W piątki u nas luźno i przyjemnie , nie warczymy na Damazego,tylko relaksujemy się po tygodniu pracy, kto ma ochotę wyluzować się w piąteczki serdecznie zapraszam na pogaduszki, z piwkiem , soczkiem lub bez jak kto woli, wszystkie treści dozwolone
Henia no prosze a tto Wy nauczciele powinniscie dawac dzieciom przyklad. Nie ladnie. Hihi Ja Cie rozumiem nauczyciel tez czlowiek.Cos mu sie od zycia nalezy
jejuniu a mnie dziś nie będzie wyjeżdżam - ale w sobotę napewno tu zajrzę, będąc u mamy [dobdzie, że brat ma neta uuuffff] - wypijcie za moje zdróweczko
no tak, ja dopiero teraz znalazłam tem wątek... chyba okulary muszę załatwić... widzę, że tu już przygotowania trwają, browarki sie chłodzą albo kupują - ja już też mam - syrop pini, całkiem dobry hihi
LASECZKI ja już zmykam, zaraz M będzie w domciu, zjemy cosik i jedziemy do moich teściów buuuuu, a jutro do teściów mojego M hahaha huuuraaaa!!! miłego wieczorku życzę i myślami jestem zawsze z WAMI - cmok cmok cmok
może to osobne forum nie sprzyja imprezce, nie wszystkie kobitki o nim wiedzą a do tego połowa (chyba) się rozkłada (choruje znaczy się) a druga połowa zawnucza (pewnie)