Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    tak trzymac Madzia! ;-)
    nie mozna godzic sie na wstepie na takie babole! ;-)
    a kiedy zaczynasz? ;)

a jak myslicie.. 1 dc 7 mm pecherzyki.. 8 dc -12 mm dominujacy...
    --
  2.  permalink
    monia.. jednak @ przyszla?? to teraz nowy cykl.. nowe wyzwanie i na pewno zaowocuje!! ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeNov 10th 2011
     permalink
    Czas pokaże :smile:
    •  
      CommentAuthorDiabeł
     permalink
    U mnie chyba nici z dzidzi. Temp spadła i powoli się plamienie zaczyna.
  3.  permalink
    a jest szansa ze to dopiero implantacja czy raczej myslusz ze to @ diabel?
    --
    •  
      CommentAuthorDiabeł
     permalink
    stawiam na @
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 10th 2011 zmieniony
     permalink
    ps. przejrzalam wszystkie istatnue usg.. moj pecherzyk najwiekszy od czerwca byl 9 mm tylko i ogolnie staly w miejscu .

Raz byl 16 mm ale nieatety nie pekl a sie wchlonal... a ostatnio mialam torbiel ale juz jest zaleczona.. endo mialam zazwyczaj do 5 mm.. czyli jest lepiej szczegolnie jak na 8 dc. ;-)

nadzieja wraca :-)

ps2. z moich obliczen wynika ze jesli bylby przyrost min 2 mm na dobe... w pon/wt powinnam miec pekniecie czyli dobrze ze mi kazal zastrzyk w nd/pon ;-)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana kochana nadzieja nie umiera nigdy a ja moge byc przykładem raz juz zaowoxcowało CLO teraz zobaczymy czy tez CLO zaowocuje
    --
  4.  permalink
    kobitki.. dzieki Wam jest mi o wiele..wiele latwiej i lepiej to wszystko prEchodzic... ciesze sie ze sie po kilku miesiacach zdecydowalam napisac;-)

Iwoas .. dziekuje za nadzieje :-* i wiem..ze znow Ci pomoze! a jak dzien mija?
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana a jakos dzis szybko moze dlatego ze mam troche roboty bo wzielam sie za remoncik w pokoju syna , a tak jak mowisz łatwiej sie to przechodzi jak ma sie z kim otym porozmawiac z osobami co maja ten sam problem bo tych ktorych to nie dotyczy to nie da sie rozmawiac, tyle ze ja to przechodziłam w 2003/2004 roku i nie mialam dostepu do neta zeby z kims pogadac poradzic sie osob ktore to samo przechodzą
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    no doskonale rozumiem ... ja teraz czytam fora na temat pecherzykow i wielkosci itp.. tak patrze czy te moje 12 mm to dobre..ale wszedzie pisza ze jak najbardziej ;-)

pozostaje czekac... ahh jak ja nie lubie czekac.

a jaka tapete robicie? :)

PS: Monia dziękuję ;P nie moge odp na wiadomosci prv - nie wiem czemu:confused:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana robie mu pokuj na SPIDER-MANA kupilam tapety posciel firanki ze spider-manem bo juz te misie mu sie nie podobały co mial a teraz chodzi do 0 wiec cały czas marudzil zeby mu zrobic pokuj na chlopca bo on juz nie jest mały ale najlepsze ze muj mąz mysli ze ja zartowalam jak mu mwilam ze robie remont wiec jak wieczorem wroci z delegacji to sie zdziwi ze ma tyle roboty ja zaczełam a on musi skonczyc heheh
    --
  5.  permalink
    ooo... na spider man to powazna rzecz :-) a maz na pewno bedzie zachwycony i chwtnue pomoze :-) zreszta nie ma wyboru ;-P
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana własnie nie ma wyboru ......
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    hej Dziewczyny;)
    kurczę idę do pracy, wracam, a tu tyle napisane, że czytam i czytam;)
    zmykam na ploteczki miłego popołudnia

