Hej, czym nakrywacie swoje maluchy do snu? moja Basia ma prawie 3 miesiace i od poczatku spi pod kocykiem.. ale bywa, ze sie rozkopuje, albo jest jej za goraco.. jakie Wy uzycie okrycia?
kocyki swoją drogą, bardzo fajne są z awelny akrylu albo fetexa ale tak żeby maluch sie nie rozkopywal to wkladalismy go do takiego specjalnego spiworka do snu tutaj masz link
dzięki za pmoc ;) własnie wybrałam coś dla Basi, ten spiworek Ewity jest swietny, cena tez przyzwoita, zobaczymy czy będzie zadowolona bo juz zamowila i jutro powinnam go miec
Nie znam chyba fajniejszych produktów od tych z [wymoderowano - reklama] kocyki i spiworki maja pierwszorzedne, a teraz w uzyciu mam tez nosidelko. I tez jestem zadowolona.
dołączam się do "błagam" hydrazine. Nie noście dzieci w wisiadełkach - takich, co dziecko na kroczu wisi! Masakra - rynek tym zalany a tylko szkodzi dziecku! Sama kiedyś przyglądałam się ich ofercie, bo chciałam do naszej wprowadzić, ale mam zasadę, że to, co niezgodne z moim sumieniem, w moim sklepie nie znajdzie miejsca (mimo szansy na zarobek na tym). A dzieci wiszą w tych nosidłach, nie ma pozycji żabki dla bioderek-nóżek:/ Wprowadzili niedawno chusty, to ok, ale te nosidła, może fajnie wyglądają, może atrakcyjne kolorystycznie, ale niestety - niezdrowe:/
A ja sie z wami nie zgodze co do nosidelek z Womaru bo na forum chustowym mowia, ze tto niezle ergonomiki. Wie ktos moze na temat tych nosidel eco? tu jest strona www.nosidelkaergonomiczne.pl