Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
"Pokutuje pogląd, że niepłodność częściej jest problemem kobiecym. Tymczasem dane statystyczne mówią tak: 35% przyczyn niepłodności leży po stronie kobiety, 35% po stronie mężczyzny. W 25% problem dotyka obojga partnerów, a w 5% przypadków - mimo prób zdiagnozowania - przyczyna pozostaje nieznana"
nigdy w zyciu jakiejkolwiek masturbacji itp. :)
teraz masturbowanie sie jest wyznacznikiem normalnosci faceta?
z racji tego ze sie jest katolikiem/katoliczka to nie robienie tego typu akcji wydaje mi sie zaleta, a nie wada.
Wie o tym i mu to nie przeszkadza a nawet czasami się o szczegóły pyta:) Mu chodzi tylko i wyłącznie o siebie a i zapachu spermy tez nie znosi, a tak poza tym jest "normalny" :) a jakby się Twój Mąż dowiedział, że dajmy na to Ty się sama czasami ten teges to jaka by była jego reakcja ?
Idąc tym tokiem myślenia, lubisz zapach swojego np. potu? nie rozumiem jak facet może nie znosić zapachu własnego nasienia. Przecież to jest jego ciało
Masturbacja jest związana z badaniem nasienia, reszta nie ma nic wspólnego z planowaniem dziecka:) A co ma masturbacja, zapch spermy i potu (nie wązne czy śmierdzi czy nie) do planowania poczęcia dziecka?
dla mnie to Twoje okreslenie "wyzwolony" znaczy- mowi ze katolik a szaleje
Co do powrotu do wątku- uważam że RóżaŻ ma przedziwne podejscie do mezczyzn... totalnie sie z nia nie zgadzam.
nie tylko mężowskiej
przecież kobiety też to robią
Tamara, ale pijesz do mnie? ze niby nie przyjmuje do wiadomosci?
koleżance muszę powiedzieć, jej syn ma 1,5 roku i się nie masturbuje, niech zacznie go uczyć