Czyli jest półroczna tak? Bo już się zamotałam Pasuje mi opłata na pół roku, bo zaczęliśmy z mężem starania i na rok to tak jakoś niebardzo mi wpłacać.
No widzę że jest półroczna opłata cieszę się niezmiernie muszę porozmawiać z mężem czy będziemy mieć internet na nowym mieszkaniu (w piątek przeprowadzka) i jeśli tak to wpłacam kasę jeśli nie to niestety czekam do chwili aż będę miała internet... no i jutro jeszcze jedna rzecz... ide do gin i zzależy co ona powie... czy już mogę mieć dzidzi czy jeszcze czekać... ehhh wszysttko nie tak jak powinno ale to nic ciesze sie ze jest półroczna i to baaardzo :)
Daty na wykresie - fajnie. No i notatka dotycząca wysokiej zakłóconej temperatury jest widoczna. Poprzednio zasłaniały się. Nie można zmieniać kolejności wyświetlania komentarzy wykresu? Przedtem można było.
dla mnie to by bylo super rozwiązanie bo dopiero poznaję tę stronkę a nie lubie wyrzucać pieniędzy w błoto. Wolałabym zapłacić z a pół roku bo nie wiem czy będę z wami cały rok
zuza - to normalne, że płacąc za dłuższy okres wychodzi w sumie taniej. Czysty marketing, wszędzie tak jest. Kupując 2x większe opakowanie ciastek płacisz za nie mniej, niż za dwa mniejsze opakowania.
No Damazy bardzo mi się nie podoba to co zobaczyłam w moich płatnościach. Ja rozumiem, że nie zasłużyłam na żadną promocję, no ale 6 miesięcy to mi się należą z tytułu opłaty plus do 2 listopada wszystkie miałyśmy mieć bezpłatne korzystanie. A teraz wychodzi, że nie opłaca się być do przodu, bo konto mam przedłużone tylko do 31 marca 2007, według moich wyliczeń 6 miesięcy od 1 listopada 2006 to byłoby 30 kwietnia 2007. Czyli jestem miesiąc w plecy :(. Nawet jakby liczyć 6 miesięcy od dnia wpłaty to prolongata powinna być do 16 kwietnia. Ja mam nadzieję, że to tylko sprawa techniczna i coś z tym zrobisz :)