Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 17th 2009
     permalink
    Iwa nie kazdy jest szczesciarzem ze mdlosci ma tylko 1 trymestr :P niektorzy pawiuja na porodowce jeszcze :shamed:
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Iwa - niestety nie, mdłości były by luksusem , jest o wiele gorzej,
    ale mam leki na wszelki wypadek wiec jakoś sobie radzę
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra ja zmykam budzic potwora bo za godzine z domu musze wyjsc zeby zdazyc ze wszystkim
    milego dnia
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    ja też uciekam
    wpadnę wieczorkiem na drinka :smile:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    i znowu sie rozpisały :shocked::shocked::shocked::shocked:
    miłego dnia :p
    --
  1.  permalink
    no ja nigdzie nie uciekam własnie nalewam wody do wiadereczka synowi na balkon zeby troche pomoczył raczki i zabawki bo nudno mu
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja sie napisałam i mi posta wcięło nooo
    Zaraz zmykam znowu obchód zrobic jak wróce to napisze raz jeszcze to co chciałam
    Skorpi śliczny Kubuś i ogromne gratulacje
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A mój Filip jeszcze śpi :shocked:
    Czy aby nie za długo? Ten pan sobie chyba ostatniej nocy pobalował :D
    Szymek już się bawi, tylko tek katarros wrr ...
  2.  permalink
    Jeszcze??? ale spioch:)
    a mnie wnerwił mój Mundry szwagier
    kumpluje sie z jego żona i ostatni o jak u nich bylismy to spytałąm go gdzie jest pies jego teśció a on ze go przejechali i sie teściu przez to rozchorował.Przejełąm sie wiec mówie szwagierce ze szkoda psa a ona nie wie o co chodzi.Patrz pies żyje,wieć jej powiedziałam c o mi jej monsz powiedział.Pogadała z nim i wiecie co jej powiedział??? że ja to sobie zmyśliłam ha!no i co mnie obchodzi jakis pies i jaki ja miałam w tym interes.Moja szwagierka robi mi aluzje teraz na gg ze jednak mu wierzy:shocked: normalnie dzieciaki!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho buhahahaaa no porypany człowiek, przepraszam ... nie omieszkałabym mu powiedzieć co o nim myślę :devil:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Filip wstał i najważniejsze, że z humorem :D
  3.  permalink
    to ja wam powiem ze sie spaliłąm ze wstydu włąsnie:shamed::shamed::shamed::shamed::shamed::shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    polecam tvn24 Big Way :) mój mąż bierze w tym udział :)
  4.  permalink
    a co to jest
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no wlaśnie ?
    --
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    euro bigway jest to impreza w ostrowie wielkopolskim, bicie rekordu z zeszlego roku. Ponad 100 spadochroniarzy musi uformowac formacje (czyli złapać się za ręce i utworzyć tzw. gwiazdę)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    aaa...
    to fajna sprawa.. :)
    kiedy to bedzie w tvn-ie ???
    --
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    oczywiście w powietrzu :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Anetusia no właśnie to popatrzymy :D
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    dziś było od rana pokazywane i wiem, że jutro też ma być. Ogólnie to mają samoloty do dyspozycji do piątku ale może uda się im wcześniej pobić rekord :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    heh, no jutro popatrze, dzis jedziemy z R. umawiać 4 egzamin na prawko :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    chyba sie dzisiaj uwzieli z koszeniem trawy, gdzie nie poszlam tam z kosiarami latali, final taki ze jak wrocilam do domu to sie pod inhalator podpiac musialam no ale w sumie 4godz lazenia to wcale nie tak malo...
    udalo mi sie skompletowac prezent dla chrzesniaczki 3plotna roznej wielkosci, specjalne kartki kolorowe do malowania pastelami i utrwalacz do pasteli. mowiac szczerze facio mi mogl wcisnac cokolwiek bo ja o tym zielonego pojecia nie mam :P powiedzialam mu ze ma cos do ok 80zl skompletowac i pan sie postaral nawet 2zl rabatu dal zeby rowno 80 wyszlo :wink: no ale najwazniejsze to nikt mi nie zarzuci ze sie nie wysililam :confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Anetusia moj tesc wzdychal jak pokazywali ostatnio w tvn 'zajawke' on przez pare lat sluzyl w desancie i mowi ze chetnie by sobie znowu skoczyl :)) jakos sobie nie moge wyobrazic tescia ze spadochronem :tooth:
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    haha czemu nie??? dzisiaj został pobity rekord Polski :) może jeszcze uda się Europy pobić :)
    a teściu może sobie pooglądać jutro do południa tvn24 :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    witam popołudniowa porą :)

