Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiecie dlaczego nowe maja jeszcze odwage zakladac nowe watki? bo jeszcze nie mialy tego nieszczescia poznac Was ..:)) i brawo dla nich,za odwage i chec wyjscia z bezbarwengo szeregu.
i to tylko jeden powod??
--
Dla mnie więcej sensu ma podział na trymestry - jest sensowny, tak jak było z podziałem dzieciaków na wiek.
I tak Nero, po 30ce zdecydowanie inaczej zaczynają sie starania - ciesz się, że nie musisz tego doświadczać.
A co do starań po 30 - różnicy nie zauważyłam,
Kasiek, mysle, ze nie ma co porownywac trymestrow ciazy do przedzialu wiekowego dzieci...
nie rozumiem dlaczego z Przyszłymi jest taki problem?
migotynka: A co do starań po 30 - różnicy nie zauważyłam,
Migotynka, chociażby badania są inne, większy nacisk na PAPPĘ, itp. No i - chociaż na szczęście nie dla wszystkich - starania to już nie takie "hop-siup".
aktualnie jest taki problem że w lutym rodzi chyba połowa listy i są tematy porodowe co niekoniecznie interesuje ciężarówki początkujące.
Natomiast baaardzo szybko potrzebuje sie tych tematów, które są poruszane przez "starsze" albo cenne są ich rady.
Migotynka - ja rozumiem jeśli kobieta chce wiedzieć, czy jej dziecko jest zdrowe zawczasu (chociażby po to, żeby sie przygotować do operacji po narodzinach dziecka, czy znaleźć grupę wsparcia, jeśli zdecyduje sie urodzić - dla mnie to jest znak odpowiedzialności przyszłej matki). Po 30ce wzrasta ryzyko pewnych chorób, stąd te badania.