Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Luczynko,to już kolejna „zółta kartka" dla Ciebie za minusowanie nowo powstałych tematów

Proszę mi wskazać pkt w regulaminie forum, który zabrania tego.

więc nadszedł czas,żeby przywołać tą wiedzę z powrotem 
 i pozwolić ludziom odpowiedzialnym za to miejsce wykonywać swoją pracę 

i tego się trzymajmy 

twórcy portalu będą w plecy na 2070 zł rocznie, za które mogą opłacić 2.5 miesiąca ZUS'u

Luczynka przecież yohanna napisała, że znalazła temat i przeczytała, ale nie znalazła odpowiedzi na pytanie..

Luczynka przecież yohanna napisała, że znalazła temat i przeczytała, ale nie znalazła odpowiedzi na pytanie..
 Podejrzewam,że Moderator bardzo się cieszy z pomocy okazywanej nowym użytkowniczkom 
 Jednak z tego co zauważyłam, dużo mniej go cieszy kiedy nowa użytkowniczka dostaje punkty karne od "starych" użytkowniczek za niewiedzę, brak czasu, zakłopotanie, poszukiwanie fachowej opinii (zamiast szperania po wikipedii czy forach napchanych przez osoby,które znają się na temacie jak kura na grzmotach)...Bardzo wiele osób postrzega swoje pytania jako bardzo indywidualne i nijak nie pasujące do pytań i odpowiedzi już istniejących...Trzeba takie osoby zrozumieć i spróbować naprowadzić na odpowiednią ścieżkę, wskazać źródła, z których może skorzystać by zrozumieć swoją sytuację...Trochę pokory i wyższy współczynnik empatii jeszcze nikomu nie zaszkodziły 

Zgadzam się z tym w zupełności 
 Tylko DAJMY IM SIĘ TEJ NETYKIETY NAUCZYĆ!  Metoda kija i marchewki na niewiele się tutaj zda,a dyplomacja i chęć współpracy wręcz przeciwnie 
      chęć współpracyhmm tego trzeba wszystkim a nie tylko "starym" Jednakże jak widać zwrócenie uwagi nie pomaga tylko wywołuje niepotrzebne sprzeczki.

Natomiast wpienia mnie syf.:) Dodałabym Ci punkta ale nie wiem czy to nie zabronione hihihi A na poważnie zgadzam sie w pełni i dlatego coraz mniej sie udzielam na forum - choc nigdy niespecjalnie się udzielałam. A jeszcze bardziej mnie wkurza to jak użytkowniczki które wiedzą tyle co nic dają dobre rady tym co wiedzą jeszcze mniej - no ale to inna bajka. Jednak wszystko się sprowadza do tego ze tak i tu będzie i odpowiedź na pytanie będzie właśnie tak wyglądać że CHYBA i MOŻE zamiast "promować" portal i ogólnie NPR zniechęcą szereg użytkowniczek
I wpieniają mnie panienki przylatujące tu po info czy są w ciąży, bo przespały się bezmyślnie z facetem. I nie mam zamiaru tego ukrywać.

Agunia05,wybacznie mam co wybaczać - chwała jej za to

Zostanie przeniesiony i będzie dobrze..