Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    marta5000 Dominik jak przechodzil zapalenie krtani i tchawicy (inaczej krup) to nie dostal zadnego antybiotyku...kazali nam tylko siedziec z malym w lazience w duzej ilosci pary...pomoglo...:) z kazdym dniem bylo lepiej...tutejsi lekarze sa bardzo ostrozni z przepisywaniem antybiotyku...a maly byl w dosc powaznym stanie... to wtedy kiedy zabral nas ambulans...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeMar 4th 2009
     permalink
    patrycja219: tutejsi lekarze sa bardzo ostrozni z przepisywaniem antybiotyku..

chwała im za to
    --
    •  
      CommentAuthormarta50000
     permalink
    Sam antybiotyk nie drogi ale do tego eurespal euphorbium zyrtec lakcid falvamed i masc taka na podraznione miejsce kolo noska!!!Moze posiedze z nim w tej lazience z para, jesli ma mu pomóc!!!Dziecko juz spi bo mial lekka goraczke i byl strasznie slaby!!!
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    A słyszałyście, że wycofali jakąś partię lakcidu, bo może mieć szkło w środku?
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja słyszałam, mają teraz te szklane pojemniczki na stałe zastąpić zaszetkami.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dzisiaj czytałam na wp tylko nie wiem jaka partia :/ nie napisali bo po co
    Kurcze mi wygodne były (są) te ampułki saszetka już bedzie mniej wygodna no ale sypnie sie do jakiejś butelki z piciem :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    nareszcie jestescie kolezanki,bo cichutko bylo...
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    Na onecie podali numer serii lakcidu artykuł
    --
  2.  permalink
    melduje sie wieczornie...dziec zasypia...polowek zasnal przed dzieciem...a krasnoludkow od sprzatania jak nie bylo tak nie ma...chyba nie pozostaje mi nic innego jak samej sie z tym wszystkim uporac....
    --
  3.  permalink
    Ja tez się melduję. Heh, wykończona już jestem tym, że nie mam kontaktu z R., nie wiem jak wytrzymam do 25. 03...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  4.  permalink
    Cześc dziewczynki

Patrycja- kurcze... Strasznie mocno kciuczę za Was... Chyba nawet nie umiem sobie wyobrazić, co musisz czuć :(

Marta- dużo zdrówka dla Bartoszka! Dobrze,że w porę rozpoznali to zapalenie krtani...
  5.  permalink
    Ooo- SH- fajnie,że jesteś :) Mało zaglądasz do nas ostatnio...
  6.  permalink
    Aga, złapałam doła, ale na szczęście wiosna idzie i staram się patrzeć na świat optymistycznie, tyle, że na razie efekty tego starania kiepskie
  7.  permalink
    aga dziekujemy bardzo...na razie strasznie meczy mnie to czekanie...w sumie od dzisiaj troszeczke mniej...jednak najgorsze dopiero przed nami...ale wiem ze to wszytko dla dobra naszego Miniczka...
    --
  8.  permalink
    ale tu cisza...gdzie was wszytkie wywialo??? jak ja nie mam czasu to piszecie jak najete...jak tylko troche go znajde to nie ma nikogo...no nic...lece do wanny i nyny...milej nocki zycze
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeMar 5th 2009
     permalink
    Hello na kawusi a właściwie już po kawusi :)
    Wczoraj w Rossmanie zakupiłam słuchowisko Chmielewskiej pt "Lesio" -> padam ze śmiechu!! Książka już jest przeczytana wzdłuż i wszerz po kilka razy ale taki relaks jest super
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki a tu wiosna ,nie chce przyjsc...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też już z kawą ... Wstałam o 6:oo a teraz zasypiam ... Dziś noc była ciężka.
    Liczę na to, że zastrzyki szybko zaczną działać > miłego dnia!
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A u mnie nadchodzi - własnie slicznie za oknem świeci słoneczko i ciepło jest - tylko rano wiało, ale i tak lepsze samopoczucie jest! :wink:
    Witam!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    O kurcze Iza - zastrzyki, a ja nic nie wiem, bo wczoraj nie miałam jak zajrzeć - padłam wieczorem jak pies pluto.
    Zaraz wpadam do ciebie poczytać!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    IZA ,TRZYMAJ sie babo ,a ciacho ,gdzie jest?
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Witajcie dziewczyny :smile:
    Ja to się nawet czuję wyspana. Jak dawno nie.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ewa - ciacho dogadza teraz mężulkowi, bo przyjechał na troche do nich! hihihihihihi więc mało ma czasu kobita!:tooth::tooth::tooth:
    Swoja droga ciekawe czy sie mężowi spodobał komplecik bielizny - mojemu sie podobal i to bardzo (zakupiłyśmy takie same):tooth:
    --
  9.  permalink
    Hej hej!
    jestem na chwile bo M do banku pojechal a ja czekam na dziewczyne od paznokci
    Iwa podobał sie baaaardzo a zapytał mnie jeszcze:"pasa nie było do tego kompletu?"hihihih no co za wybredziuch ale mówił ze bardzo taki kobiecy.
    jednak twierdze ze mogłam wziasc wiekszy troche niz 75 D bo cycki po jakim sczasie"wygladaja"zza stanika ale ogólnie jest ok!
    Piotrus był wczoraj u dziadków jeżdził z tata na traktorze i ogólnie dzien nam zleciał.
    M za tydzien wylatuje ale nie na długo bo juz 7 kwietnia przyleci na swieta
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciacho, ale największy byl własnie ten 75D, no chyba że większy obwód!
    Ja mam 75C i chyba jest ok.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    dzis dzien tesciowej...mòwia w tv..
  10.  permalink
    no własnie wiem ze juz wiekszego nie było,szkoda ale w sumie fajnie mi je podnosi
    no i sciełam włosy sobie ,jak znajde kabel od aparatu to Wam pokaze ale mam taka długosc jak Ty Iwa tylko ze bez grzywki
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wiecie co jestem wredna i nie wiem jaka mama... Nauczyłam Weronikę mówić "Ania Małpa" i teraz dzieć chodzi i mówi "Mapa Ana" :P
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry
    ja sie od rana krece z dupskiem po domu i w sumie nic nie zrobilam
    wczoraj wieczorem pakowalismy bryke do wysylki ale kurier zabierze wozek dopiero jutro wiec pol pokoju mi karton zajmuje :devil:
    u nas dzisaij piekne slonce ale straszny wiatr no ale i tak spacery i zalatwianie spraw w programie. musze mezowi "ojro" na wyjazd kupic wiec czeka mnie dlugi spacer do znajomego kantoru
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a jedzie ,czy leci?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa - leci. warszawa - zurich - wenecja i stamtad maja transfer do Falcade
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    to dlugo chyba,bedzie lecial...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wylot maja o 10 a we wloszech maja byc ok 14tej, pozniej jeszcze 3h transfer autokarowy do hotelu
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeMar 5th 2009 zmieniony
     permalink
    ciacho - ciekawa jestem nowej fryzurki - szukaj tego kabla i to szybko!:wink:
    widzę, że ostatnio to włoski tniemy - nie zapyszczamy - pewnie za jakiś czas będzie odwrotnie!:wink:
    --
  11.  permalink
    Hej dziewczyny:)
    Ciacho, ja też chcę zobaczyć fotkę
  12.  permalink
    pewnie ze zrobie zobaczycie napewno dzisiaj
    ja własnie zapuszcze sobie jak jakeis wesele bedzie sie kroic:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    czesc wam!
    spozniona dzis, bo net mi nie chodził :confused:
    dopiero jak wyłączyłam laptopa to się załadował :neutral:
    --
  13.  permalink
    hehe ciacho to moze na moje wpadniesz??? :P

