Kandyzowana, ja mam PCO i przy cyklu niestymulowanym nie dzialo sie zupelnie nic. przez kilka m-cy bralam tylko luteine na wywolanie @ potem m-c clo i 1 pecherzyk 26 mm a w drugim m-cu najwiekszy 11 mm i nic wiecej. teraz biore tylko metformax i bromergon. jak minie kilka m-cy startuje od razu z mepourem. jak nie wyjdzie z nim zajsc w ciaze to podejde do inseminacji lub in vitro. zalezy od nasienia meza.
byłam dzis w aptece " kwiaty polskie" kolejka duza, ale luteinka za darmo:-) zaopatrzylam sie w koncu w folik i mg+B6 i estrofen, i czekam na okres i wprzyszlym tygodniu zaczynam 2xclo, oby w koncu cos uroslo, dodaloby mi to nadziei, a jak niestety nic nie urosnie to biore gonalf, tylko to masakrystycznie drogie, a jak to nic nie da to ide na laparo i od nowa stymulacja aa potem tylko in vitro, tylko ta kasa
madziauk -u mnie w 3 dniu z clo -strasznie wszytko bolało podczas przytulania jak zawsze w 11dc odczuwałam bóle owulacyjne to przy clo nic ,,nie wiem o co chodzi za tydzien mam dostac @ i juz czuje jak mnie pobolewa brzuszek -ale sie nie martwie bo wiem ze te bóle sa normalne bedac w ciazy Dziewczyny niech ,któras wkoncu napisze ze sie jej udało po CLO doda nam wiary !!czekam z upragnieniem na taka wiadomosc
Mojej przyjaciółce udało się z clo (i PCO!) przy trzecim podejściu :) Teraz ma pięknego, zdrowego synka :) Także jej przykład działa na mnie bardzo mobilizująco :)
Ja już tylko czekam na @ i zaczynam 3 cykl z clo... Dziewczyny czy przy braniu tego leku wydłużył Wam się cykl??? Mi też jest smutno po tej wiadomości o bliźniakach...
Pytam ponieważ wcześniej brałam duphaston i miałam jak w zegarku, w tym cyklu tego leku nie stosuję i dziś jeszcze nie mam @. Może jeszcze się któraś z dziewczyn wypowie???
alescie naskrobalyyyy... ja juz w domu. lykam kolejna tab. CLO... dzis nabylam olej lniany ;-) hihi i witaminki dobre dla kobiet statajacych sie lub juz w ciazy :-)
czy clo zmienia tempke? ja wiem ze rano sie powinno mierzyc ale tak z ciekawoaci teraz zmierzylam i mam 37.6 ?! wysoka nawet jak na zla pore mierzenia.. nie sadze by z rana byla nizsza o wiecej niz ok 0.6... dziwne... przeciez mialam usg w pt i lekar powiedzial ze mam endo 3 mm (1 dc) i w ciazy nie jestem.. hyhs... zmierze rano tempke. jak bedzie w okolicach 37 ro zwariuje.. ps. mam duzo bialo przezroczystego sluzu... a to niby 7 dc... ??
Witajcie ponownie. Dziewczyny powiedzcie czy dobrze myślę: mam brać duphaston do 28 cyklu, jeśli będzie minus na teście to wtedy odkładam tabletki i czekam na okres tak?
Dziewczyny zerknęłam na wykresik jednej z forumowiczek i okazało się, że była w ciąży a temperatura oscylowała w granicach 36,6-36,8. Troszkę się pocieszyłam, może jednak się udało!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie mierzenia tempki, mam zamiar mierzyć od nast cyklu, to zawsze musi być dokładnie ta sama godzina?? żadnej tolerancji czasowej?