Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Luczynko,to już kolejna „zółta kartka" dla Ciebie za minusowanie nowo powstałych tematów
Proszę mi wskazać pkt w regulaminie forum, który zabrania tego.
twórcy portalu będą w plecy na 2070 zł rocznie, za które mogą opłacić 2.5 miesiąca ZUS'u
Luczynka przecież yohanna napisała, że znalazła temat i przeczytała, ale nie znalazła odpowiedzi na pytanie..
Luczynka przecież yohanna napisała, że znalazła temat i przeczytała, ale nie znalazła odpowiedzi na pytanie..
hmm tego trzeba wszystkim a nie tylko "starym" Jednakże jak widać zwrócenie uwagi nie pomaga tylko wywołuje niepotrzebne sprzeczki. chęć współpracy
:) Dodałabym Ci punkta ale nie wiem czy to nie zabronione hihihi A na poważnie zgadzam sie w pełni i dlatego coraz mniej sie udzielam na forum - choc nigdy niespecjalnie się udzielałam. A jeszcze bardziej mnie wkurza to jak użytkowniczki które wiedzą tyle co nic dają dobre rady tym co wiedzą jeszcze mniej - no ale to inna bajka. Jednak wszystko się sprowadza do tego ze tak i tu będzie i odpowiedź na pytanie będzie właśnie tak wyglądać że CHYBA i MOŻE zamiast "promować" portal i ogólnie NPR zniechęcą szereg użytkowniczek Natomiast wpienia mnie syf.
I wpieniają mnie panienki przylatujące tu po info czy są w ciąży, bo przespały się bezmyślnie z facetem. I nie mam zamiaru tego ukrywać.
nie mam co wybaczać - chwała jej za to Agunia05,wybacz
Zostanie przeniesiony i będzie dobrze..