To ja też podeślę dowcip: Student zoologii zdaje egzamin. Znany z niekonwencjonalnego poczucia humoru profesor zadaje podchwytliwe pytanie: - Czy krowie można zrobić skrobankę? Zaskoczony student zapomina języka w gębie i oblewa. Wieczorem w barze topi swój smutek w alkoholu. Po trzech kolejkach barman nachyla się nad nim i mówi: - Pan to ma chyba jakiś problem. Student odpowiada: - A czy krowie można zrobić skrobankę? Na to barman ze współczuciem: - Chłopie, ale żeś się wkopał...
A ja dziś słucham radiabrzeg.pl jak ktoś ma ochotę to zapraszam na http://shoutcast.com.pl:7460/listen.pls Niestety w tej chwili gra jeszcze automat, ale od 22:00 powinien wejść na antenę DJ Eclipse
Dziś susza, tzn. tylko soczek, bo muszę się oszczędzać. Jutro mam zaplanowane 2 imprezy: 1. Przylądki Dobrej Nadziei - koncert poezji śpiewanej, pokaz tańca z ogniem i kilka imprez towarzyszących. 2. Wieczorkiem wybieram się na babskie spotkanie forumowe, a w planach drinki i balanga w rytm muzy do białego rana
Co mówi kobieta:. To miejsce to śmietnik! Do roboty! Ty i ja musimy tu posprzątać! Twoje rzeczy leżą na podłodze! Jeśli nie zrobimy teraz prania, to pozostaniemy bez czystych ubrań!
Co słyszy mężczyzna: ble, ble, ble, DO ROBOTY, ble, ble, ble, ble, TY I JA, ble, ble,ble, ble, NA PODŁODZE, ble, ble, ble, ble, TERAZ, ble, ble, ble, ble, BEZ UBRAŃ
Jaka jest prawdziwa kobieta? Nigdy nie ma: - czasu, - pieniędzy, - w co się ubrać Zawsze ma: - rację, - genialne dzieci - męża idiotę. Z niczego potrafi zrobić: - sałatkę, - kapelusz - awanturę małżeńską.
Przyjechała teściowa: - Otwieraj ty łobuzie, wiem że jesteś w domu, bo twoje adidasy stoją przed drzwiami! - Niech się mama tak nie wymądrza, poszedłem w sandałach!
W Łodzi odbywa się sympozjum na temat "Zdrada małżeńska". Z całej Polski zjechali się delegaci, z zainteresowaniem słuchaja prelegenta, mówiącego, które zawody i środowiska predysponują do zdrady. "Na pierwszym miejscu, proszę Państwa są bezsprzecznie aktorzy - rozbierane sceny, liczne tourne, lekki styl życia - to wszystko zapewnia im tę pozycję. Drugie miejsce zajmują lekarze - nocne dyżury, emocje wymagające rozładowania oraz obecność młodych pielęgniarek to powód tak wysokiego miejsca. A na trzecim miejscu plasują się osoby często wyjeżdżające na delegacje, czego dowodem jesteście wy sami, moi Państwo!" W tym momencie na widowni powstaje jeden ze słuchczy i krzyczy: - "To nieprawda, ja od wielu lat wyjeżdżam na delegacje, ale nigdy nie zdradziłem żony !!!" Na to zrywa się inny i wrzeszczy: - "No tak, to przez takich jak ty zajmujemy dopiero trzecie miejsce !!!" Aplauz na sali.