hej babki,my tez w domku szykujemy kolacje.IWA gorsecik rewelka,no moje cyce to by w nim wygladaly super,ale ja zakupy robie jak prace konkretna znajde...
ja i siostra ,to dwa przeciwienstwa,ja cala naturalna a siorka,to co chwile cos wymysla ,toeraz chce na brwi jakis makijaz permamentny ,jak dobrze napisalam...
Ja mam dwie siostry, jedna tylko by się opalała, druga nie przepada za słoneczną pogodą, woli mżawki i zachmurzenie, a ja jestem po środku, słońce kocham, ale mam UV-fobię i jestem blada jak ściana, ale dobrze sie czuje w tej kolorystyce:)
Czesc wam!!!Tyle postow do przeczytania mialam ze szok ale dalam rady!!! Iwa gorsecik super sama bym sobie taki kupila!!! U nas juz dobrze Bartek zdrowy mnie jeszcze trzyma ale pomalu przechodzi!!!
wpadlam zobaczyc czy duzo nadrabiania mam ale dzisiaj w dzien w miare grzeczne bylyscie. to co wieczorem znowu plociuge wlaczymy? ja zaraz wskakuje na rowerek bo akurat na dobre i na zle bedzie wiec lepiej sie bedzie jezdzilo :)) Krzysko dzisiaj padl ok 17.30 tak go wymeczylam dzieciaka ze odplynal na siedzaco trzymajac lzyeczke i jogurt w rece :D
A ja mam dziś lenia i nie chce mi się ćwiczyć. Rośnie ciasto na pizzę dla młodego i moze uszczknę odrobinkę? Nie ma to jak dzień dziecka od czasu do czasu :D
Gorsecik rzeczywiście fajny. Do mnie dziś dotarły pończochy te wiązane na górze i są rewelacyjne ! :D
tylko nie wiem czy jak tak dalej pójdzie to nie będe musiała sobie misek wypchać skarpetami hihihihihihi tak mi cycki leca na łeb na szyje - niedługo ich widac nie będzie