Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a po mieszkaniu roznosi się to, co kotu wciśnie się między poduszki w łapkach.
Dziewczyny a ja tak z czystej ciekawości może zadam głupie pytanie ale mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie jak często kotu trzeba wymieniać żwirek tzn raz dwa razy dziennie ? I na ile starcza takie opakowanie żwirku ?
Abortaw, my mamy niewychodzącą w ogóle kotę, ale jest odrobaczana co 3-6 miesięcy, na początku miała pakiet szczepień, raz na wściekliznę, a teraz wetka mówi, że nie ma sensu, bo kot w ogóle nie wychodzi. Szczepiona jest raz w roku, jak chcesz to sprawdzę na co. Koszt - ok. 30 zł
AAaa Ty się o rasę pytasz :D My mamy brytola niewychodzącego, to są typowe leniwce domowe, ale i mysz potrafią pogonić. Fajne są ragdolle, genialne dla dzieci. Obie rasy do rany przyłóż i straszne pierdoły. Ale brytol nie lubi siedzieć na kolanach, natomiast ragdoll wepchnie się pomiędzy Ciebie i laptopa...
Pytanie jakiego kota szukasz - czy szalonego, czy spokojniejszego, czy do dzieci, etc.
Wiesz co, zaraz poszperam, bo z mężem oglądaliśmy maniakalnie na Animal Planet program o wszystkich rasach i w każdym odcinku były plusy i minusy każdej ..
sęk w tym, że kot od małego będzie z dorosłym królikiem i małymi jaszczurkami
Jeśli chodzi o płeć - ja preferuję kotki, bo są bardziej przytulakowe od kotów i mniej jednak agresywne. Ale to chyba też od charakteru kota zależy...