mgielka1983 - 100 lat, 100 lat;) Spełnienia WSZYSTKICH marzeń ;)
    --
  6.  permalink
    Kandyzowana
    Nie licz ...olej to co ma byc to bedzie :wink: Ja w tamtym cyklu miałam drobnice do 12 dc...lekarka nie dala szans na "ciaze" a tu zonk 16 dc a pecherzyki podskoczyly do 18 mm najwiekszy z lewego jajnika a mialam az 2 :tongue: potem nagle 2 dni przed owu mialy po 24 i 22 mm a endo 9,6 . Za 2 dni mialam owulke ...widzisz wszystko jest mozliwe :wink:
    --
  7.  permalink
    korda
    dziekuje :* ale to jutro :tongue:
    --
  8.  permalink
    juz sie przestraszylm ze dni pomylilam ale dobrze pamietalam ze to jutro :+) ufff...

moze masz racje.. co ma byc to bedzie :-*

ale ty piekne rozmiarki mialas :-)
    --
  9.  permalink
    Kandyzowana piękne ale co z tego jak sie nie udalo :confused:
    Do tego z prawego jajnika jeden pecherzyk rósł na prawde pomalutku ...po owulce nie pekł...mial 12 mm ...więc z tym prawym jest chyba coś nie tak :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 ja ma tylko jeden jajnik i na jednym zaszłam wiec sie nie mart nawet ja z jednym co nie tak
    --
  10.  permalink
    iwoas30 dzięki za pocieszenie ;) ja liczę że w tym albo w następnym się uda :devil::cool: może ten estrofem coś pomoże :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    do tego wieksza dawka clo hmmmm OBY :cool: chce taki spóźniony prezent urodzinowo mikołajowo swiąteczny ;):bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 pewnie ze sie uda ja wlasnie nie pamietam wiem ze pierwsze dawki miałam CLO 1X1 i nie pomagały i dostałam dawke 2x1 i w 6 cyklu własnie podziałało
    --
  11.  permalink
    jejku.. ja licze ze mi w pierwszym .. max drugim pomoze...

wlasnie lyknelam 4ta tabletke CLO ;-)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - prace mam zaczac 21 ;)

Dzwonilam do gina, i powiedzial, zeby przedzwonic wieczorem kolo 21-22.. hmm.. no i teraz mam nadzieje, ze mnie na jutro umowi..bo ja chce zobaczyc co tam sie dzieje u mnie :devil:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana moze i szybko podziała ja tez mam PCO nie wiem co mam wpływ na ktory cyk podziała ale głowa do gory napwno bedzie dobrze , ja tylko licze na CLO + PREGNYL zeby podziałalo bo na inne jakies zabiegi sie nie pisze
    --
  12.  permalink
    ja tez Iwoas.. tak samo.. licze na to CLO i pregnyl i piekne 2 krechy ;P
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana jak sie nie ma malenstwa to sie zrobi wszystko i za wszystko sie wezmie zeby miec dziecko ja juz mam jedno wiec jak sie uda to fajnie jak nie to trudno trzeba sie cieszyc z jednego
    --
  13.  permalink
    boze... ja tak bym chciala swoje malenstwo ... ugh... bardzo bardzo...
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - no ja mysle, ze my wszystkie tu staraczki tak bardzo chcemy..
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    pewnie ze sie doczekacie a juz bym chciala przeczytac ze znou jednaej lub wiecej z was sie udało ze widzi II kreseczki trzymam kciuki bardzo mozco
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    ale sie qwurzylam ,poszlam do apteki po estrofem,clo i dupka i przyszlam z kwitkiem :devil::angry: estrofem musze dzis zazyc :confused:dobrze ze mam jeszcze 2 apteki ....ale pan mi dal jedno opakowanie dupka za darmo :bigsmile: bo termin do stycznia :bigsmile: wiec zaoszczedzilam na 1 op dupka :tongue:
    --
  14.  permalink
    mgielka taki wczesny prezent urodzinowy od aptekarza hehe ;-)

