nie ma się czym przejmować przecież nie na darmo wymyślili dla nas staniki usztywniane z pushup'ami, silikonowymi wkładkami i inne cuda. Teraz cały sukces w odpowiednim staniku. nie ma się czym przejmować
pamiętam, że kiedyś strasznie nie chciałam, żeby przyszły M i potem M nie widział moich sutków niepodnieconych, bo mi się wydawało, że tak brzydko wyglądają; sama je co chwilę drażniłam albo zmieniałam pozycję - porąbana byłam co nie?
babyphat - ona własnie skończyła 15 - kfiatuszek zdjęcie urocze już mam gęsią skórke tym bardziej że moją 1 karmiłam krótko byłam młoda zapalenie piersi mała wiedza a teraz to jest moje marzenie
MM w ogóle nie zwraca uwagi że piersi stały się mniej jędrne i obwisłe, teraz jest dumny że jesteśmy pełną rodziną i na takie przyziemne rzeczy nie zwraca uwagi
zuza no pewnie nasi mężowie przecież zdają sobie sprawę z tego, że takie są"koszty" posiadania rodziny. Mój PM mi powiedział, że trzeba się umieć poświęcić i że samotne zostają na stare lata te lalunie-gwiazdy a nie kobiety, które chcą mieć dzieci, "kosztem" urody.
giga to co ze mam takie tempki??:P jeszcze mam duzo czasu zeby cokolwiek stwierdzic :) a qrcze nie wiem jak bylo w poprzednich bo to dopiero pierwszy obserwowany :) a co bedzie jak spadnie nagle w doł???
czesc laski, godzine temu wrociłam do domu; lekko posprzatałam, bo remont wciąż trwa i teraz pije browarka z soczkiem ale sie rozpisałyscie :) bede musiała szybko nadrobic zaległości
zuza skasowałaś swojego posta? kfiatuszku jak spadnie tempka to będzie znaczyło niestety to , co zawsze Ale u ciebie naprawdę te tempki ładne i bardzo wysokie. Dodam tylko, że stwierdzam fakt i absolutnie nie mam zamiaru nakręcać