marta5000 Dominik jak przechodzil zapalenie krtani i tchawicy (inaczej krup) to nie dostal zadnego antybiotyku...kazali nam tylko siedziec z malym w lazience w duzej ilosci pary...pomoglo...:) z kazdym dniem bylo lepiej...tutejsi lekarze sa bardzo ostrozni z przepisywaniem antybiotyku...a maly byl w dosc powaznym stanie... to wtedy kiedy zabral nas ambulans...
Sam antybiotyk nie drogi ale do tego eurespal euphorbium zyrtec lakcid falvamed i masc taka na podraznione miejsce kolo noska!!!Moze posiedze z nim w tej lazience z para, jesli ma mu pomóc!!!Dziecko juz spi bo mial lekka goraczke i byl strasznie slaby!!!
Dzisiaj czytałam na wp tylko nie wiem jaka partia :/ nie napisali bo po co Kurcze mi wygodne były (są) te ampułki saszetka już bedzie mniej wygodna no ale sypnie sie do jakiejś butelki z piciem :)
melduje sie wieczornie...dziec zasypia...polowek zasnal przed dzieciem...a krasnoludkow od sprzatania jak nie bylo tak nie ma...chyba nie pozostaje mi nic innego jak samej sie z tym wszystkim uporac....
aga dziekujemy bardzo...na razie strasznie meczy mnie to czekanie...w sumie od dzisiaj troszeczke mniej...jednak najgorsze dopiero przed nami...ale wiem ze to wszytko dla dobra naszego Miniczka...
ale tu cisza...gdzie was wszytkie wywialo??? jak ja nie mam czasu to piszecie jak najete...jak tylko troche go znajde to nie ma nikogo...no nic...lece do wanny i nyny...milej nocki zycze
Hello na kawusi a właściwie już po kawusi :) Wczoraj w Rossmanie zakupiłam słuchowisko Chmielewskiej pt "Lesio" -> padam ze śmiechu!! Książka już jest przeczytana wzdłuż i wszerz po kilka razy ale taki relaks jest super
Ewa - ciacho dogadza teraz mężulkowi, bo przyjechał na troche do nich! hihihihihihi więc mało ma czasu kobita! Swoja droga ciekawe czy sie mężowi spodobał komplecik bielizny - mojemu sie podobal i to bardzo (zakupiłyśmy takie same)
Hej hej! jestem na chwile bo M do banku pojechal a ja czekam na dziewczyne od paznokci Iwa podobał sie baaaardzo a zapytał mnie jeszcze:"pasa nie było do tego kompletu?"hihihih no co za wybredziuch ale mówił ze bardzo taki kobiecy. jednak twierdze ze mogłam wziasc wiekszy troche niz 75 D bo cycki po jakim sczasie"wygladaja"zza stanika ale ogólnie jest ok! Piotrus był wczoraj u dziadków jeżdził z tata na traktorze i ogólnie dzien nam zleciał. M za tydzien wylatuje ale nie na długo bo juz 7 kwietnia przyleci na swieta
no własnie wiem ze juz wiekszego nie było,szkoda ale w sumie fajnie mi je podnosi no i sciełam włosy sobie ,jak znajde kabel od aparatu to Wam pokaze ale mam taka długosc jak Ty Iwa tylko ze bez grzywki
bry ja sie od rana krece z dupskiem po domu i w sumie nic nie zrobilam wczoraj wieczorem pakowalismy bryke do wysylki ale kurier zabierze wozek dopiero jutro wiec pol pokoju mi karton zajmuje u nas dzisaij piekne slonce ale straszny wiatr no ale i tak spacery i zalatwianie spraw w programie. musze mezowi "ojro" na wyjazd kupic wiec czeka mnie dlugi spacer do znajomego kantoru
ciacho - ciekawa jestem nowej fryzurki - szukaj tego kabla i to szybko! widzę, że ostatnio to włoski tniemy - nie zapyszczamy - pewnie za jakiś czas będzie odwrotnie!
ale mialam nocke...na wlasne zyczenie sie zalawilam...przed pojsciem spac stwierdzilam ze wejde jeszcze do malego zajrzec...no i jak weszlam i chcialam go przykryc to sie obudzil...no i musialam go zabrac do siebie...a on zasnac nie potrafil...wiec pospalam tyle co nic...dobrze ze przynajmniej pognilam pozniej w wyrze do 10...
AND hahaha ale sie usmialam...masz mozliwosc jakos to nagrac???
u mnie wiosna niesmialo zaglada...jest sloneczko ale z zabkami...polowek mowi ze sie dzis w pracy z kurtka i czapka przeprosil...
dziewczyny czy u was tez tak wieje??? slonce dawno schowalo sie za chmurami a wiatr taki ze kaptur na glowie trzeba trzymac zeby nie uciekal. przewialo mnie strasznie i bole zatok sie pojawily. zaraz sie nafaszeruje ibupromem zatoki i moze dziadostwo zmiazdze w zarodku
a u mnie nie wieje :) jest chłodno ale lekki wiaterek oczywiście zimny bo z gór - fajnie mi sie dziś chodziło tylko że nie umiem ubrać się odpowiednio do chusty :/ założę coś cienkiego wieje mi po nerkach i rękach za grubego miejsca gdzie jest chusta i Tosią sa mokre :/