Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_kami_
    • CommentTimeAug 3rd 2012
     permalink
    teraz to luby a jeszcze pare godzin temu to byl stary :) kobieta to jedak zmienna jest :) ale podobno tylko krowa nie zmienia pogladow :) ale jesli dobrze wiem to zostalysmy porownane do stada wiec kto wie jakie zwierzeta sa nam przypisane
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    no ja sama bylam w :shocked: ze luby go nazwala!!! zawsze to stary to stary tamto...chyba sama czegos chce hehehe
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    i koń też nie hehhe
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Nie wiem kompletnie o co tu chodzi, ale tego się czytać nie da (do tej pory całkiem fajny, przyjemny i niezły wątek).

Lexia jest od Was młodsza, ale zachowuje się o wiele dojrzalej... Mam wrażenie, że przedzierałam przez dyskusję przekupek z najgorszego bazaru.
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Trole ja uciekam do spania,plecy mnie od tego siedzenia przed kompem rozbolały :wink: Jutro nowy dzień i nowe doświadcenia przed nami .Spokojnej nocki wszystkim życzę :bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.08.12 23:32</span>
    wracam spowrotem na swój mniej przyjemny wątek tylko proszę nie wściubiać nosa ,bo tez było przyjemnie do czasu..Jeśli mod uzna to za cos nie do czytania ,prosze niech śmiało kasuje ,mnie to wisi i powiewa.Nie podobają mi sie ataki personalne użytkowniczek które są dłużej na forum.Kończe w tym temacie ,bo żal mi tych pozostałych dziewczyn które tutaj siepisały a reszte ma w d**ie .Buziaki
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    wybacz ze tego czytac nie mozesz ale KAZDY MA PRAWO POWIEDZIEC CO NAM W SERCU GRA...:wink: wiek nie ma tu znaczenia i kazdy sie wypowiada o czym chce-w koncu po to jest ten watek- nie mialybyscie pretensji zeby pisaly to dziewczyny o innych nickach a skoro wiecie ze jestesmy ze starajacych sie to dlatego tak nas komentujecie...a to przykre.
    MASZ W TAKIM RAZIE ZLE WRAZENIE BO NIE JESTESMY PRZEKUPKAMI Z BAZARU! -pomylilas sie!
    alimama-spookojnie, jutro bedzie lepiej:) masz pieknego pajaka, kochajacego meza i sliczna mada corke wiec doswiadczenia nie beda takie zle:D
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    poziomkaUK: nie mialybyscie pretensji zeby pisaly to dziewczyny o innych nickach

tu nie chodzi o to KTO ale CO pisze (i gdzie).
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    wez nie komentuj tylko dodawaj SWOJE SMUTKI I RADOSCI... bo nie na temat piszesz!A gdzie mamy pisac-wlasnie tutaj nas przekierowalyscie!!!!!!!!!!! wam tak zle i tak nie dobrze a to nie jest wasze forum!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    ale ja sie nie spinam -ja próbuję zrozumieć :wink: Mnie tam dziewczyny nie pojechały na wątku ,ale mnie jakoś boli takie wpieprzanie sie i wymądrzanie.Każdy jest człowiekiem i w dodatku rozmnym,więc wystarczyło normalnie poprosić o pisanie na temat ,a nie jakieś chore teksty i zastraszanie modem!
    Nie raz dziewczyna coś tam napisze nie w temacie czy nie na tym watku to po ludzku jej odpowiedzą i nakierują ,ale są na tym forum ,jak i na każdym innym takie osoby które robią z siebie Czaka Norisa i się panoszą.Jak będę na 28 dni 1568 dni i będe miała 200 cykli to mnie to upoważni do takiego głupiego dogadywania drugiej osobie ?

My to pisałyśmy dla jajców jakb kto sie nie skapnął ,ale tamte posty skierowane do dziewczyn były wrednym atakiem i tyle ...

Ja kończe z pisaniem w tym wątku ,pewnie wam ulży:wink: Napisałam co mi w sercu gra i jest git .
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    a jak bedziecie sie dalej wchrzaniac w nasze tematy to znow tu wpadniemy i Wam namieszamy :wink: kazdy niech skupia sie na sobie proste !!!!
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    ja tak samo powiedzialam co mi bylo na sercu i koncze....i teraz wy zostajecie w swoim watku!:wink:
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    poziomkaUK: wez nie komentuj tylko dodawaj

tryb rozkazujacy???
    :shocked:
    wow! nerwusek z ciebie.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeAug 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    nowa2012: a jak bedziecie sie dalej wchrzaniac w nasze tematy to znow tu wpadniemy i Wam namieszamy

Cofam moje słowa - nie przekupy bazarowe, a piaskownica. Tylko język nie pasuje do pięciolatków.

