Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo bałaganiara ma wydźwięk pejoratywny, a ja np. w pewnych kontekstach lubię art. nieład.
Na FB jest opcja lubię i tam się nikt nie obraża.

współuczestniczyć w powszechnym ruszeniu na te dziewczyny, którym się w ogóle chce jeszcze minusować kolejny post w rodzaju "czy jak spałam z nim w piątek, to urodzę w niedzielę za dziewięć miesięcy"
Jaheiro, jest cały DZIAŁ o pomocy w korzystaniu z forum, więc błagam, nie pisz mi o nieporadności. Po prostu większości w takich wypadkach, jakie stanowią zarzewie tego rodzaju dyskusji, NIE CHCE się niczego szukać.

Wyglada na to, ze ten system tu się nie sprawdził.hmm sprawdzał się bardzo długo dopóki nowe osoby i mniej zaznajomione z form nie zaczęły brać tego rodzaju "moderacji" osobowo

jeśli ktoś zgadza się z treścią wypowiedzi to napisze pod postem, jeśli się nie zgadza też napiszeczy wiesz co się wtedy narobi?? Zerknij do chyba "masz problem" czy jakoś tak (sory ale teraz nie jestem w stanie szukać) gdzie pada zdanie a pod nim na 2strony "Jestem za"

Mam w nosie szukać tematu mi potrzebnego i przebijania się przez "jestem za" "ja też" czy "podoba mi się" I temu miały służyć punkty TREŚĆ jest dla mnie ok daje plus Nie to miejsce nie na temat - minusTo może ograniczyć punktację do treści merytorycznej postów? I zmienić to dodaj punkt, odejmij na jakieś inne mniej kontrowersyjne nazwy?
nowe osoby i mniej zaznajomione z form nie zaczęły brać tego rodzaju "moderacji" osobowo
Rozwaliłeś mnie Damazy hahaha

Po prostu darzę miłością najczystszą