Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak planować płeć
ale prawdę mówiąc jak kobieta i mężczyzna są zdrowi i nic im nie dolega to nie ważne co bedą robić i tak zaciążą.
Wg mnie badania nasienia to ostateczność.
Mężczyznom powinno się w miarę możliwości oszczędzać takich sytuacji.
Wg mnie badania nasienia to ostateczność. Mężczyznom powinno się w miarę możliwości oszczędzać takich sytuacji.
jeśli ty się na to zgadzasz to ja też , oboje chcemy dziecka więc zrobienie badań dla niego to żaden problem
Właśnie tak rozumiem wypowiedź Róży - ostateczność czyli robię jak starania nie wychodzą, a nie przed rozpoczęciem. Nie zgadzam się. Jeśli przez dłuższy czas się nie udaje (myślę o ok. 12 cyklach starań), zaczęłabym od badania nasienia właśnie.
Skąd te dane? W literaturze o leczeniu niepłodności mówi się o 40% ze strony kobiet, 40% ze strony mężczyzn i 20% gdzie przyczyna leży po stronie obojga partnerów. wiesz, że teraz więcej problemów z płodnością leży po stronie panów niż nas, kobiet ?
Mężczyznom powinno się w miarę możliwości oszczędzać takich sytuacji
Skąd te dane? W literaturze o leczeniu niepłodności mówi się o 40% ze strony kobiet, 40% ze strony mężczyzn i 20% gdzie przyczyna leży po stronie obojga partnerów.
Kobieta i tak powinna się regularnie badać u ginekologa (nawet jak nie planuje ciąży), więc tak czy siak wyjdą zaburzenia po jej stronie. A badania nasienia nie robi się ot tak profilaktycznie.
Mężczyznom powinno się w miarę możliwości oszczędzać takich sytuacji.
heh, a jak facet bez kobiety nie skonczy?
nigdy w zyciu jakiejkolwiek masturbacji itp.