Zrozumcie - nie chodzi o to kto pisze, ale czy nie robi się śmietnika z danego tematu / wątku. Nowe osoby - a też taką byłam - muszą się przekopać przez ileśtam stron, żeby znaleźć informacje dla siebie. A staraczki - same powinnyście wiedzieć - poszukują informacji na "już" i dla nich przejście przez tysiące postów "hihihihahaha" jest stratą czasu.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Alimama: więc wystarczyło normalnie poprosić o pisanie na temat

a niby co zrobił moderator kilka dni wczesniej ?
    normalnie poprosił o pisanie na temat i jaki był efekt?
    ŻADEN

więc nie pisz co wystarczyło zrobić bo jak widać nie wystarczyło.....
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Ja tez tak uwazam. A powiem wiecej. Jestesmy na tamtym watku i rozmawiamy o tym kto sie stara itd. tu nie przychodzimy. Moze jest i was wiecej, ale czy zadna z was nie pomyslala o tym ze wiecznie nie mozna rozmawiac tylko o jednym. Wy macie tutaj 1465 stron jest was niewiadomo ile od niewiadomo jak dlugiego czasu. To jest chyba normalne ze czasem zejdzie sie z tematu. Nie chcialysmy tu przychodzic poniewaz tworzymy tam jedna nasza paczke i jest nam dobrze w swoim towarzystwie tak Wam w waszym. MY nie wtracamy sie wam a wy nie wtracajcie sie nam. Nikt nikomu w droge tutaj nie wchodzil to Wy zaczelyscie z nami wojne. Tam nawet nowym osobom nie przeszkadzalo ze czasem odeszlo sie od tematu bo wracalysmy w koncu ale coz...
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    [quote=aguncia][/quote]
    nie rozkazuje ale prosze grzecznie w przeciwienstwie do innych:wink:
    a nerwusek to prawda- jestem bardzo...niestety:tongue:
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    The_Fragile: Cofam moje słowa - nie przekupy bazarowe, a piaskownica. Tylko język nie pasuje do pięciolatków.
    Skoro z Ciebie taka dorosla Kobieta to powiedz co tu robisz....? Dla doroslych powaznych to kuchnia, rynek i gary:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorelfika
     permalink
    ja odnosze wrazenie, ze poziomka i ali probuja robic burel na kazdym watku. osobiscie zwracalam im uwage na 'skad jestescie'...
    jak Wam tak dobrze w Waszym towarzystwie to robta sobie tego typu biby pod swoimi wykresami....
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    TEORKA: a niby co zrobił moderator kilka dni wczesniej ?
    normalnie poprosił o pisanie na temat i jaki był efekt?
    ŻADEN

więc nie pisz co wystarczyło zrobić bo jak widać nie wystarczyło.....

ale wogole jakim prawem Ty sie tam wypowiadasz skoro watek juz Ciebie nie dotyczy nudzisz sie i skaczesz tak po tematach i szukasz na kogo doniesc? ciekawe spedzanie wolnego czasu gratuluje wyobrazni hahah
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    nowa2012: nudzisz sie i skaczesz tak po tematach i szukasz na kogo doniesc?

dokładnie tak właśnie
    a co masz w związku z tym jakiś problem ? :cool:
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    elfika: ja odnosze wrazenie, ze poziomka i ali probuja robic burel na kazdym watku. osobiscie zwracalam im uwage na 'skad jestescie'...
    jak Wam tak dobrze w Waszym towarzystwie to robta sobie tego typu biby pod swoimi wykresami....

a ty co wlascicielka wszystkich watkow bedziesz nam nakazywac gdzie pisac heheh chyba pomylilas sie z powolaniem jak masz takie zapedy to idz na prezydenta
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    zwracalas nam na watku z 3miesiace temu jak dopiero tutaj "zaczelysmy! nie badz perfidna! ROZMAWIAMY TTLKO NA TAKICH WATKACH, NA KTORYCH POTRZEBUJEMY JAKIEJS INFORMACJI! myslisz ze nie mam o czym myslec tylko zawalam watek jakimis pierdolami?!!! az taka.....jestes? az sie zddenerwowalam
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Moja grupa spokoj :D dajcie sobie luz :) po co macie sie wkurzac??? Badzmy madrzejsze i sobie darujmy. Ich moze i jest wiecej, moze maja duzo do wykrzyczenia bo do powiedzenia malo. My jednak mamy cos wiecej. Nas laczy przyjazn jest nas moze mniej ale mamy wieksza wartosc miedzy soba
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    poziomkaUK: myslisz ze nie mam o czym myslec tylko zawalam watek jakimis pierdolami?!!!

