Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormimik
    • CommentTimeNov 9th 2011
     permalink
    acha no ja rozmawiałam z koleżanką ona brała CLO to fatalnie jajniki ją bolały raz zemdlala dlatego bałam sie troche skutków ubocznych a tu nic:)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda - mi sie wydaje, ze roznica czasowa powinna byc max okolo godziny. Ja mam budzik na 7 codziennie ( w weekend tez) i po prostu nie wstajac z lozka mierze, na spiocha, kiedys zapisywalam..teraz zapamietuje i ide dalej spac ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    aaa, ja w tygodniu wstaje o 5.30, no nic w weekend będę spać z przerwami;)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda - dasz rade :) ja juz sie przyzwyczailam i bardzo szybko zasypiam ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    a kiedy zaznaczacie pomiar z zakłóceniem?
    --
  1.  permalink
    dobry wieczór - wróciłam ;0

Diabeł!! Wierze, że będzie piękna beta w pon ;))
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    dobry wieczór;O
    --
  2.  permalink
    dzis bylam na wieczornym lunchu z moja przyjaciółką - 8/10 tydzien ciazy :) wszytsko pieknie sie rozwija, zaszła po jednym razie naturalnie - ccykle ksiazkowe itp.. a nie planowala dziecka - tak tylko z mezem powiedzieli - zobaczmy co ma byc to bedzie i bach - odrazu... kupowala dzis ksiazke dla przyszlych rodzicow.. ale jej zazdroscilam w środku..ale na zewnątrz nic nie pokazuje - wspieram ją... i ciesze sie jej szczesciem autentycznie, ale troszeczke mi za kazdym razem smutno.. :(
    --
    •  
      CommentAuthorDiabeł
     permalink
    staram się nie nakręcać
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - hej :)

Korda - zeby tempka byla prawidlowa musisz min przespac 3 godziny i mierzona ma byc o tej samej porze, jak mierzona np. 2 godziny pozniej.. bo sie nie obudzilas czy cos, to wpisujesz zaklocona.. albo jak bralas jakies leki, ktore moga miec wplyw na temp itp.
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - ja bylam dzis u kolezanki, tez zaszla za 1 razem, cykle ksiazkowe, coreczke ma cudna - ma juz roczek i niecaly miesiac :) smiga i gaworzy..wiec fajny dzionek mialam, szybko zlecial :))

a!!! i dostalam moj nowy kontrakt z pracy, niestety zamiast Magdalena napisali Magda i przekrecili nazwisko :devil: mozliwe, ze agent im zle podal..jutro bede pisac maila, ze niech mi poprawia i nowy wydruk przesla, a co ;) prace zaczynam 21 listopada ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    madziauk - dzięki
    --
  3.  permalink
    MAdziu - a gdzie pracujesz??:)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - no akutalnie nie pracuje :P ;) zwolnilam sie z banku inwestycyjnego ( pracowalam w tradingu, tzw. handlu energia, emisjami, gazem ), teraz ide do tradingu tez, ale inna firma.. oby lepsza niz ten bank ;) bo nasza poprzednia firme (super byla firma) wykupil, i juz mi sie tam nie podobalo ;)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dziewczyny, ale mnie dzis jajniki bola.. masakra, po clo to sie czuje jakbym kilka razy w tygodniu miala owulke (taki sam bol mam) a te pecherzyki nie rosna.. wrr..

Maz kupil dzis kolejne czerwone winko, wiec zaraz sobie lampke zapodam, moze o bolu zapomne ;)
    --
  4.  permalink
    to zycze Ci tego by tak było jak sobie życzysz!! :)

czuje sie troche jak nacpana po tym CLO... tak nie wiem...
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    no no ;) na zdrówko
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - :shocked: tzn? zmeczona? czy przytlumiona?

Mnie te jajniki nie daja spokoju, a najgorsze jest to, ze nic tam nie rosnie.. ciekawe jak bedzie bolalo jak juz cos urosnie.. "az strach sie bac" :cool::bigsmile::devil:
    --
  5.  permalink
    czuje sie tak jakos przytłumiona... to chyba po CLO..
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Korda - zdrowko :) ja w tym miesiacu sporo tego czerwonego wina wypilam..:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - mozliwe, oby szybko przeszlo to przytlumienie :)

Ja znikam na winko :)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    papa
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 9th 2011 zmieniony
     permalink
    Winko?? :> a to jakaś ukryta moc ;> ?
    --
  6.  permalink
    madziauk: Korda - zdrowko :) ja w tym miesiacu sporo tego czerwonego wina wypilam..

ja w tamtym miesiacu wypilam w ciagu tygodnia 1,5 l :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorDiabeł
     permalink
    a ja chwilowo za winko podziękuję :wink:
  7.  permalink
    wtajemniczcie mnie w to 'winko' ?
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - ponoc dziala dobrze na endometrium :)
    --
  8.  permalink
    oooo, to chyba sobie kieliszeczek wypije ;P
    --
  9.  permalink
    coś ucichło... śpią dziewczyny;-)

To ja też mykam... jutro o 12.00 usg - zobaczymy czy pecherzyki rosna.. ;-)

dobranoc :)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - 3mam kciuki :) ja jutro dzwonie do mojego gin, i umawiam sie na piatek :) jak nie rosna te pecherzyki to bedziemy wywolywac @ :)
    --
  10.  permalink
    madziu a ja za Ciebie trzymam kciukaski!!! ps. pt to święto:P
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - w Polsce to wiem :) niestety nie w UK :P :) Maz do pracy a ja do gina :))
    --
  11.  permalink
    no taaak .. ciagle zapominam ze Ty UK :P mimo iz masz w nicku...

