Myślę, że z takim wynikiem, to możemy się starać o dofinansowanie dla www.28dni. Chyba nawet Amazonka zaczyna nam mięknąć Niech ten twój wybranek bierze się do roboty. Może on nie wie, że powinien więcej się starać w dzień, a nie w nocy?
Dofinansowanie na pewno. Do bezpłatnej wersji pełnej dla wszystkich. A gdzie ja tam mięknę? Pilnuję jak cerber III fazy. Wie, wie, musimy się jeszcze dotrzeć.
Zuza mnie też się tak wydawało, ale mój PM(wszyscy wiedzą co to znaczy) upewnił mnie, że jak się naprawdę pragnie to nie ma znaczenia. Jak ja się cieszę, że mam takiego PM, nawet sam chodził do mojego ginekologa po recepty, z wynikami moimi, swoimi. Ginekolog powiedział, że to taki fajny facet, ten mój PM. Wyobraźcie sobie mężczyznę samego u ginekologa
"Ta strona jest tylko do odczytu. Możesz wyświetlić źródła tej strony ale nie możesz ich zmienić."
Takie mi wyskakuje. Wiec jesli ktoras ma dostep to prosze uprzejmie wykreslic mnie z rubryczki starajacych się. A to dlatego, ze nie chce mi się aktualizować kiedy mam termin @ :)
Amamzonka - luźno się staram. czyli sex kiedy jest ochota a nie kiedy jest mus (nienawidzę tego). Więc u mnie to jest tak: jak wyjdzie to będzie a jak nie wyjdzie to też nie będzie stresa ;)
A kiedy mam następny termin to tak właściwie nie wiem Widzialas moje wykresy...wczorak skonczyla się @ wiec tak za pi razy oko termin kolejen @ mam za jakieś 40-45 dni.