dokladnie tak :devil: Czyzby dotarlo ?????
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    TEORKA: dokładnie tak właśnie
    a co masz w związku z tym jakiś problem ? :cool:

Problemem jestes ty ale czasami takie ... lepiej obejsc i tyle zegnam strata mojego cennego czasu na "dorosa" a przede wszysstkim nudna osobe.
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    _kami_: Moja grupa spokoj :D dajcie sobie luz :) po co macie sie wkurzac??? Badzmy madrzejsze i sobie darujmy. Ich moze i jest wiecej, moze maja duzo do wykrzyczenia bo do powiedzenia malo. My jednak mamy cos wiecej. Nas laczy przyjazn jest nas moze mniej ale mamy wieksza wartosc miedzy soba

No tak, przyjaźnie zawierane w piaskownicy są baaardzo trwałe :wink: A Twoja grupa to już starszaki czy jeszcze pięciolatki? No nie mołam się powstrzymac jak zobaczyłam to "moja grupa":devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Bo pierdolnieta jestes chyba ze sie dopieprzasz o wszystko co sie da. Dziewczyno wez sobie daruj bo jestes marna. Pomysl troche jesli mozesz ze po co mialam pisac po kazdym niku z osobna. Wez daj sobie spokoj bo juz zaczynasz byc nudna i tylko szukasz prowokacji
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    wiesz co masz racje ODPUSCMY GLUPIM...choc nie wiem o co to cale halo skoro sobie do siebie pisalysmy na normalnym watku i nic zlego nie robilysmy...?! nierozumiem-ale niewazne...czas odpuscic, bez sensu sie klocic - kto co komu to da?! satysfakcje glupszym?!! moze......no trudno nie wiedzialam ze sa takie.....osoby ktore tak to wszystko rozmieja
    moya NIE DOTARLO!!!!
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Lexia: No tak, przyjaźnie zawierane w piaskownicy są baaardzo trwałe :wink: A Twoja grupa to już starszaki czy jeszcze pięciolatki? No nie mołam się powstrzymac jak zobaczyłam to "moja grupa":devil:
    --

z tego co o sobie piszesz przy wykresacj to Ty jestes nastolatka czy to moze tylko taka sciema i na sile sie odmladzasz hahahah no fakt kazdy sposob jest dobry
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    _Kami_, cham z worka wylazł? Powściągnij trochę język, nie ma potrzeby obrzucania innych inwektywami.
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    TYM DZIEWCZYNOM CHYBA M nie daja!! hahaha skoro takie czepne sa!
    •  
      CommentAuthorelfika
     permalink
    poziomka ja nie sprawdzam kto ma jaka metryke na 28 i kiedy zaczyna a kiedy konczy. nie moja wina, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem....
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Cham narazie to wychodzi nie ze mnie ale z innych ktorzy szukaja tego czego nie ma... ale szkoda mi slow na to wszystko. Jak mozna?
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    _kami_: Moja grupa spokoj :D dajcie sobie luz :) po co macie sie wkurzac??? Badzmy madrzejsze i sobie darujmy. Ich moze i jest wiecej, moze maja duzo do wykrzyczenia bo do powiedzenia malo. My jednak mamy cos wiecej. Nas laczy przyjazn jest nas moze mniej ale mamy wieksza wartosc miedzy soba

niezla z ciebie liderka, wierzysz w "madrosc" twojej grupy; szkoda tylko, ze powyzsze posty jej nie potwierdzaja... nowa2012 wiedzie prym.
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    nowa2012: z tego co o sobie piszesz przy wykresacj to Ty jestes nastolatka czy to moze tylko taka sciema i na sile sie odmladzasz hahahah no fakt kazdy sposob jest dobry

A jestem- i się tego nie wstydzę. Coś nie tak? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    nie jestem zadna liderka i za taka sie nie uwazam wyjasnilam czemu tak napisalam a ty oczywiscie wciaz szukasz zaczepki
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    no wlasnie nie wiem skad tu sie taki szum zrobil?!!! dziewczyny a co tu tak spokojnie? jeszvze nie podalyscie do moderatora ze nie jest o smutkach i radosciach?!!!! aha juz wiem czemu- BO TO WY ZACZELYSCIE! HAHAA
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    _kami_: ty oczywiscie wciaz szukasz zaczepki

nie znasz mnie - jestem pacyficznie nastawiona osoba i nie szukam zaczepek. biore udzial w tej dyskusji, i tyle.
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Ty mnie tym bardziej wiec nie oceniaj
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    sluchajcie ale po co te rozmowy i wymiana zdan?!!? forum jest o wszystkim wiec kazdy pisze, jak wam dziewczyny nie pasuje to nie czytajcie albo piszcie to co wam na sercu lezy i bedzie super! :wink: po co jakies "klotnie"? kazda zyje swoim zyciem i bez sensu sie przez jakies forum " klocic"
    niech kazda pisze co uwaza za sluszne, bez obrazania itp, bo nie o tym jest forum
    CZY KTORAS SIE ZE MNA ZGADZA?!:wink:
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    aguncia: niezla z ciebie liderka, wierzysz w "madrosc" twojej grupy; szkoda tylko, ze powyzsze posty jej nie potwierdzaja... nowa2012 wiedzie prym.

