Czy ja dobrze rozumiem, że jutro oficjalna inauguracja? Damazy prosimy o szczegóły. W wątku o zaproszeniach napisałeś, że aplikacja zostanie zatrzymana? Możesz zdradzić na jak długo?
A ja mam pytanie, czy robicie wykresy także na papierze, bo jesli wasze wykresy poznikają z 28dni to może być kłopot z obserwacjami. Nie wiadomo, jak sprawnie uda się przywrócić wprowadzone przez was dane. Ja obserwuję się zaledwie 6 dzień, ale oprócz wykresu w 28dni robię także normalny papierowy wykres na karcie obserwacji.
Ania, mam notatki w 3 miejscach: papier, 28dni i nmpr. Na początku korzystałam z prymitywnego programu Kalendarzyk, ale nie wiedziałam, że istnieje coś innego. No i mierzę 2 termometrami. Damazy ma jeszcze parę godzin na rozruch i spełnienie obietnicy.
Damazy - jeśli podczas "migracji" będę zmieniała dane - może się coś w moich wykresach pochromilić/poznikać? Czy dla bezpieczeństwa w dniu dzisiejszym poki nie ruszy oficjalna - lepiej nie dłubać przy wykresach?
Nie było pytania - wlasnie zauwazylam ze wykresy sa wylaczone. sory za zamieszanie :)
właśnie chciałam się zalogowac i myslałam ze mam przywidzenia z tą aktualizają, a jednak nie. mam nadziję że wszystko szybko się zakończy. damazy czekam z niecierplowością na pełną wersję pozdrowienia