ojj to dasz znać co i jak?? :>

mniam mniam - zdrówko!- pije czerwone winko.. niestety sama, bo narzeczony w pracy :(
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana :) no widzisz :) dam znac w piatek :)

zdrowko :)! i milego wieczorku :)
    --
  12.  permalink
    lece poogladac TV :* dobranoc :)
    --
  13.  permalink
    Kandyzowana: ps. pt to święto:P
    tak,tak święto moje !! urodziny :bigsmile: no i niestety do 30 już coraz bliżej :cry:

Dzień dobry :cool: dziewczyny
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
    • CommentTimeNov 10th 2011
     permalink
    To co my trzydziechy mamy powiedzieć? ;P
    Witam dziewczyny z kubkiem gorącej kawy w dłoni :)
    --
  14.  permalink
    Kokieteria powiedz ze po 30 to dopiero sie zycie zaczyna :tongue::bigsmile:ja już kawke wypilam,teraz czekam az herbatka wystygnie i zazywam pierwsza dawke clo w tym miesiacu
    --
    •  
      CommentAuthorKokieteria
     permalink
    Nie tylko się zaczyna, ale nabiera rumieńców ;)
    --
  15.  permalink
    No !! to juz wiesz co odpowiadac :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 10th 2011 zmieniony
     permalink
    dzien dobry dziewczyny ;-) jak Wam noc minela? :-)

co do 30stki to ja mam jeszcze 4,5 roku ale zleci szybkooo... slyszalam ze dla kobiety to najpiekniejsY wiek miedzy 30a 40 ;+) hihi

jakie plany na dzis macie?

ja dzis mam wolne i zaraz tez sobie kawcie zrobie i zaczne sie szykowac by na drugi koniec Warszawy na USG pojechac i ocenic pecherzyki ;) powinnam to jutro lub w sob ale jutro swieto a sobota nie bylo nigdzie terminu:/ a w pon moze byc za pozno.. wiec dzis jade a potem we wt..

ale dzis mam duze sluzu coraz bardziej wodnistego..matkoo.. a to 8 dc dopiero i 4ty z clo.. hihi. moE to dobry znak:-)
    --
  16.  permalink
    ja też liczę na piękny śluz oraz piękne pecherzyki (szybciej niż 15 dc )dawke clo mam zwiekszona więc może przyspieszy mi wzrost pecherzykow.Ja czekam na wyplate i musze isc do apteki ...po clo,dupki,estrofem,kwas foliowy i wit.e już wstępnie obliczylam cene i :shocked:dostałam 130 zl zostawie w aptece :neutral:Ze ten dupek taki drogi jest a do tego musze kupic 2 op dupka i clo :confused:
    --
  17.  permalink
    Kandyzowana: ale dzis mam duze sluzu coraz bardziej wodnistego..matkoo.. a to 8 dc dopiero i 4ty z clo.. hihi. moE to dobry znak:-)

To sie ciesz dziewczyno :tongue: tez tak chce :wink:
    Ja w tamtym cyklu mialam owulke dopiero ok 19 dc :confused:
    --
  18.  permalink
    Dzieńdoberek :) Ja dziś 1 dzień z clo.
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witajcie w kolejnym dniu starań :tooth:
    --
  19.  permalink
    mgielka.. ja tam owulki dawno nie nialam wiec nie wiem co i jak.. hihi .. a ze cykle mialam miedzy 30 a 35 dc to tez mialam przewaznie pewnie termin ok 19dc ;-) teraz pierwszy cykl z clo i 8dc i takie niespodziewajki :-)
    --
    • CommentAuthorAudiolaa
     permalink
    Hej, jak jest taki sluz to jest dobrze :) ze mnie sie lalo do owulacji:) w kolejnym cyklu gdy nie rosly pecherzyki sluzu takiego nie bylo, wiec Audiolaa informuje iż bedzie dobrze :) :P)
  20.  permalink
    hmmm ja w tamtym cyklu jakos powodzi nie mialam,ale owulka potwierdzona byla
    --
  21.  permalink
    czesc audiolkaaa ;-)

a czy przed sluzem plodnym wystepuje sluz mleczny ale nie gesty i lepki tylko wodnisty bardziej? bo on jest u mnie teraz mlecznobialy.. a przypominam.. to jest 8dc...

poza tym ha duzo wuesiolka i omega 3 wcinam ;P martwie sie tylko kolorem sluzu bo ilosc z raba jeat bardzo duza i niedobrze mi ale to na bank nie ciaza ;-)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Diabeł spojrzałam teraz na moją bete o jest taki przedział 0-5 brak ciąży, 5-50 pierwszy tydzien także ty jesteś tak na przełomie chyba też bym zrobuła jeszcze w poniedziałek. a który to dzień cyklu? A Dziewczyny ja słyszałam że winko może działa ale nie wiecej niż lampka czerwonego wina dziennie:wink:
    Przy clo nie koniecznie sa skutki uboczne , ja nie miałam....wręcz w szczęśliwym cyklu nic nie czułam poza bólami piersi i podbrzusza jak przed@ (i byłam wręcz pewna że ją dostane a tu taka niespodzianka).
    Przy clo cykle mogą się wydłużyć i nie zmienia on temperatury (skok spowodowany jest pracą jajnikóa tzn.owu.. a nie clo).
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.