ps. przejrzalam wszystkie istatnue usg.. moj pecherzyk najwiekszy od czerwca byl 9 mm tylko i ogolnie staly w miejscu .
Raz byl 16 mm ale nieatety nie pekl a sie wchlonal... a ostatnio mialam torbiel ale juz jest zaleczona.. endo mialam zazwyczaj do 5 mm.. czyli jest lepiej szczegolnie jak na 8 dc. ;-)
nadzieja wraca :-)
ps2. z moich obliczen wynika ze jesli bylby przyrost min 2 mm na dobe... w pon/wt powinnam miec pekniecie czyli dobrze ze mi kazal zastrzyk w nd/pon ;-)
Kandyzowana a jakos dzis szybko moze dlatego ze mam troche roboty bo wzielam sie za remoncik w pokoju syna , a tak jak mowisz łatwiej sie to przechodzi jak ma sie z kim otym porozmawiac z osobami co maja ten sam problem bo tych ktorych to nie dotyczy to nie da sie rozmawiac, tyle ze ja to przechodziłam w 2003/2004 roku i nie mialam dostepu do neta zeby z kims pogadac poradzic sie osob ktore to samo przechodzą
no doskonale rozumiem ... ja teraz czytam fora na temat pecherzykow i wielkosci itp.. tak patrze czy te moje 12 mm to dobre..ale wszedzie pisza ze jak najbardziej ;-)
pozostaje czekac... ahh jak ja nie lubie czekac.
a jaka tapete robicie? :)
PS: Monia dziękuję ;P nie moge odp na wiadomosci prv - nie wiem czemu
Kandyzowana robie mu pokuj na SPIDER-MANA kupilam tapety posciel firanki ze spider-manem bo juz te misie mu sie nie podobały co mial a teraz chodzi do 0 wiec cały czas marudzil zeby mu zrobic pokuj na chlopca bo on juz nie jest mały ale najlepsze ze muj mąz mysli ze ja zartowalam jak mu mwilam ze robie remont wiec jak wieczorem wroci z delegacji to sie zdziwi ze ma tyle roboty ja zaczełam a on musi skonczyc heheh
Kandyzowana Nie licz ...olej to co ma byc to bedzie Ja w tamtym cyklu miałam drobnice do 12 dc...lekarka nie dala szans na "ciaze" a tu zonk 16 dc a pecherzyki podskoczyly do 18 mm najwiekszy z lewego jajnika a mialam az 2 potem nagle 2 dni przed owu mialy po 24 i 22 mm a endo 9,6 . Za 2 dni mialam owulke ...widzisz wszystko jest mozliwe
Kandyzowana piękne ale co z tego jak sie nie udalo Do tego z prawego jajnika jeden pecherzyk rósł na prawde pomalutku ...po owulce nie pekł...mial 12 mm ...więc z tym prawym jest chyba coś nie tak
mgielka1983 pewnie ze sie uda ja wlasnie nie pamietam wiem ze pierwsze dawki miałam CLO 1X1 i nie pomagały i dostałam dawke 2x1 i w 6 cyklu własnie podziałało
Dzwonilam do gina, i powiedzial, zeby przedzwonic wieczorem kolo 21-22.. hmm.. no i teraz mam nadzieje, ze mnie na jutro umowi..bo ja chce zobaczyc co tam sie dzieje u mnie
Kandyzowana moze i szybko podziała ja tez mam PCO nie wiem co mam wpływ na ktory cyk podziała ale głowa do gory napwno bedzie dobrze , ja tylko licze na CLO + PREGNYL zeby podziałalo bo na inne jakies zabiegi sie nie pisze
Kandyzowana jak sie nie ma malenstwa to sie zrobi wszystko i za wszystko sie wezmie zeby miec dziecko ja juz mam jedno wiec jak sie uda to fajnie jak nie to trudno trzeba sie cieszyc z jednego
ale sie qwurzylam ,poszlam do apteki po estrofem,clo i dupka i przyszlam z kwitkiem estrofem musze dzis zazyc dobrze ze mam jeszcze 2 apteki ....ale pan mi dal jedno opakowanie dupka za darmo bo termin do stycznia wiec zaoszczedzilam na 1 op dupka
Kandyzowana jemu raczej glupio bylo bo przede mną stał pan i też coś chciał a aptekarz ze teraz tego nie maja i ma w sobote przyjść ...mają pustki na półkach :/
mgielka1983 tak na @ biore od 15 dnia cyklu do 25 dc i na 28 dc dostaje @ ale jeszcze na cos ja mam przepisane ale nie wiem cos tam mowil gin bo wczesniej brałam inaczej ale ja luteine biore od 10 lat jak nie biore nic na wywołanie to @ mam max 3 razy w roku
ja mam 1.5 paczki luteiny i 2 paczki dupka. slyszalam ze luteina dobra na wywolanie @ a dupek lepszy na podtrzymanie ewentualnej ciazy jak rowbiez na regulacje cyklu niedoborem progesteronu i wywolanie @ .. ja 38 zl pacilam za.jednego dupka..
Kandyzowana no tez slyszałam ze na podtrzymanie ciazy dupek dobry ale ja nigy go nie miałam przepisany choc moja ciaza była bardzo zagrozona od 3 tyg krwotoki i szpital co kilka dni na dzien brałam ok 20 tabletek zeby utrzymac ciaze w 6mc ciazy mnie poszyli a 1,5 miesiaca przed porodem odeszły mi wody w i nie bylo wyjscia musialam rodzic o 1,5 miesiaca wczesniej ale syn urodzil sie zdrowy i z duza waga i po paru dniach bylismy juz w domu i nigdy nie miał zadnych problemow zdrowotnych poza normalnymi chorobami
Kandyzowana tego najbardziej zycze wam tym co jeszcze czekaja na ta swoja pocieche bo mi jak sie nie uda to trudno ale wy nie macie jeszcze dzieciaczków wiec wam najbardziej zycze zeby sie udało
ja dzis sobie myslalam ze nie pogniewalabym sie za zdrowe blizniaki :-) ale jak na razie mam jeden dominujacy pecherzyk ;-) ale jeszcze w 4 dni duzo moE sie zmienic ;-)
tez zycze nam wszystkim spelnienia marzen..
czy wy po clo tez bylyscie otepiale lekko? mi sie odrobinke kreci w glowie i taka senna sie robie..