ja też z pod Poznania bo całe dotychczasowe zycie mieszkałam z rodzicami w Kórniku - do pozen sie teraz przeprowadziłam i wcale mi się nie podoba ...marzę o domku przy lesie z ogródkiem dzieciaczkami i psami kotami, ptaszkami i innymi stworami
Oj tak To byłoby ekstra! Na razie póki co chociaż wypady w Bieszczady... i nad jeziorko i do lasu i gdzie tylko się da byle trochę zielono było. A tak swoją drogą to wakacje by się przydały Jak za starych dobrych czasów... jej... kiedy to było. Trzy miechy wakacji! Teraz to człowiek walczy o urlopy byle na kilka dni się wyrwać... durne żytko niebytko. Bleh :) Ale dobrze, że razem i że wesoło choć tak betonowo.
jeszcze szybciutko sie wyspać i juro ruszam zoabczyć jak to mój siostrzenic własnie zaczął chodzić. jak ja za nim tęsknie, już 2 miesiące go nie widziałam
Ktoś tu wspominał o Bieszczadach? Rany ...tak bym się wybrała, choćby na Małą Rawkę a tu niestety do pracy :( I jak na złość święto belfrów wypadło w sobotę bladykot, zazdroszczę urlopu! Baw się dobrze!
Ybka, Babyphat, nie opowiadajcie. Wystarczy wejść na npr.pl. Nie trzeba się rejestrować, wystarczy przeczytać. Należy kliknąć na "Czytaj całość". Krytyka jest w akapicie "Interpretacja".
OK, pytałam o tekst, a nie serwis npr.pl Słyszeliście, że po Ani Musze i Kai Paschalskiej propozycję lukratywnej reklamy plastrów albo tabletek anty złożono Katarzynie Cichopek (M jak Miłość)? Ona jako jedyna odmówiła, bo nie chciała propagować antykoncepcji. Wspominała też o czystości przed ślubem.
Ja to się dziwię, ża A. Mucha i K. Paschalska wogóle muszę antykoncepcje stosować, nawet kijem bym ich tknęła. A Kasia Cichopek to miłe dziewcze, ale wydaje mi się, że trochę zachowawczo mówi o swoich przekonaniach.
właśnie chcialm się pochwalić jak zaczęłam walczyć ze swoją nadwagą po ciąży (dziś pierwsze zajęcia aerobiku). ciekawa jestem na ile mi wystarczy zapału.
henia - życzę powodzenia :) ja nie mam w ogóle zapału do ruszania się, a za przeproszenia tyłek rośnie :( no, ale może kiedyś złapie mnie ten zapał do ćwiczeń... BTW powodzenia :)
Amazonka ja po ciąży kupiłam sobie steper i pykałam na nim 20-30minut dziennie zamiast kolacji, bo do zwykłych ćwiczeń jestem za leniwa i powiem ci że pięknie schudłam po tych ćwiczeniach, stosunkowo niedużo wysiłku i czasu, a efekt super
Fajnie Ci. Mam wrażenie, że na mnie nic nie działa, z wyjątkiem bardzo intensywnych ćwiczeń. 16 km/d Zaczęłam ponownie aerobik przerwany przez chorobę.
na schudnięcie polecam latanie po schodach kiedyś przelewało mi się tu i ówdzie ale po wakacyjnej pracy ubyło aż za dużo; pracowałam w knajpie gdzie żarełko podawało się na dachu a kuchnia była na dole, do tego upał i szczyt sezonu i kurde nie miałam wyjścia jak latać w te i we wte... ale opłaciło się nie tylko finansowo