pszczolka232 nie jestem tak bezposrednia:) tajemnica mojego nicka zostala wyjasniona w tym topiku :) nawiazując do wypowiedzi z tamtej dyskusji czesciej faceci mysleli ze mam na imie Marta;) ale to moze najpierw doczytaj przyczynę:)
vicky wlasnie poczytalam super a Marta to czemu??? Bo tego chyba tam nie ma albo ja slepa jestem u mnie nikt nigdy nie mowil,ze myslal iz mam inaczej na imie raczej mowia,ze do mnie pasuje nie ma jak skromosc z mojej strony
vicky80 - dokładam się do życzeń @@@@@@@@@ te małpki szykowały dla ciebie tort, ale jak się dowiedziały ile masz lat, to padły ze śmiechu hihi (to w nawiązaniu do 80 przy twoim nicku); wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ Lily skąd takie pesymistyczne wnioski, przecież zarówno ja (pierwsza skorpionica na liście ;)) jak i Vicky odkładamy. Do tego ja przy pierwszej ciąży zaciążyłam w pierwszym cyklu :).
Niewątpliwie użytkowniczki forum z datą urodzin w listopadzie stanowią większość :). Oczywiście biorąc pod uwagę dane wpisane do WIKI28, a nie wszystkie foremki się wpisały, ciekawe ile w sumie jest obecnie użytkowniczek 28 dni, Damazy możesz nam to zdradzić. Odnosząc się do danych z WIKI, to na 33 wpisane tam użytkowniczki 7 (czyli 21%) to skorpionice (a 10 mam urodziny w listopadzie), z czego 4 odkładają, dwie się starają, a co do jednej nie byłam w stanie ustalić faktów. Czyli na 7 skorpionów ponad 50% to dokładające, ciężko więc wysnuwać wnioski co do zajścia :)
Amazonko miałam na myśli użytkowniczki 28dni, a nie forum. Ale faktycznie dane w WIKI odnoszą się do użytkowniczek forum, a nie 28dni. No i zdradź, gdzie mogłabym to sprawdzić :).