http://www.repka.pl/getfile/95f5b796-6993-48f6-b5de-72c7e30c1f8c/macedonia.aspx
  5.  permalink
    Hej dziewczyny:))
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Skorpi ale smakowitości serwujesz aż ślinka leci :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    gdzie jest Myszorka??? miala dzisiaj stawiac magisterska :P
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia HANIA wyściskała i przekazała pozdrowienia :)) DZIĘKUJE :))

no i nie załapałam się na foteczkę USG wrrr
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    no właśnie gdzie Myszorka ??? pewnie oblewa sama wrrr
  6.  permalink
    ogladacie ten film na TVP1
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Lady, pod wykresem na 16 stronie sa fotki
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho a co to za film??
    ja ostatnio codizennie puszczam cos innego sobie, jedne lepsze inne gorsze ale skoro mezu wkuwa to ja moge po ingliszu ogladac bez wyrzutow sumienia :D
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeJun 17th 2009 zmieniony
     permalink
    to nadaja dzisiaj:

Komediodramat, 95 min, Hiszpania 2003
    Reżyseria: Antonio Mercero
    Scenariusz na podstawie sztuki Alberta Espinosy: Albert Espinosa, Antonio Mercero, Ignacio del Moral
    Aktorzy: Juan Jose Ballesta, Luis Angel Priego, Gorka Moreno, Marco Martinez, Alejandro Zafra, Maite Jauregui,
    Marina Andina, Monti Castineiras i inni

Tytułowe czwarte piętro to piętro szpitala dziecięcego, gdzie mieści się oddział chirurgii pourazowej. Większość
    pacjentów tego oddziału to ofiary różnych wypadków i młodzieńczych szaleństw, ale jest też grupa nastoletnich
    chłopców, w wieku 13 - 15 lat, którzy zmagają się ze szczególnym wyzwaniem - rakiem. Są na oddziale znacznie
    dłużej niż inni, przeszli już po kilka operacji, w tym amputacje nogi, i dlatego po szpitalu poruszają się na wózkach.
    A ich znakiem rozpoznawczym są niemal łyse głowy - uboczny efekt chemioterapii, któremu zawdzięczają zbiorowe
    przezwisko, używane przez szpitalny personel: łysolki. Tak też można przetłumaczyć tytuł sztuki Alberta Espinosy,
    która posłużyła za kanwę scenariusza tego niezwykłego, jakże mądrego filmu. Espinosa, sam walczący od lat
    z rakiem, wykorzystał w niej wspomnienia ze swego dzieciństwa i nadał wiele własnych cech jednemu z głównych
    bohaterów. On i reżyser Antonio Mercero, weteran hiszpańskiego kina, zdołali, mimo smutnego tematu: opowieści
    o chorobie, kalectwie, utraconym dzieciństwie i czającej się w tle śmierci, uniknąć taniego sentymentalizmu, ckliwości,
    epatowania nieszczęściem. Stworzyli opowieść pełną ciepła i taktu, ale zarazem optymizmu i nieodpartego humoru.
    Trzej główni bohaterowie: Miguel Angel, Izan i Dani, przyjaciele ze szpitalnego oddziału, połączeni wspólnym
    nieszczęściem, nie poddają się chorobie, odrzucają myśl o kalectwie i, być może nieodległej, śmierci. Buntują się
    przeciwko ustalonemu porządkowi szpitalnemu, robią kawały pielęgniarkom i kolegom, opalają się na dachu szpitala,
    urządzają wyścigi na wózkach inwalidzkich, nocami pstrykają sobie śmieszne zdjęcia rentgenowskie, z zapałem grają
    w koszykówkę na szpitalnym boisku, a nawet kolektywnie dają w łazience upust nadmiarowi "hormonów" w rytm
    Marsza Radetzky’ego. W szpitalnej rzeczywistości chcą ocalić choć odrobinę normalności, młodzieńczej swobody,
    szaleństwa i kpiny ze wszystkiego i wszystkich, także z samych siebie.
    Gdy na oddziale pojawia się nowy chłopak, Jorge, obrażony na los za to, co go spotkało, chłopcy "oswajają" go
    stopniowo, rozumiejąc, że zamiast szpitalnej niebieskiej piżamy woli nosić własną czerwoną, by podkreślić, że jest
    tu tylko na chwilę, że nie jest tak chory jak oni. Ale na zabieg biopsji Jorge pojedzie już w niebieskiej, jak jego nowi
    przyjaciele.
    Ze wspólnych eskapad po szpitalu zaczyna nieco wyłamywać się Dani, kiedy, trafiwszy przypadkowo na oddział
    psychiatrii, poznaje tam 15 - letnią Glorię, anorektyczkę. Koledzy podśmiewają się z niego, ale jednocześnie dbają,
    żeby podczas kolejnych spotkań z dziewczyną prezentował się jak najkorzystniej.
    Świadomi kruchości życia, jego ulotności, Miguel Angel, Izan i Dani smakują je zachłannie, chłoną łapczywie
    każdą jego chwilę. Młodzi aktorzy potrafili oddać ten apetyt na życie z wyjątkowym talentem. Przyznana im zespołowa
    nagroda jury na festiwalu w Maladze w pełni się im należała.

