a Ja poczekam bo mój A jest w pracy i wróci przed północa, wiec spać tak czy siak położę się po północy... a teraz moze z psem na spacerek sie wybiorę :))
I okienko wprowadzania danych do wykresu jak dla mnie jest nieczytelne - bardzo blade kolory. Tak samo wyróżnienie dni, dla których wprowadzone są dane, ledwie widać różnicę.
Nie widać nie tylko ikonki plamienia ale oznaczeń gdzie jest co opisane, bo ja mam puste pokienka z lewej strony mimo, że jest wpisane oznaczenie śluzu i szyjki. To raz. Dwa, że nie wyświetla notatek po najechaniu na wykres. Trzy, że faza lutealna jest nie do poznania. Powinna być odliczana w dniach (to bardzo ważne). Te czerwone linie wyższych i niższych tempek są zbyt ostre, przesłaniają całą delikatną barwę wykresu i tylko one rzucają się w oczy, ciążko dopatrzyć się dnia owulacji. Podpisuję się też pod informacją Pauli - dni po owulacji są ciężkie do rozpoznania (co już pisałam - monitor mam dobry).
To tak tytułem wstępu, a o co mi chodzi z pustymi polami - już wklejam screena - o tu, chodzi o puste pola zaznaczone na czarno w prostokącie - lewy dolny róg - powinny mieć oznaczenia - bo jak widać dane szyjki i śluzui mam wprowadzone, ale że to śluz i szyjka to wiem tylko ja >> klik <<
Damazy Ty się tam relaksuj, poczytasz sobie rano, my sobie pogaworzymy, nie stresuj się ;)
Paula - a możesz się dostać do swoich "starych" wykresów? Bo ja albo mam error albo wyświetla mi tylko kalendarz i notatki, bez wykresu :| OK OK PANIKA ODWOŁANA, PROGRAM MYŚLAŁ A JAK SIĘ NAMYŚLIŁ TO I WYŚWIETLIŁ RESZTĘ :D
nom ja mam mala literke n jak notatka u gory ale qrka jak najade na wykres to cos najpierw kuma wykres sie wiesza a potem dopiero jarzy :P paula nie tylko ty jak widzisz a ja mam bardzo dobre łacze :P
Sprawdziłam. Po najechaniu na literkę N u samej góry wykresu pojawia się dymek z zawartością notatki. Mnie się sam wykres nie wiesz, ale to pewnie dlatego, że ja nie mam temperatur. No przeczytałam sobie stronkę o płatnościach i tym akcentem kończę na dziś. Pora spać. Dobranoc. Może rano inaczej na to spojrzę. Może to mój zmęczony wzrok zawodzi ;).
ngL literka N jest tuż pod nagłówkiem wykresu (tym gdzie są informacje od długości cyklu, fazy lutealnej itd.) Swoją drogą dziwne miejsce, skoro wszystkie pozostałe dane są na dole. Dla mnie szczególnie nie ciekawie, bo ja nie wpisuje temperatury.