Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Pozdrawiam.Niektóre cenne linki są zagrzebane w konkretnych wątkach, np. badania NPR. Aby je znaleźć, trzeba użyć wyszukiwarki.
Sama również nie lubię bałaganu, ale lubię przyjazną, kulturalną formę przekazu.

.
Również w moim słowniku nie istnieją słowa "nie da się" pisane/mówione/pomyślane jedno po drugim 

Tak jak możemy nie odpowiadać na pytania niezalogowanych użytkowniczek z tak zwanego "doskoku"...W ten sposób można wyplenić złe nawyki
i nauczyć/przypomnieć zasady netykiety wszystkim użytkowniczkom

i że istnieją eksperci,do których można się zwrócić z problemem - zarówno na forum jak i w normalnym życiu w postaci lekarzy :)
Niestety w dzisiejszych czasach nie istnieją recepty "instant" na każdy problem (za wyjątkiem zupek z proszku)
Trzeba cierpliwości i chęci żeby znaleźć odpowiedź na swoje rozterki 
Do wszystkiego da się dojść w pokojowy sposób i bez prowokacji
Jesteśmy inteligentnymi kobietami, z różnymi bagażami doświadczeń i różną wiedzą z różnych zakresów
Dużo lepiej i przyjemniej będzie dojść do wspólnie wypracowanego porozumienia, zamiast prowokowania się nawzajem żeby podgrzać atmosferkę
Nie wiem czy taki wątek już jest (bo nie sprawdzałam,a teraz improwizuję ;)),ale jeśli nie to mogłybyśmy założyć taki,który dotyczyłby NETYKIETY i przyjętych przez użytkowniczki zasad, dotyczących efektywnego korzystania z forum :) Wypracować wspólnie kilka do kilkunastu punktów,które stały by się swoistą mantrą dla wszystkich korzystających

I wpieniają mnie panienki przylatujące tu po info czy są w ciąży, bo przespały się bezmyślnie z facetem. I nie mam zamiaru tego ukrywać.
To może naucz się panować nad tym gniewem? To przydatna umiejętność
Zwłaszcza, że ten gniew w tym przypadku nie służy niczemu dobremu, bo rozumu żadnej z tych dziewczyn nie doda, ani nie zmieni ich postępowania.
Też pozdrawiam

A widziałaś Tabalugo, żeby ktoś tu głupotę pochwalał?

Odwrotnie, czyli zachęci do powtarzania zachowań prowadzących do paniki?