od nowej proponuje odczep sie prosta osobko bo poki co prostactwo i rynsztok wylazi z Ciebie wiec proponuja zamknij ta swoja niby dorosla buzke i idz spac bo smetne z ciebie stworzenie...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.08.12 00:04</span>
    a jak Wam tak bardzo przeszkdza nasze towarzystwo to zmiencie watek hahaha np pt "nudziary & konfidentki"
    --
    •  
      CommentAuthoraguncia
    • CommentTimeAug 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    nowa2012:
    od nowej proponuje odczep sie prosta osobko bo poki co prostactwo i rynsztok wylazi z Ciebie wiec proponuja zamknij ta swoja niby dorosla buzke i idz spac bo smetne z ciebie stworzenie...

:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
    nie mam zamiaru cie obrazac ale prostactwo i rynsztok wychodza z twoich ust. kompletne dno.
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    _kami_: Bo pierdolnieta jestes chyba ze sie dopieprzasz

:shocked::shocked::shocked: Wez gleboki oddech dziewczyno.
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    nie zauwazylas ze przeniesli posty?? zasmiecamy ten watek!
    przeniesione na POSTY NIE NA TEMAT
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeJan 15th 2013 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny potrzebuję waszej pomocy,postanowiłam wrócic do szkoły no i mam już zagadnienia,szkoła weekendowa więc luz
    mam zadanie z języka polskiego i nie mam pojęcia a co w nim kaman zagadnienie to:
    Maryja jako osobo święta i jako człowiek.Prosze porównać sposoby przedstawienia Maryi w wybranych dziełach literatury i sztuki średniowiecza
    Pomocy!!!
    •  
      CommentAuthormaxiulka
     permalink
    Sucharku znajdz wybrane dzieła literatury które opisują Maryję, wybierz z nich takie które opisują Ją jako świętą i takie w których ukazana jest jako zwykła osoba czyli - matka, żona itp.
    I na nich opierasz swoją pracę :) Czyli opisujesz, że Maryja w wielu działach literackich była opisywana jako święta zwłaszcza w jakiejś tam epoce, nie możemy jednak zapominać, że była zwykłą kobietą, żoną i matką, Chciałabym w pracy opisać te dwa oblicza no i zaczynasz ...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.01.13 13:46</span>
    uciekam z pracki .... trzymajcie kciuki za 2 h wizyta u ginia.

Naszły mnie wątpliwości ...... :(:(:( chodzi o moją pracę, czy jak się okaże, że jestem w ciąży to ..........
    eh .... o tym później.
    --
    •  
      CommentAuthorlija
    • CommentTimeJan 15th 2013
     permalink
    sucharku ja nie pomogę... szkołę kończyłam wieki temu i raczej jestem "uzdolniona" w przedmiotach ścisłych :) dasz radę!
    maxiulka, daj znać po wizycie, 3mam mocno kciuki :)
    myśl pozytywnie!
    --
    •  
      CommentAuthorfanta666
     permalink
    http://www.sciaga.pl/tekst/84268-85-obraz_maryi_w_literaturze_i_sztuce_sredniowiecznej :boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorfrezja1983
     permalink
    sucharek83 oto co znalazłam z biegu:
    http://język-polski.pl/motywy-literackie/484-motyw-maryi-matki-boskiej
    http://www.eduteka.pl/doc/maryja-matka-jezusa-w-literaturze

w minute znalazłam te strony, więc jak tylko się zagłębisz w tekst i wypożyczysz książki wszystko pójdzie ekspresowo

Treść doklejona: 15.01.13 14:29
    pamiętam jak dawno dawno dawno temu:) polonista maltretował mnie takimi tematami
    •  
      CommentAuthorMal77
    • CommentTimeJan 24th 2013
     permalink
    ale tam, jak napisalam malo jest swiezynek.ja nie potrzebuje sie konkretnie o cos pytac,ale chce sie wymieniac codziennymi dolegliwosciami,doswiadczeniami itd z mamuskami z mojego etapu ciazy.wiele swiezych mamus chcialo tam sie dopisac i niestety nie moze sie odnalezc,dlatego postanowilam zalozyc nowy watek.jest potrzeba-jest reakcja.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.