Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jak bedziecie sie dalej wchrzaniac w nasze tematy to znow tu wpadniemy i Wam namieszamy
a niby co zrobił moderator kilka dni wczesniej ?
normalnie poprosił o pisanie na temat i jaki był efekt?
ŻADEN
więc nie pisz co wystarczyło zrobić bo jak widać nie wystarczyło.....
ja odnosze wrazenie, ze poziomka i ali probuja robic burel na kazdym watku. osobiscie zwracalam im uwage na 'skad jestescie'...
jak Wam tak dobrze w Waszym towarzystwie to robta sobie tego typu biby pod swoimi wykresami....
Moja grupa spokoj :D dajcie sobie luz :) po co macie sie wkurzac??? Badzmy madrzejsze i sobie darujmy. Ich moze i jest wiecej, moze maja duzo do wykrzyczenia bo do powiedzenia malo. My jednak mamy cos wiecej. Nas laczy przyjazn jest nas moze mniej ale mamy wieksza wartosc miedzy soba
No tak, przyjaźnie zawierane w piaskownicy są baaardzo trwałe A Twoja grupa to już starszaki czy jeszcze pięciolatki? No nie mołam się powstrzymac jak zobaczyłam to "moja grupa"
--
Moja grupa spokoj :D dajcie sobie luz :) po co macie sie wkurzac??? Badzmy madrzejsze i sobie darujmy. Ich moze i jest wiecej, moze maja duzo do wykrzyczenia bo do powiedzenia malo. My jednak mamy cos wiecej. Nas laczy przyjazn jest nas moze mniej ale mamy wieksza wartosc miedzy soba
niezla z ciebie liderka, wierzysz w "madrosc" twojej grupy; szkoda tylko, ze powyzsze posty jej nie potwierdzaja... nowa2012 wiedzie prym.