Opłata półroczna za 30 zł. To by mnie urządzało. POD WARUNKIEM, ZE APLIKACJA NIE MIAłABY BLEDOW
Damazy, pytasz, czy 28dni ma zastapić FF. A nie sądzisz, że to byłoby najlepsze? Może jeszcze nie wiesz, a kiedyś, za parę lat, powstaną różne wersje językowe dla 28dni i zaczną z niego korzystać babeczki z innych krajów? Trzeba zawsze ustawiać poprzeczkę ciut wyżej, niż możemy aktualnie skoczyć.
Ja na FF nie narzekam jak na razie bo jak wiadomo i tam swój wykresik prowadzę! Jesli tu mi zniknie możliwość niestety pozostanę na FF albo zdam sie na pastwę losu!
Jeszcze, jeszcze, jeszcze - trzeba poustawiać i zaplanować. Nie badź w gorącej wodzie kompana. Ale jak koniecznie chcesz mieć z głowy to za rok poproszę :)
Damazy 30 na pol roku. I place wtedy . Za rok troszke za duzo.tak przed 1 listopada wywalac pozniej beda swieta i tez nie a tak akurat. pod koniec maja drugie 30 zl. Wierz mi ze bedzie wiecej chetnych na poloroczna niz roczna. Ty zyskasz wicejej uzytkowniczek i my tez zsykamy.(no moze troszke tracimy bo ogolnie 10 wiecej wyniesie ale to nic.)
Damazy powiedzial 33 za pol roku, mysle ze to uczciwa cena, placace z gory za rok maja znizke, i Damazy ma wieksza plynnosc gotowki, a jak ktos placi za pol roku..to musi oplacic te koszta ksiegowania itp.wiem ze za platnosci online sa prowizje, i jak sie odliczy vat i podatek dochodowy to juz w ogole wychodzi na czysto smieszna kwota.. wiec zastanowcie sie kobietki:) Damazy zmiękł i jest gotów zrobić krok w naszym kierunku:)
W gorącej wodzie to i moze jestem kąpana ale do do płatności to jeśli już mam płacić to muszę wiedzieć za co.... no to tez musi mieć dla mnie ręce i nogi ....
Zatem proszę o zablokowanie mojego wykresu - pozostaję na FF
Ladybird ja Cie nie rozumiem?? co sie dzieje?? kobietki kobietki damazy przel;iczyl koszta daje wam za 33zl dostep. dla was 3zl wiecej to niewiele ale dla niego w skali setek uzytkowniczek 3zl robi roznice. docencie ten fakt ze bylaby mozliwosc polrocznej oplaty jak tego chcialyscie!! trzeba myslec rozsadnie a nie zachowywac sie w mysl zasady dam palece, zjesz dlon, dam dlom, zjesz reke!! no dziewczyny, badzmy powazne:)
Ja się bardzo cieszę, jeśli będzie opłata półroczna. 33zł jest jak najbardziej w porządku. Zawsze to 33zł, a nie 49zł na raz, a u mnie krucho z kasą niestety, więc liczę każdą złotówkę. Z drugiej strony chyba wolę dołożyć te 16zł i mieć pół roku więcej. Zastanowię się nad tym jeszcze.
Okej Ladybird, napiszę bez ogródek. Nigdzie jej nie mamy, ale mamy za to coś takiego: " * Damazy
Jeśli miałbym wprowadzić półroczną opłatę to musiałaby być cena 33 zł. "
Znaczy MIELIśMY. I może milibyśmy więcej do czytania ale niestety Damazy nie zdążył nic napisać a już zaczęłyście marudzić o 30 zł. Na Boga! Najpierw problem, że nie ma półrocznej, potem problem, że nie obiecał, potem problem, że 33 a nie 30...
UPS Damazy a Ja poleciałam i na numer Tego podanego konta wpłaciłam 33 hmmmm jak coś to Ja byłam OK :))
kobiety przeciez Ja nie narzekam na cenę .... i nie negocjuję jej wcale a wcale .... a to ze napisałam 25 to było sporostowanie do wcześniejszego pisania :))