... No bo skoro racjonalne argumenty do Ciebie nie trafiają (łącznie z badaniem gin i USG), to naprawdę nie wiem co tu może pomóc.

Poczytaj swoje wpisy... nie odnosisz wrażenia, że raczej poważne, dorosłe kobiety tak nie piszą? że to dziecinne trochę?
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    blubis: widze, ze sie dobrze bawicie ale to neistety na powaznie

Na poważnie to my odpowiedziałyśmy ci już kilka stron temu!!!!A ty nadal wyciągasz z rękawa te same pytania.
    Poza tym sorki, ale to o co pytasz jest po prostu nie do ogarnięcia na trzeźwo!
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Blubis a przepraszam Ty do tej pory żyłaś przekonaniem,że dzieci to się z kapusty biorą, czy że bocian je przynosi?
    Sądzę,że chyba tak skoro teraz tak panikujesz... I myślę,że gdyby ktoś CI wcześniej uświadomił,że sex, sperma, plemniki mogą prowadzić do zapłodnienia, to nadal byłabyś dziewicą, skoro teraz tak panikujesz...
    --
  9.  permalink
    blubis: i nie Beata.. kurcze...macie mnie za dziecko :(

No wlasnie nie wiem:neutral: Czekajcie...Bo wlasnie wlaczyl mi sie dylemat po procentowy.
    :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Jak Cię dziewczyny nie uspokoiły i - co najważniejsze - lekarz to zawsze możesz zrobić taki o to test ciążowy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    mam wrażenie, naprawdę. ale potem mysle i analizuje i widze, ze sie okres skonczył juz i przypominam sobie fora, gdzie było, ze w tym płynie są plemniki i wiem, ze mogły znalezc sie na jego palacach bo moze dotknął siebie.. i analizuje, czy dobrze opłukałam rece zmieniajac tampona i po prostu mysle "kurcze, mam 37 stopni, 2 dni okresu' i sie doszukuje. dlatego tu weszłam po poradę bo sama nie umialam sobie odpowiedziec
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Hanny: zawsze możesz zrobić taki o to test ciążowy

no to teraz Hanny pojechałaś:-) bo jak wyjdzie koleżance na czerwono to mamy tutaj całą noc z głowy!!!:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    kobieto!!! ogarnij się, otrząśnij!!!

gdyby w ciążę zachodziło się od ubrudzonego w prejakulacie palca, umytego, wytartego (czy w odwrotnej kolejności), podczas wkładania tamponu, to naprawdę nie byłoby potrzebne in vitro :shocked: naprawdę sądzisz, że jesteś w ciąży?:shocked::shocked::shocked:

błagam... powiedz, że to wszystko to był żart, bo nie zasnę dzisiaj...
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    nie żart :(
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    test zrobiłaś?
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    jaki test? normalny apteczny - nie po to poszłam do lekarza dzis.
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    lapa: no to teraz Hanny pojechałaś:-) bo jak wyjdzie koleżance na czerwono to mamy tutaj całą noc z głowy!

Fakt, biję się w pierś lapa Chciałam dobrze:cry: Trzymam kciuki za niebieski:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTamara74
     permalink
    Blubis - a ja Ci nie wierzę, że tak się wkręcasz i już.
    Ja tam kończę temat. Wam kochane też proponuję, bo to się staje nudne. Pomimo alkoholu. Są pewne granice.
  10.  permalink
    Oj dziewczyny mamy sie z nia klocic ze nie jest w ciazy jak ona wie ze i tak jest-no blagam :whorship:

blubis skoro wiesz to po co sie radzisz?:shocked: Ja na Twoim miejscu to juz bym cala wyprawke dla dziecka kupila albo dwie bo moze jutro natknie Cie przepiekne przeczucie ze to beda blizniaki.Nie czekaj allegro jest czynne 24h....
    --
    •  
      CommentAuthorblubis
     permalink
    ok, przepraszam jesli odebralyscie to jako prowakacje. mam nadzieje, ze mi przejdzie. dziekuje za pomoc i odpowiedzi.
    --
  11.  permalink
    Tamara74: Blubis - a ja Ci nie wierzę, że tak się wkręcasz i już. Ja tam kończę temat. Wam kochane też proponuję, bo to się staje nudne. Pomimo alkoholu. Są pewne granice.

Zgadzam sie w 100 a nawet 200% Proponuje przejsc na babskie rozmowki na watek ''Zawieranie małżeństwa przez internet'' dokonczyc flaszkie wirtualna i spadac spac....Chociaz to powiem wam szczerze,ze odechcialo mi sie spac hehehehe.Poprostu mam dzisiaj takiego humora,ze chyba nikt nie jest w stanie tego zepsuc nawet ta moja nieszczesna reka:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    blubisoj, życzę żeby ci przeszło, bo jeszcze kawał życia przed tobą i wiele innych,poważniejszych dylematów... a nam byśmy o tym szybko zapomniały, bo ja tam bym chciała sie dziś wyspać! Dobranoc!
    --
  12.  permalink
    blubis: ok, przepraszam jesli odebralyscie to jako prowakacje. mam nadzieje, ze mi przejdzie. dziekuje za pomoc i odpowiedzi.

A nie ma za co:wink:
    Poszla i nie wypila rozchodniaka ah te baby :bigsmile:
    --
  13.  permalink
    lapa: nam byśmy o tym szybko zapomniały, bo ja tam bym chciała sie dziś wyspać! Dobranoc!

Oj no nie gadaj,ze niebedziesz mogla zasnac... ja Cie tu ululam slonce:rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    RoxyEwa: Poszla i nie wypila rozchodniaka ah te baby

ja się z toba napiję, bo rozrywka była przednia!!!
    --
  14.  permalink
    lapa: ja się z toba napiję, bo rozrywka była przednia!!!

Oj noo trafiaja sie tematy,jakos nie czuje tego zeby i ten problem i ta osoba byly prawdziwe,ale...Zostawmy to:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthoranne76
     permalink
    dobrej nocy:cool:
  15.  permalink
    anne76: dobrej nocy

Nawzajem i tez zaraz bede uciekac spac:wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.