Okruchy życia - Czwarte piętro
    Reżyseria: Antonio Mercero
    Scenariusz: Albert Espinosa
    Wykonawcy: Mikel Albisu, Bruto Pomeroy, Jose Ramon Argoitia
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o nie... ja jakos takich filmow ostatnio nie moge ogladac. pozniej mam koszmary
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    własnie przełączam bo ciężki jak diabli i nie bede mogła spokojnie spać ;/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mialam dzisiaj w planie 7dusz (7pounds) ale jest juz pozno a film ponad 2h trwa. obejrze jutro... dzisaij chyba sobie zrobie odpoczynek od flmow
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJun 18th 2009
     permalink
    czesc baby... ja na nogach od 5. mezu jechal do stolycy to wstalam zeby mu razniej bylo a ze sie boje ze zaspie i nie obudze sie zeby odprowadzil Gabryche na czas to juz postanowilam sie spac nie klasc, normalnie szacun Iwa za tak wczesne wstawanie, ja nietomna jestem a o 22.30 spac poszlam!!!
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam babole :)
    --
  7.  permalink
    hhaha jestem 3-cia....:D
    bry w czwartek....:)
    nie bylo mnie chwile a tu 300 postow do nadrobienia...no nic moze pozniej uda mi sie to zrobic....
    jak nastroje przedweekendowe???
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Lecę do Urzędu Pracy... Dostałam cynk od znajomej, że jest praca w obuwniczym! :) Trzymajcie kciuki!!!!
    --
  8.  permalink
    TALKA trzymamyyyyy
    --
    • CommentAuthoraratis
     permalink
    Trzymam też!!! :)
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    BABY wstawać juz 11 - godzina - gdzie się podziewacie?
  9.  permalink
    Ja lecę dziś na bal........................ szóstoklasistów ;) Mam przyjemnośc bycia w trójce klasowej, więc kibluję w szkole do 21:/
    Miłego dnia dziewczynki :)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    witam i ja z domku
    Oliwka ma jelitówkę i siedzę na L4
    miłego dnia:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Iwa to zdrówka dla Oliwki
    Aga a ty normalnie nie wiem co rusz z tak młodym narybkiem, milej zabawy
    A ja byłam z Hubim na zaległym szczepieniu i bosze darł sie przy ważeniu i mierzeniu i w ogóle jak małpka się we mnie wszczepił a samo kłucie w rączki i nóżkę spoko. Na spojówki jeslki mu nie przejdzie dostaniemy skierowanie do okulisty żeby skonsultować no i zastanawiające jest to że Hubi waży mniej niz pół roku wcześniej. A przeciez z niego mały okurzacz wszystko wcina
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Dostałam staż od 1 lipca. W firmie budowlanej Elma.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Witam :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Gratulacje Talka ! :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.