Korda - mi sie wydaje, ze roznica czasowa powinna byc max okolo godziny. Ja mam budzik na 7 codziennie ( w weekend tez) i po prostu nie wstajac z lozka mierze, na spiocha, kiedys zapisywalam..teraz zapamietuje i ide dalej spac ;)
dzis bylam na wieczornym lunchu z moja przyjaciółką - 8/10 tydzien ciazy :) wszytsko pieknie sie rozwija, zaszła po jednym razie naturalnie - ccykle ksiazkowe itp.. a nie planowala dziecka - tak tylko z mezem powiedzieli - zobaczmy co ma byc to bedzie i bach - odrazu... kupowala dzis ksiazke dla przyszlych rodzicow.. ale jej zazdroscilam w środku..ale na zewnątrz nic nie pokazuje - wspieram ją... i ciesze sie jej szczesciem autentycznie, ale troszeczke mi za kazdym razem smutno.. :(
Korda - zeby tempka byla prawidlowa musisz min przespac 3 godziny i mierzona ma byc o tej samej porze, jak mierzona np. 2 godziny pozniej.. bo sie nie obudzilas czy cos, to wpisujesz zaklocona.. albo jak bralas jakies leki, ktore moga miec wplyw na temp itp.
Kandyzowana - ja bylam dzis u kolezanki, tez zaszla za 1 razem, cykle ksiazkowe, coreczke ma cudna - ma juz roczek i niecaly miesiac :) smiga i gaworzy..wiec fajny dzionek mialam, szybko zlecial :))
a!!! i dostalam moj nowy kontrakt z pracy, niestety zamiast Magdalena napisali Magda i przekrecili nazwisko mozliwe, ze agent im zle podal..jutro bede pisac maila, ze niech mi poprawia i nowy wydruk przesla, a co ;) prace zaczynam 21 listopada ;)
Kandyzowana - no akutalnie nie pracuje :P ;) zwolnilam sie z banku inwestycyjnego ( pracowalam w tradingu, tzw. handlu energia, emisjami, gazem ), teraz ide do tradingu tez, ale inna firma.. oby lepsza niz ten bank ;) bo nasza poprzednia firme (super byla firma) wykupil, i juz mi sie tam nie podobalo ;)
Dziewczyny, ale mnie dzis jajniki bola.. masakra, po clo to sie czuje jakbym kilka razy w tygodniu miala owulke (taki sam bol mam) a te pecherzyki nie rosna.. wrr..
Maz kupil dzis kolejne czerwone winko, wiec zaraz sobie lampke zapodam, moze o bolu zapomne ;)
Kokieteria powiedz ze po 30 to dopiero sie zycie zaczyna ja już kawke wypilam,teraz czekam az herbatka wystygnie i zazywam pierwsza dawke clo w tym miesiacu
dzien dobry dziewczyny ;-) jak Wam noc minela? :-)
co do 30stki to ja mam jeszcze 4,5 roku ale zleci szybkooo... slyszalam ze dla kobiety to najpiekniejsY wiek miedzy 30a 40 ;+) hihi
jakie plany na dzis macie?
ja dzis mam wolne i zaraz tez sobie kawcie zrobie i zaczne sie szykowac by na drugi koniec Warszawy na USG pojechac i ocenic pecherzyki ;) powinnam to jutro lub w sob ale jutro swieto a sobota nie bylo nigdzie terminu:/ a w pon moze byc za pozno.. wiec dzis jade a potem we wt..
ale dzis mam duze sluzu coraz bardziej wodnistego..matkoo.. a to 8 dc dopiero i 4ty z clo.. hihi. moE to dobry znak:-)
ja też liczę na piękny śluz oraz piękne pecherzyki (szybciej niż 15 dc )dawke clo mam zwiekszona więc może przyspieszy mi wzrost pecherzykow.Ja czekam na wyplate i musze isc do apteki ...po clo,dupki,estrofem,kwas foliowy i wit.e już wstępnie obliczylam cene i dostałam 130 zl zostawie w aptece Ze ten dupek taki drogi jest a do tego musze kupic 2 op dupka i clo
mgielka.. ja tam owulki dawno nie nialam wiec nie wiem co i jak.. hihi .. a ze cykle mialam miedzy 30 a 35 dc to tez mialam przewaznie pewnie termin ok 19dc ;-) teraz pierwszy cykl z clo i 8dc i takie niespodziewajki :-)
Hej, jak jest taki sluz to jest dobrze :) ze mnie sie lalo do owulacji:) w kolejnym cyklu gdy nie rosly pecherzyki sluzu takiego nie bylo, wiec Audiolaa informuje iż bedzie dobrze :) :P)
a czy przed sluzem plodnym wystepuje sluz mleczny ale nie gesty i lepki tylko wodnisty bardziej? bo on jest u mnie teraz mlecznobialy.. a przypominam.. to jest 8dc...
poza tym ha duzo wuesiolka i omega 3 wcinam ;P martwie sie tylko kolorem sluzu bo ilosc z raba jeat bardzo duza i niedobrze mi ale to na bank nie ciaza ;-)
Diabeł spojrzałam teraz na moją bete o jest taki przedział 0-5 brak ciąży, 5-50 pierwszy tydzien także ty jesteś tak na przełomie chyba też bym zrobuła jeszcze w poniedziałek. a który to dzień cyklu? A Dziewczyny ja słyszałam że winko może działa ale nie wiecej niż lampka czerwonego wina dziennie Przy clo nie koniecznie sa skutki uboczne , ja nie miałam....wręcz w szczęśliwym cyklu nic nie czułam poza bólami piersi i podbrzusza jak przed@ (i byłam wręcz pewna że ją dostane a tu taka niespodzianka). Przy clo cykle mogą się wydłużyć i nie zmienia on temperatury (skok spowodowany jest pracą jajnikóa tzn.owu.. a nie clo).