Kandyzowana, sprawdzilam sobie na wykresie i nie wpisalam jaki byl wczesniej. ja po prostu caly czas mialam mokro. mowia ze clo czasami zatrzymuje sluz ze go nie ma, ale zdania sa podzielone bo kazda reaguje inaczej u mnie gdy byla owulaka sie "lalo" po prostu bylo mokro a w kolejnym m-cu bylo zero i owulacji brak. kilka dni przed owu zaczal robic sie rozciagliwy to pamietam a dzien po owu juz byl bialy i lepki zauwazalne w 100% :)
no ja dzis wyjatkowo..za 2 h usg w Limie.. 120zl.. jaj oblucze ile teraz na to wszystko pieniazkow idzie to mozna pasc... sam pregnyl mnie wyniosl 3x1 prawie150 zl.. ale czego sie nie robi dla malenstwa przyszlego;-)
a ja ze by odejsc od problemow od 3 dni zrywam tapety kupilam panele i remontuje Danielowi pokuj bo ostatni remoncik mial 4 lata temu a na @ czekam do 22 i nowy cykl z CLO
audiolka.. ja musze poczekac na usg... mi wylecial rano czop bialawy i teraz mam uczucie mokra i naoliwienia ale ciezko opisac barwe... moze sie zaczyna powoli plodna faza... tempka rano 36.6..
hehehe.. na ktoryms firum czytalam..chyba na kafeteria?? zw jedna dziewczyna myslala by kupic sobie maszyne do usg do domu.. haha.. musi miec duzy dom i duzo pieniazkow.. hihi tak czy owak nie wien jak to sie skonczylo bo czytalam to pare miesiecy temu a posty byly stare jakies... hi
ja bym w zyciu na taki pomysl nie wpadla.. ludzie maja naprawde czasem zaskakujace pomysly ;-) tylko co po usg skoro aie nie umie fachowo stwierdzic co i jak :-P
matko jaka jestem senna.. ciemno..zimno..i cicho w mieszkanku bo narzeczony o 7 wrocil z nocnej zmiany przy administrowaniu serwerow bankowych i zasnal w duzym pokoju na wygodnej kanapie.. a ze przed nim kolejna, czwarta zmiana nocna to siedze cichutko w drugim pokoju gdzie mamy na razie tylko materac.. hih.. zasne i nie dojade na usg .. hyhs...
Gin Południewski w starej książce o anty widział rozwój metod naturalnych w przyszłości w postaci domowego USG. Odkładające będą po prostu podglądać rozwój pęcherzyka, aby wiedzieć, kiedy skończyć współżycie i kiedy je ponownie zacząć, aby do poczęcia nie doszło. To naprawdę optymistyczna wizja, tym bardziej że w następnych książkach tego gina NPR w rozdziale pt. Przyszłość w ogóle nie było.
amazionka.. jakby wymyslili domowe..poreczne usg to super..ale nie wyobrazam sobie takiego kolosa w donu ;-P Monia.. ja mam popsuty laptop wiec z androida pisze i nie widze wykresikow :-(
a nie chce chlopa budzic wiec stacjonarnego nie odpalam bo szumi :-P
no ja.ostatni dzis wieczor sama a poten 3 Dni razem i zaczynamy staranka :-) niezaleznie od wyniku usg ;-P
ja bym w zyciu nie kupila do domu usg to juz musi byc ktos naprawde w desperacyjnej sytuacji zeby wpas na pomysł by kupic to do domu ale rozni sa ludzie
monika...mi się zawsze pierwszy dzień okresu zaczyna od plamienia -bez względu na to czy biorę clo czy nie-a dopiero na drugi dzień mnie "zalewa".ja mam dzisiaj 8dc-4 dzień z clo-dopiero we wtorek jadę na monitoring-a za tydzień ostre starania
A wiecie co jest najlepsze, ze prawie przez 2 tygodnie pobolewało mnie podbrzusze jak na @, a dziś dostałam i zero, nic mnie nie boli tylko troszkę czuje jajniki...
a mnie wkurza że prawie przez cały cykl bolą mnie piersi(tylko ok tygodnia mnie nie bolą-jak mam już trzeci dzień okresu to na tydzień dawają mi spokój),wiecznie te cycory mam nabrzmiałe i bolące-koszmar.
bylam na usg. mam endo 6 mm.. pecherzyki w prawym dominujacy 12 mm ale to dopiero 8 dc wiec jest szansa ;) uskyszalam ze za 4/5 dni peknie mozw we wt usg :-)
audiolka.. mowila mi lekarka ze to 2.5 mm na dobe rosnie wiec jest ok. wiec mam nadzieje ze za.5 dni najpozniej peknie :p oczywiscie z pregnylem..w lewym mam wiotki pecherzyk 21mm.. pozostalosc po wchlonietej torbieli najprawdopodobniej co miala 7 cm.. i to sie powinno wchlonac niedlugo calkowicie...
tak czy siak owulka jesli bedzie powinna byc z prawej strony...
we wtorek usg a i tak od tej soboty staranka ;-p
ja sie lecze u dr w Medicover ale usg robie prywatnie albo w Limie albo Signal Induna .. bo w medicoverze nie ma blisko terminow...
Ja bylam ostatnio na USG u lekarza w domu - prywatnie, i on mial takie male przenosne USG, myslicie, ze moze ono nie byc takie dokladne jak normalne? Lekarz dokladnie sprawdzal (chyba z 5 min) czy nie ma dominujacych pecherzykow..
Ja mam jutro USG i dowiem sie czy na 100% cykl stracony, ciagle pobolewaja mnie jajniki. Pryszczy na twarzy dawno tylu nie mialam (macie tak po clo?). Zazwyczaj jeden mialam przed okresem..
Dzis tempka u mnie lekko w gore.. ale niewiele..
Poza tym ja mam dzis w planie blogie lenistwo :) poza tym musze wyslac maila do mojej przyszlej pracy + zadzwonic do gina i umowic sie na jutro ;)
dziewczyny.. ja sie jeszcze nie ciesze.. bo to moze stanac w miejscu i wcale sie nie ruszyc ;-( wiecie jak to jest ;-( ale wazne ze widze roznice w endometrium ;-)
madzia.. trzymam kciukasy za Twoje usg!! :-) i dobrze! leniuchuj:-) ja zaraz brukselki podsmazane na oliwie ze.slonecznikowymi ziarnami i suszona zurawinka robie... mniaaam ;-)
Kandyzowana - ja mysle, ze jak rosnie to sie nie zatrzyma :) trzymam kciuki..
ja tez musze cos wymyslec na lunch :)) aa! mam pierogi z kapusta i grzybami :) zaraz sobie ugotuje :)
pozatym wlasnie wyslalam maila do babki z HR odnosnie moich danych na umowie o prace, zeby zmienila :) dzwonilam tez do niej, ale jej nie bylo..wiec zostawilam wiadomosc glosowa :) mam nadzieje, ze odslucha ;)
ps. niestety jestem perfekcjonistka z natury i nie wyobrazam sobie, zebym miala umowe o prace z niepoprawionymi detalami, niech sie postaraja lepiej ;) chca bym u nich pracowala to nie ma lekko ;)