Dobra zawijamy żagle ! Dajmy normalnym forumowiczkom popisać na tym wątku w końcu nie wszystkie są winne donosicielstwa ! Prawda czy nie prawda ???
Dodam od siebie że tak naprawdę lubie sushi mmmmnnniamm serio serio..Następny wątek na forum możemy nazwać "Fala zbrodni" co Wy na to ?? tak wymyśliłam zupełnie bez jakichkolwiek skojarzeń
dobra dziwczęta koniec wygłupów i udawania troli internetowych ,to już nie jest śmieszne jakoś od początku W końcu opłaciłam abonament do marca ,a nie mam pewności ze mi oddadzą jak mnie zbanują , a ja to sknera jestem i będę przezywałą strasznie
O widzę, że się skasował... Także, cóż, mówię tylko że śmiesznie i dziecinnie się zachowujecie. Ale co ja się będę... Nie pierwsze już staraczki są takie hm... Rozpastwione i zaznaczające swoje terytorium, wściekłe że się im zwraca uwagę
Bo co ? Bo piszę o dupie maryny ?? Masz problem ? zgłoś do moda on nas tu skierował z naszymi dziecinnymi wpisami.Powodzenia i krzyż na drogę!!!
Wkonflikty zamiaru nie miałam z nikim włazić ale widać na forach zawsze się taka znajdzie co jej nie dogodzisz...Więc sorry gdzieś swoje dziecinne wywody pisać muszę ! Tak samo jak 98 procent dziewczyn opłaciłam tiutaj konto i jestem użytkowniczką.Tak wiec swoje prywatne przytyki pisz na priva.Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
Mnie śmieszy że stado DOROSŁYCH kobiet zachowuje się jak grupka rozwydrzonych dziewczynek z podstawówki z postawą "zwrócili nam uwage to teraz do bólu będziemy gadac na pokaz na innym wątku". Żałośnie to wygląda i tyle. Normalni ludzie o dupie maryni pogadaliby sobie pod wykresem albo w wątku prywatnym.
bo niepotrzebnie nam zwrocilyscie uwage!! NAPRAWDE! MOWIE TO POWAZNIE! ale po to jest chyba watek zeby gadac o dupie maryni- WY O MEDALACH, my o pajakach pogodzie itp
skoro mam do tego prawo jak każda inna tu osoba to czemu mam bazgrać sobie pod wykresem ? Jak żałośnie -nie zaglądaj ! Proste co nie ?? Stado to moze być na pustyni
no widzisz a mnie śmieszy postawa dziewczyn które zgłosiły dziewczyny do moda.Moze sie zagalopowały przy wpisach ale wystarczyło napisac normalnie a nie gównem obrzucać