Proszę wszystkich korzystających, aby uaktualnili swoje adresy email w "Zarządzanie kontem". Proszę również o poinformowanie reszty, która nie zagląda tu na forum. Przy starcie oficjalnej zresetowane zostaną wszystkie hasła, a dostęp dla już korzystających będzie możliwy po resecie hasła i wygenerowaniu nowego.
Względem danych, bez obawy nic nie zniknie. pozdrówka Damazy
Czy użytkowniczki niebywające na forum zostaną powiadomione wewnętrznie? Zadbaj, abyś nikogo nie stracił zaskakującym posunięciem. Znam swoje hasło na pamięć, więc uczenie się nowego to niewygoda.
Będzie pewnie sterta emaili, dlaczego moje konto nie działa, ale niestety - trzeba czytać lub zaglądać forum. Najważniejsze to uaktualnić adres email w "Zarządzanie kontem". Reset hasła to wysłanie linku na ten właśnie email na podstawie, którego będzie można wpisać hasło ponownie.
Super fajnie :) Weź mi tylko wytłumacz jak kretynce najlepiej - jak to będzie wyglądało jak sobie pewnego ranka odpalę 28 dni w celu wpisania temperatury i......co dalej? Bedzie jakis formularz w ktory po wpisaniu e-maila wysle mi nowe haslo generowane automatycznie?Dobrze jarzę?
ps. sory za pewnie głupie pytania, ale cięzki miałam dziś dzień i o tej godzinie nie kojarzę nalezycie ;)
Vala, to są najbardziej rozsądne pytania. Zresztą już o to pytałam. Oczywistości, od których należałoby zacząć. Damazy, nie unikniesz tej sterty maili. Nie wszyscy wchodzą na forum. Działalność na forum nie jest oczywista. Nie każdy w tym gustuje. Ponadto użytkownicy forum zwyczajnie nie znają wszystkich innych. Do Ciebie należy powiadamianie o nowościach, a nie do poczty pantoflowej. Może być tak, że ktoś stwierdzi, że na polecenie Damazego trzeba podać swoje hasła i co?
Zmień teraz, później nie będzie już takiej możliwości. Wręcz, gdy ktoś założy konto, a następnie je skasuje. Login już nigdy nie będzie dostępny. Miejsce do zmiany Loginu to Moje ustawienia/Zarządzanie kontem.
ukatualnienie swojego meila to znaczy ze mam wpisac meila powtorzyc go i zapisac zmiany tak??:P sorka za takie kretysnkie pytanie ale lepiej sie upewnic :)
Aniu, jeśli Twój adres e-mail jest aktualny to nie trzeba nic zmieniać. W pierwszym poście napisane jest "Proszę wszystkich korzystających, aby uaktualnili swoje adresy email"
kobietki moja rada, nie podajcie swoich maili na forum, to zwieksza ilosc spamu jaki do Was przychodzi..istnieja skanery wertujace siec tylko w poszukiwaniu waszych maili podanych w tekscie..
QRDE czytam i nieczytam i już nic nie wiem! nic nie zmieniałam bo na forum dawno mnie nie było a teraz przy tych przeprowadzakach tutaj zawędrwałam... i juz nie wiem nic.. co będzie a czego nie będzie... mam nadzieję, że się nie utopię w tych zmianach i będę mogła wchodzić nadal na 28 dni!
Powiem jedno, to było fatalne posunięcie! A wystarczyło tylko na maila (po to je się wpisywało na początku do profilu) wysłać info, że nadchodzą zmiany... a tak, teraz nie mogę wejść na Moje 28 dni Więc jak niby mam zmienić MOje ustawienia?!