Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak nie masz instynktu stadnego to tym bardziej zakładanie nowego tematu nie ma sensu :)
jesli beda kobietki chetne to sie do mnie tutaj przylacza,a jesli nie to trudno.ja mam na prawde szczesliwe zycie oprocz tego forum,wiec jesli sie ten watek nie przyjmie to nic sie zlego nie stanie.luzik..:))
Ja tez uwazam zę to dobry pomysł bo jakby mi isę jednak kiedyś udało to te pierwsze tygodnie są czymś innym niż zaawansowana ciąża.
Mal - a może dodaj do tytułu coś w stylu "wtrwałe" albo "po dłuższych staraniach" - wtedy będzie to wątek dla tych co są obecnie na "starające się" :)
Eveke-moze nad tutulem trzeba by troszke popracowac..:)) ale tak sie sklada ze paru nam ,piszacym udalo sie zajsc i w sumie nie mialysmy sie gdzie odnalezc.Mysle,ze piszac na innym watku,gdzie sie najpierw starasz zajsc,potem powstaje taki dylemat co dalej.zawiazuja sie przyjaznie,znajmosci itd.ale takze chcialam byc otwarta na te kobietki z ktorymi sie jeszcze nie poznalam.
Mal z czystym sercem mogę do Ciebie dołączyć
większość wpisów jest od tych już bardziej zaawansowanych i ciężkoznaleźć tam info dla tych "młodszych"