ale mialam nocke...na wlasne zyczenie sie zalawilam...przed pojsciem spac stwierdzilam ze wejde jeszcze do malego zajrzec...no i jak weszlam i chcialam go przykryc to sie obudzil...no i musialam go zabrac do siebie...a on zasnac nie potrafil...wiec pospalam tyle co nic...dobrze ze przynajmniej pognilam pozniej w wyrze do 10...

AND hahaha ale sie usmialam...masz mozliwosc jakos to nagrac???

u mnie wiosna niesmialo zaglada...jest sloneczko ale z zabkami...polowek mowi ze sie dzis w pracy z kurtka i czapka przeprosil...
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    talka cześć - a myślałam, że jeszcze śpisz hihihihihihi, bo ty śpioch jesteś!:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no jestem jestem... ale ostatnio jakos budzę się w okolicy 8-9 :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    patrycja219:
    AND hahaha ale sie usmialam...masz mozliwosc jakos to nagrac???

Spróbuję wieczorem :)
    Dzis Gabi idzie na urodziny do kolegi - dziecka które wszystko ma :/ w końcu kupiłam lego bo już sama nie wiedziałam co wybrać
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    AND222S: dziecka które wszystko ma :/

oj. też byłam takim dzieckiem.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny czy u was tez tak wieje??? slonce dawno schowalo sie za chmurami a wiatr taki ze kaptur na glowie trzeba trzymac zeby nie uciekal.
    przewialo mnie strasznie i bole zatok sie pojawily. zaraz sie nafaszeruje ibupromem zatoki i moze dziadostwo zmiazdze w zarodku
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ania u mnie wieje bardzo!:sad::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie też wieje.
    byłam właśnie w sklepie i omal mnie nie zdmuchnęło :D hehe, zapłaciłam za testy owu, może dojdą do przyszłego czwartku :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    a u mnie nie wieje :) jest chłodno ale lekki wiaterek oczywiście zimny bo z gór - fajnie mi sie dziś chodziło tylko że nie umiem ubrać się odpowiednio do chusty :/ założę coś cienkiego wieje mi po nerkach i rękach za grubego miejsca gdzie jest chusta i Tosią sa mokre :/
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ponoc haLNY ,w tv mòwili...wròcilam z obiadu od tesciowej,VEVE padla w aucie,skacze po drewno do garazu...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    kobitki ,co robicie? ja czekam na M..
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja się wkurzam na małża.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    A DO mnie przyjechala@...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.