Miałam już iść spać …:) ngL ale na tym zrzucie nie ma wykresu, jest tylko kalendarz do wykresu :). I wygląda na to, że mamy totalną awarię. Albo Damazy się zdenerwował ;). Kwiatuszku zgadzam się z Tobą !
Spokojnie, pewnie Damazy coś majstruje. A swoją drogą przy zmianach jakichkolwiek wersji na forach robi się bunt, bo ludzie szybko się przyzwyczajają do starego i wydaje im się, że nowe jest nie do przyjęcia. A na pewno tak nie jest, ja się tylko próbuję rozeznać ;)
ngl - na Twoim zrzucie w ogóle nie widzę wykresu, tylko kalendarz - to magiczne "N" jest na wykresie, nie w kalendarzu A może Tobie w ogóle nie wyświetla się wykres? Damazy w innym wątku pisał coś o odświeżeniu stylów przeglądarki.
Paulo możesz zajrzeć do pierwszego screena w którym podałam link do wykresu gdzie są puste okienka (przy wypisywaniu błędów). Tam jest zrzut z wykresu.
Wykres mi się wyświetla, wyświetle, o tu, >> klik <<
Nad wykresem a pod kalendarzem jest kilkaset pixelowa przestrzeń (pusta) około 200 pixeli
spoko przyzwyczaimy sie :) w koncu nie mamy innego wyjscia :)) tylko nie wiem jak dlugo bo cos te platnosci mi sie nie podobaja :P juz było to poruszane ale np jak staranka udadza sie po 2 miesiach uzytkowania platnej wersji to co wtedy ??
Giovanna - eeeee nie? I pierwszy raz mi się takie kwiatki dzieją, żebym nie widziała tego co inni widzą (pomijając na niektórych stronach rozbieżności pod względem używanych przeglądarek).
Już wszystko mam ok ;) Okazało się, że miałam niezaktualizowaną wersję przeglądarki i musiałam pobrać nowy plugin. dzięki wszystkim za zaangażowanie :D