Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na FB jest opcja lubię i tam się nikt nie obraża.
współuczestniczyć w powszechnym ruszeniu na te dziewczyny, którym się w ogóle chce jeszcze minusować kolejny post w rodzaju "czy jak spałam z nim w piątek, to urodzę w niedzielę za dziewięć miesięcy"
Jaheiro, jest cały DZIAŁ o pomocy w korzystaniu z forum, więc błagam, nie pisz mi o nieporadności. Po prostu większości w takich wypadkach, jakie stanowią zarzewie tego rodzaju dyskusji, NIE CHCE się niczego szukać.
hmm sprawdzał się bardzo długo dopóki nowe osoby i mniej zaznajomione z form nie zaczęły brać tego rodzaju "moderacji" osobowo Wyglada na to, ze ten system tu się nie sprawdził.
czy wiesz co się wtedy narobi?? Zerknij do chyba "masz problem" czy jakoś tak (sory ale teraz nie jestem w stanie szukać) gdzie pada zdanie a pod nim na 2strony "Jestem za" jeśli ktoś zgadza się z treścią wypowiedzi to napisze pod postem, jeśli się nie zgadza też napisze
To może ograniczyć punktację do treści merytorycznej postów? I zmienić to dodaj punkt, odejmij na jakieś inne mniej kontrowersyjne nazwy? Mam w nosie szukać tematu mi potrzebnego i przebijania się przez "jestem za" "ja też" czy "podoba mi się" I temu miały służyć punkty TREŚĆ jest dla mnie ok daje plus Nie to miejsce nie na temat - minus
nowe osoby i mniej zaznajomione z form nie zaczęły brać tego rodzaju "moderacji" osobowo