Nawet nie wiedziałam, że aż tak dałyśmy wczoraj czadu Tak to zazwyczaj jest, że o wszystkim człowiek dowiaduje się później z fotek (uzupełnia brakujące klatki filmu)
Wiecie, jaki jest najlepszy sok malinowy? W ciemnej butelce, dużej lub małej, firmy Polska Róża. Jest dość drogi w porównaniu do Paoli, Cymesu i innych, ale smak ma niezrównany.
ja to chyba jestem ta na krzesełku bo zauważyłam dziś, że mam plamę na bluzce i szczerze mówiąc nie pamiętam momentu jej powstania (za dużo chyba wypiłam)
Kurdeeeeeeee a mnie zowu ominie taka fajniusia IMPRA - wybaczcie, ale znowu wyjeżdżam buuuu ale w sobotę bawię się na weselichu więc nie jest najgorzej
Damazy jaki chętny na tą naszą imprezę się zrobił Zuzaaaaa mnie jutro nie będzie Pierwszy raz mnie nie będzie na piątkowej imprezie Wyjeżdżam i wracam w niedzielę. Może wezmę laptopika, to przynajmniej w przerwach imprezowych poczytam, co u was
aaaaa, chapie :) zuzanka proponuje mocną dobrą cygaretkę. To o niebo lepsze od papirocha. Jak dotychczas, najsmaczniejsza była COCHIBA. MGŻ - moja grzeczna żona :)
gigusia damazy pracuje w fabryce tytoniu, ale nie ma zapałek :) babyphat cygarka, cygaretki cochiba - ten sam tytonik, ten sam smak - mmmm - dobbbry dymmm.