była przestroga dla pań, to teraz dla panów Rozmawia dwóch dziadków: - Ja to już seksu nie uprawiam - A ja to jeszcze raz w tygodniu mogę.... - Jak to możliwe?! Przecież jesteś ode mnie dwa lata starszy?! - No wiesz, jem cały czas ciemne pieczywo i to pomaga - Nic o tym nie wiedziałem! Nikt mi nie powiedział! Tego samego dnia poszedł dziadek do sklepu i poprosił ekspedientkę o ciemne pieczywo - Krojone czy w całości? - A jaka to różnica? - No wie pan, krojone to szybciej twardnieje.... - Kurwa, wszyscy wiedzieli...
Agunia- to jak wczoraj to poczekaj spokojnie! To raczej ma wpływ! Nie martw się teraz,nie czas!! Inez-no no, nieźli - mój typ, ale i tak mój mąż przysojniejszy, ale są trochę podobni
Kwiatuszku teraz to wiem ze musze czekac ale nie wiem czy mam wiecej szczesci niz rozumu czy co ale 11 dc sie sexilismy a dzisiaj sko i teraz jeszcze bardziej sie zastanawiam
Ybka, po prostu wklejam link i zaznaczam BBCode i to wszystko A jak są jakieś problemy to wrzucam fotkę na któryś ze swoich serwerów i potem dopiero na forum jako link
Aguniu- już się stało i na pewno było przyjemnie, a to jest dla dzidzi ważneskoro ginka się zgodziła to może to nie jest niebezpieczne! Bądźmy dobrej myśli, a za kilka dni wszystko się wyjaśni
a dowcip tematyczny dla starających się Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę: - A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w w brzuszku? - Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama. - Ale jak nasionko dostaje się tam? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka? Mama odpowiada: - Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę...