hey dziewczyny, tak czytam o tej chlamydia i zaczynam sie zastanawiac nad badaniami bo od ok roku mam problem z ''pęcherzem'' ( tak naprawde nie wiem co mi jest) przez miesiac leczylam sie na zapalenie po czym co miesiac problem z bolem wraca :( ostatnia opinia lekarza to ''zapalenie cewki moczowej'' wyniki badan na mocz są ok. Bylam u gin i on powiedzial ze w srodku tez jest wszystko w porzadku a nie chce byc madrzejsza od nich i sama zapytac sie o te badania ;/ mialyscie kiedys podobny problem ????????????????? a moze jakies porady jak pozbyc sie tego bolu?
Ange, robiłaś badania? Jak wyniki? U mnie jest podejrzenie o zakażenie chlamydia pneumoniae, mam problem z nawracającym zapaleniem zatok, przezroczystą wydzieliną spływającą po gardle, drętwieniem kończyn oraz ogólnym złym samopoczuciem. Czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia związane z tą chorobą?
Ja wlasnie mam chlamydie. nie wiedziałam tak naprawde co mam i zamowiłam taki zestaw Caretest STD. W opakowaniu byly testy na chlamydie własnie, kiłe i na rzeżączkę. to juz wiem co było tak na prawde przyczyna moich nawracajacych infekcji pochwy.
cecylka25: ekrza mama dopiero 10czerwca......myślałam że któraś z forumowiczek wie coś na ten Temat
szukając w internecie, możesz tylko sobie zaszkodzić, gdyż wiele różnych informacji na ten temat można wyczytać. Zwyczajnie wizyty nie doczekasz, bo zejdziesz na zawał ;p Nie możesz wcześniej skonsultować wyników telefonicznie???