Tym razem ja mam kłopot. Proszę, podczas wypisywania przelewu tradycyjnego o dokładne wpisanie loginu. Tylko na tej podstawie jestem w stanie zweryfikować płatność. Proszę osobę z Kostrzyna, która wykonywała przelew w ostatnich dniach o kontakt emailowy. Nie jestem w stanie zweryfikować płatności z powodu braku loginu.
No ale nie można być blondi jak ja :D podałam login podałam dane itd ale ........ wpisałam zły nr konta hahaha czekam aż mi się kaska na konto zwróci i wpłace jeszcze raz :D powiedzieli mi ze w ciągu 2 tyg powinna być wrrrrr
Znów mam problem z przelewem tradycyjnym, do którego nie podano wszystkich wymaganych danych. Osoba, która zapłaciła pochodzi z województwa kujawsko-pomorskiego niedaleko włocławka. Proszę o kontakt.
ja dokonalam platnosci karta platnicza dwa dni temu i dalej czekam na potwierdzenie platnosi emailem i nic, aniklo mi tez pole z mojego konta 'przejscie do platnosci' wiec nie wiem czy to znaczy ze wszytko jest ok?
zalezy od banku ale przelewy zwykle wychodzą rano, musisz sprawdzic kiedy bank ma godziny sesji wychodzących. i kiedy bank damazego ma godziny sesji przelewow przychodzacych:)