pomagam mu :) bo jak juz kiedys wspomniałam moj mezus to piekarz :) i oni czasem ida z soboty na niedziele na noc :) on i jakis jego kumpel i ja pomagam to bułeczek przypilnuje to tu maki wsypie to kartki ponaklejam na chlebek :
ybka ja poszłam do pracy jak Julka miała 4 miesiące było mi ciężko że ona taka mała, tym bardziej że rozpoczęłam wtedy studia podyplomowe ( wyjazdy raz w miesiacu na 2 dni ) ale nie miałam wyjścia gdybym poszła na wychowawczy to musiałabym sie potem liczyć ze zwolnieniem.
kfiatuszku no spora różnica pytam bo u mnie też może być podobna jak bedę się ociagać - jak miec taką malutką siostrę??? ZUZA to smutne bo nie mozna cieszyć się maluszkiem 0 ja tak nie chcę Babyphat no to fakt mój M powiedził że jak tylko znajdzie się chętny to ją odda ale tylko za tylko za motor(fazera) w zamian za rękę - ookup HEHE
bardzo było ciężko babyphat, nie moge sobie wybaczyć że mała piła moje mleko tylko 3 miesiące, ale stres powrotu do pracy ( reorganizacja) i wyjazdy zrobiły swoje.
Na mnie już też pora, jutro mam bawić moją siostrzenicę (zabieramy ją do siebie na jedną dobę), dlatego pewnie mnie nie będzie. Jak znam Małą (ma 4,5 roku) to mi kompa będzie okupować i nic nie będę mogła zrobić Dobranoc dziewczyny
O KURCZE ale mine imprezka ominela hmmm ale dzialalam na rzecz poczeciabylo superowo :P hihi co najwyrzej moge wypic dzis karniaka za nieobecnosc !! czy dzis tez planujemy imprezke ha bo ja mam dzis wplanie zafundowanie sobie grzanca :)
a kto powiedzial ze alkocholowy :) chodzilo mi o herbatke z sokiem z malin , gozdzikami ,dodatkiem cytryny i troszku miety ;) pycha a odrazu sie robi cieplej wiem ze nie zabardzo brzmi ale dziala:)
;) amazonko to niezle musialo ciebie czuc pisze to nie zeby cie obrazic czy cus takiego ale niektorzy sa przewrazliwieni na punkcie tego zapachu :) a tak czlkiem serio to czosnek jest bardzo zdrowy
Jeszcze nigdy nie robiłam takich kanapek z prądem. Świeży czosnek, więc było czuć ponad 12 godzin, he he. To nic strasznego w II fazie i podczas złośliwej opryszczki.
znaczy, że sok jabłkowy umrze? :P A swoją drogą coś w tym jest (pewnie kwas owocowy w tym jest :P). Podobnie dzieje się przy cytrusach. Ja zawsze po krojeniu cebuli i czosnku nacieram dłonie startym jabłkiem. Nie zabija całkiem zapachu ale zdecydowanie go łagodzi. Można też spróbować żucia natki pietruszki (świetnie odświeża oddech).