madzia.. ja wiem..wiem.. ;( chcialabym by kazda z nas skonczyla rok z 2 kreseczkami..
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 to zaoszczedziłas a ile kosztuje zdaje mi sie ze nie jest tani?
    --
  15.  permalink
    iwoas30 dupek ?? ok 38 zl bodajze...nie wiem dopiero ide w poszukiwaniu estrofemu :cry:
    --
  16.  permalink
    Kandyzowana jemu raczej glupio bylo bo przede mną stał pan i też coś chciał a aptekarz ze teraz tego nie maja i ma w sobote przyjść ...mają pustki na półkach :/
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    no to zeczywiscie duzo mi lekarz chcial dac dupka ale ze biore luteine to przy niej wolał•am zostac a płace tylko 3,50zł
    --
  17.  permalink
    :shocked: 3,5 ?? yyy to grosze :wink: na co luteina ?? na @ ??
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 tak na @ biore od 15 dnia cyklu do 25 dc i na 28 dc dostaje @ ale jeszcze na cos ja mam przepisane ale nie wiem cos tam mowil gin bo wczesniej brałam inaczej ale ja luteine biore od 10 lat jak nie biore nic na wywołanie to @ mam max 3 razy w roku
    --
  18.  permalink
    ja mam 1.5 paczki luteiny i 2 paczki dupka. slyszalam ze luteina dobra na wywolanie @ a dupek lepszy na podtrzymanie ewentualnej ciazy jak rowbiez na regulacje cyklu niedoborem progesteronu i wywolanie @ .. ja 38 zl pacilam za.jednego dupka..
    --
  19.  permalink
    znasz przyczyne ?? :shocked:czy Cie faszeruje prochami bez wyjasnienia ??
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    ja pewnie ze znam przyczyne ale ostatnio tyle sie nagadał ze czasem sie idzie pogubic
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana no tez slyszałam ze na podtrzymanie ciazy dupek dobry ale ja nigy go nie miałam przepisany choc moja ciaza była bardzo zagrozona od 3 tyg krwotoki i szpital co kilka dni na dzien brałam ok 20 tabletek zeby utrzymac ciaze w 6mc ciazy mnie poszyli a 1,5 miesiaca przed porodem odeszły mi wody w i nie bylo wyjscia musialam rodzic o 1,5 miesiaca wczesniej ale syn urodzil sie zdrowy i z duza waga i po paru dniach bylismy juz w domu i nigdy nie miał zadnych problemow zdrowotnych poza normalnymi chorobami
    --
  20.  permalink
    ojej.. to swoje przeszlasz z danielkiem... ale bajwazniejsze, ze zdrowy! :-)

wierze.. ze jeszcze jedno niebawem bedzie w drodze.na swiat! :)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Kandyzowana tego najbardziej zycze wam tym co jeszcze czekaja na ta swoja pocieche bo mi jak sie nie uda to trudno ale wy nie macie jeszcze dzieciaczków wiec wam najbardziej zycze zeby sie udało
    --
  21.  permalink
    ja dzis sobie myslalam ze nie pogniewalabym sie za zdrowe blizniaki :-) ale jak na razie mam jeden dominujacy pecherzyk ;-) ale jeszcze w 4 dni duzo moE sie zmienic ;-)

tez zycze nam wszystkim spelnienia marzen..

czy wy po clo tez bylyscie otepiale lekko? mi sie odrobinke kreci w glowie i taka senna sie robie..
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    po CLO raczej sa uderzenia goraca
    --
  22.  permalink
    no tez mam..
    --
  23.  permalink
    iwoas z przyjemnoscia zaakceptowalam ale.nie moge ofpisywac na wiadomosci i nie mam pojecia dlaczego :-(
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    moze to jest jak mija termin okresu bezplatnego
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.