czat może sobie załozyć KAZDY w dodatku darmowo, np. na polchacie :-) Ja spieszno wam do czata, to niech ktoras z was zarejestruje się na polchat.pl i zaloży stosowny czat.
Lily specjalnie dla Ciebie "Lily-ale na pewno nie byłaś podobna do tamtejona była smutna i narzekająca, a Ty wesoła optymistka! ...ale sny są czasmi fajne...żeby się pośmiać"
zuza, dokładnie do tego, co napisalam. Dla mających kłopoty z percepcją tekstu pisanego powtarzam: jesli chcecie mieć czat już teraz, to go sobie załóżcie darmowo np. na serwerze POLCHAT. To nic nie kosztuje, a mogłybyście gadać tam od zaraz, bez czekania na czat Damazego.
zuza- zrozumiałaś teraz, czy mam ci to narysować? czasem mam takie nieprzyjemne uczucie, że szukasz dziury w całym i czepiasz się mnie. kogoś mi w tym przypominasz- niestety.
Marudki, halo halo Proszę o spokuj. Ja tu do wątku zaglądam, a tu sie szykuje zgrzyt. Bardzo proszę o litość dla mnie! Co do czata polchatowego, jest tam kupcia reklam i innych bajerów. Z drugiej strony gdy czat będzie dostępny ciągle nie będzie tak atrakcyjny jak na okazję.
Proszę o spokuj. Ja wiem, że ciśnienie podnosi się wraz ze zbliżającym piątkiem, ale?
Amazonka zanim każda sie nauczy wklejać z sieci to trochę zejdzie i tak spędzimy pół wieczoru na tłumaczenie każdej ( choć temat był poruszany nie raz) jak się wkleja.