giga25 seksowny dekoldzik to moja 15 letnia latorośl jak idziemy z moim i moją mała to mezów tylko obcina facetów i dogaduje małej - ale cię obcinają ,,nawet starzy" a ona się wkurza
no ja mam 162 i 55 ka więc to B nawet obleci ale mogłaby mi córcia trochę odstapić a jest chuda jak patyk więc ta jej miseczka wygląda całkiem apetycznie - kolezanki jak wróciła do szkoły po wakacjach to ją rozbierały bo nie wierzyły myslały ze sylikonowe sobie zafudowała....
ale musiałaś wzrok facetów przyciągać babyphat; już sobie wyobrażam ciebie biegnącą po plaży, włosy rozwiane, podskakujące piersi i wszystkie głowy obracające się za tobą
U mnie 165 i 65kg (mam niedoczynność tarczycy), całe szczęście, że nie wyglądam na tyle ile ważę. Przy tym to moje duże C ewentualnie D i wyglądam jak dojna krowa
Inez no waga nieduża ale mogę sobie wyobrazić bo mam 2 koleżanki które do tego są niskie ok 158 i mają d C tak że biust dodaje im tuszy i sprawija wrażenie są potęzniejsze a w sumie są raczej chude
Dzięki za pocieszenie dziewczyny. A kiedy to było, hmmm... pierwszy biustonosz ubrałam mając 11 lat Ach to były czasy, jako pierwsza w klasie, dziewczyny mnie podglądały z niedowierzaniem
ja tam się zawsze pocieszam że mam jędrne jabłuszka a od kiedy chodzę na siłownię to nawet mam kreskę pomiędzy cyckami (to nic, że to pomiędzy mięśniami); jak się patrzy z przodu to się przez to większe wydają