Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dobra, rozumiem, przez papier sie nie da.

ooo matko, proszę nie... bo jeszcze się koleżance przypomni, że jednak wytarła rękę i to właśnie w ten ręcznik!!!!Stawiam kolejkę
:( ja naprawde potrzebuje uspokojenia, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja..po obmyciu rak i uzyciu tampona/papieru przy załozeniu ze minimalnie cos moglo zostac? Płyn przedejakulacyjny na palcach tez nie zapładnia jesli tego dnia nie było potem wytrysku?
Niech ktos poleje bo niewytrzymam

kto za tym, że jest jednak ciąża - ręka do góry! Kto nie - niech poleje sobie...:)

bo to kochana to jest wyższa szkoła jazdy i ja jeszcze też na tyle nie wypiłam aby to pojąć
Zaraz do meza zadzwonie to nam reczniki ciezarowka przywiezie heheheheheee
Ewa przywołuję Cię do porządku!!! bo zaraz znów wyjdzie na to, że się naśmiewamy z biednej koleżanki, która tu po poradę przyszła... a Ty po bandzie pojechałaś i ciężarówkę z ręcznikami proponujesz
naprawdę sądzisz, że jesteś w ciąży?

Ja na Twoim miejscu to juz bym cala wyprawke dla dziecka kupila albo dwie bo moze jutro natknie Cie przepiekne przeczucie ze to beda blizniaki.Nie czekaj allegro jest czynne 24h....
Blubis - a ja Ci nie wierzę, że tak się wkręcasz i już. Ja tam kończę temat. Wam kochane też proponuję, bo to się staje nudne. Pomimo alkoholu. Są pewne granice.