Na co trzeba uważać w seksie grupowym? - Na to, żeby nie zostać pominiętym!!!
-Dlaczego Mikołaj chodzi zawsze wesoły??? -Bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek:))
-Dlaczego łysy jedzie na motorze z otwartym rozporkiem ? - Bo lubi poczuć wiatr we włosach?
Wiesz jakie jest najszybsze zwierze na świecie ? -Gepard A wiesz jaki jest najszybszy ptak ? -Ptak geparda .
Jaka jest różnica między krową a traktorem? - Jak traktor nawali to stoi, a ja! krowa nawali,to idzie dalej.
co robią mężczyźni po stosunku? - 5% odwraca się na drugi bok i zasypia. - 5% zapala papierosa i wychodzi do łazienki. - Pozostałe 90% ubiera się i wraca do domu, do żony.
- Kto to jest kawaler? - To ktoś, kto codziennie do pracy przychodzi z innej strony...
- Kto to jest mąż? - Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych.
- Dlaczego mleko zawiera tłuszcz? - Żeby nie skrzypiało podczas dojenia.
- Po co produkuje się białą czekoladę? - Żeby murzynek też mógł s! ię upieprzyć...
- Jaka jest różnica a między weselem a pogrzebem? - Na pogrzebie jest o jednego pijanego mniej.
- Jak i kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży? - Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu kondoma.
- Kiedy się kończy miesiąc miodowy? - Kiedy mąż przestaje pomagać żonie myć naczynia i robi to sam.
- Kiedy Eskimos wie, że zima jest naprawdę siarczysta? - Jak mu się psy łamią na zakręcie.
- Co wspólnego ze sobą mają pijana kobieta i Fiat 126P? - I jedno i drugie wstyd prowadzić.
- Co to jest: żona i teściowa w samochodzie? - Zestaw głośnomówiący.
- Kto to jest harcerz? - Harcerz jest to dziecko przebrane za idiotę pod opieką idioty przebranego za dziecko.
- Co robi kobieta po stosunku? - Przeszkadza.
- Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? - Wódka z piaskiem: jak się plemniki spiją, to się kamieniami pozabijają.
No to teraz ja Przychodzi Chińczyk do hotelu w niedużym chińskim mieście i prosi o pokój na jedną dobę oraz całodzienne wyżywienie. Recepcjonista pyta: - Czy pokój ma być z wyżywieniem wegetariańskim, czy z posiłkami tradycyjnymi? - A jaka jest różnica? - Do pokoju wegetariańskiego dostanie pan pałeczki, żeby pan mógł sobie zdrapać ze ścian grzyby, a do pokoju z posiłkami tradycyjnymi dostanie pan łuk i strzały, żeby pan mógł sobie upolować szczura.
- Jak i kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży? - Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu kondoma. to chyba powinno byc w innym dziale
oj kobity ale sie naprodukowałyscie :) 20 minut zajeło mi przeczytanie tego wszytskiego :))) widze ze imprezka sie rozkreciał na dobre :) a ja wlasnie przyszłam :) ale chyba jeszcze zdazyłam :))
Dziekuje kochane ta ten torcik i kwiatuszki i wogole za wszystko :))
Żona do męża: - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: - Taaa... Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: - Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a nie mój rozmiar!!
Młode małżeństwo po wizycie u lekarza siedzi w poczekalni. Po chwili lekarz wzywa samą kobietę i mówi: - Pani mąż cierpi na bardzo rzadką przypadłość, która jest związana bezpośrednio z codziennym stresem. Jeżeli nie będzie pani postępowała według moich wskazówek, mąż umrze. Proszę pamiętać, aby dostał każdego ranka zdrowe śniadanie do łóżka. Musi pani być dla niego miła i dbać o jego dobre samopoczucie. Obiady powinny składać się tylko i wyłącznie ze zdrowej żywności, podobnie kolacje. Niech pani nie dzieli się z nim złymi wiadomościami, wszelkie problemy powinna pani sama załatwić. Proponuję, aby po domu chodziła pani w samej bieliźnie, to go uspokoi i zrelaksuje. Wszystkie robótki domowe proszę wykonywać sama, bo zdrowie męża jest najważniejsze. Większość czasu mąż powinien spędzić w łóżku, oglądając telewizję. Ach, i jeszcze jedno. Proszę uprawiać seks siedem razy w tygodniu, dwa razy dziennie przez dziesięć miesięcy. Mąż z tego wyjdzie. W drodze do domu zaciekawiony mąż pyta żonę o to, co powiedział lekarz, a ona: - Niestety, wkrótce umrzesz.
Halo ? - Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie - tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem po dłuższej chwili milczenia: - ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka ! - nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusia w sypialni ! - Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyś cos dla mnie zrobiła. Dobrze? - dobrze tatusiu - to idź na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata właśnie parkuje przed domem... ... kilka minut później : - już zrobiłam - i co się stało ? - mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa. - Boże, a wujek Franek ? - on tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy. ...baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie : - hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ?