korda..a wiesz ze nie wiem jak to z fizycznego punktu widzenia ale na zdrowy rozum jeat to bardzo mozliwe ;-)
iwoas. dzieki za prv ;-) rano odpale komputera :( straszny ten moj laptop.. ledwo sie trzyma haha..
cos wam powiem dla.rozluznienia: moj ukochany wie ze ja nie pije alkoholu za bardzo.. i zdziwil sie ze wcziraj sama lampke wina.. dzis tez sobie nalalam i zaczal podejrzewac ze na kogos czekam haha.. rano dzis stwierdzil ze czuje meski zapach.. haha .. myslalam ze padne.. teraz jak do pracy wychodzil to tez powiedzial ze zaraz pewnie kochanek prYjdzie.. hahaha tym bardziej ze dzis robilam depilacje.. haha .. tak jakbym nigsy tego nie robila.. ale zaczal sie dosUkiwac...
ale zescie nadrukowaly tego Wróciłam z apteki i powiem ze przeszlo 100 zostawilam :/ ale... za dupka dalam <strong> UWAGA 26,99 clo 12,20 ... estrofem 14,80
Kandyzowana przynajmniej wiesz ze jest zazdrosny bo odruchy odpowiednie ma a to znaczy ze Cie kocha Buuu a ja w swoje święto napiję się pól lampki wina i tylko sobie smaka narobie ehh
NAJLEPSZE ŻE babka mi mówi "ale tu na recepcie jest przekreślona liczba opakowań i niestety muszę policzyć normalnie " a jężeli lekarz się pomyli to trzeba sie podpisac i pieczatke dac....nosz kuźwa...fajnego mam lekarza więc jej mówię...nie dziwię się że tak zrobił...bo mnie sie pytal ile tabletek jest w opakowaniu clo ehhh Ale na szczescie spuściła ile się dało
Kandyzowana no nie żartuj przecież zniżka powinna byc na dupka i clo...babka w aptece mówiła że coś jest refundowane...jakieś 2 rzeczy na pewno estrofem i cos jeszcze. Na opakowaniu dupka cena jest 37,35 a 26,99 placilam jak ona to policzyla nie wiem ....dziwne zeby takie roznice byly cenowo na recepte :/ . W aptece magicznej kupiłam taką mamy u mnie w Katowicach ;)
mgielka.. jak mame kocham... takie ceny :-( refundowane bylo kiedys na pewno pregnyl ale sie skonczylo.. clo jest refundowane ale ja zaplacilam 17.. dlaczego? i czy to duzo? a dupek.. wszedzie te ceny byly podobne u mnie.. ok 36-8 zl...
chyba co miasto to inna cena ale umnie takie ceny w aptekach sa za CLO a pytałam sie o cene PREGNYLU bo w w nowym cyklu musze kupic to jedna ampułka 34zł
zgadzam sie.. cena jaka zaplaxilam nie istotna w porownaniu z tym co moze zdzialac... a.picolo tez bym sie napila juz :-) i pogadala do brzuszka :) hihi
Hej dziewczyny, dołączam dziś do Was, mąż pojechał własnie na impreze z pracy i wróci pewnie nad ranem. Ja dziś 7dc, ostatnia 5ta tabletka clo połknieta, we wtorek 12dc na usg, zobaczymy Mgielka to gdzie Ty mieszkasz, ze w K-ach apteka?:) Ja pracuje w K-ce, a mieszkam w mieście ościennym... Kandyzowana ja też narzekam na rzadki sex, że parę razy w m-cy z różnych powodów, choć czasem padam szybko, teraz nie miałam już z 8-10dni, myslałam, że wczoraj cosik będzie, ale jak wracaliśmy z meczu to mojego rozbolała głowa 9haha brzmi jak babska wymówka), za to mnie dziś boli, no a dziś na imprezke, nadzieja, ze jak wróci nad ranem to mnie..obudzi..:P
smerfeta.. mojego tez czeato glowa boli :-) ale to od 12 h pracy przy kompie... hyhs... i wtedy ciagle apap.. ugh.. ale wiem ze.to nic. ze kocha ;-) ale czasem w okresie staran...z zegarkiem w reku to malo romantyczne ale nadal mile ;-)
aghh... jaka jestem niecierpliwa... juz bym chciala jutro 2 kreski a na to jeszcze ok 3 tyg... o ile sie uda.
ja to zglosze w tej apteve z tym clo ze przeplacilam ..
oho.. lewy jajniczek sie odzywa :+) a ja jeszcze jutro z clo i koniec ;-)
Tak to już chyba mamy, choc przyznam, ze że jak 7dni temu zaczał mi się @ to trochę popłakałam, gratis koleżanka zaszła wlaśnie w ciąże (w sumie parę ddni rożnicy w cyklu między nami) i się trochę zdołowałam. Teraz też staramy się o kredyt hipo na mieszkania, nerwy, kombinowanie, czas, zamartwianie i ech...problem w tym, ze ja mam umowę na zastępstwo, z jednego banku mamy wstępną pozytywną opinie, zobaczymy co dalej a dziś po znajomości się okazało, ze w innym mamy spróbować...drażni mnie, ze akurat wsio w zimie, przed świętami..
Z jednej strony zajęcies się sprawami z kredytem, mieszkaniem itp.pozwala na nie za czeste mslenie o ciąży, bo to też raczej niedobrze ciągle o niej myslec itp.itd...ale już trochę zmęczona jestem załatwianiem, w ogole, że istotne sprawy się chrzanią. Ja coraz bardziej nienawidze swojego pcos, już nie tylko na wzgląd na zajście, ale wielkosc brzucha i nóg i to owłosenie-nieznosze, mam już tak dośc, całe nogi w kudłach, mam ich więcej i ciemniejsze niż mój mąż, o pośladkach i sutkach ani nie mówie choć z pewnej strony jest to mniej kłopotliwe niż na nogach, nie lubie golenia, odrastania i ich widoku...:(
Nie. Najpierw prof w szpitalu jak byłam po wyniki mówił żeby z 6m-cy pobrać anty na zmiejszenie owlosienia a potem wspomagające, a endo o clo od razu jak z Nim o tym pogadałam, bo endo powiedzial, ze tabletki owłosienie moga na chwilę zmienic, że tak sie jest zaprogramowanym i to wróci, poza tym na uregulowanie i anty brałam 6m-cy czerwiec-grudzien 2009 i po odstawieniu 3-4cykle super-powrót śluzu płodnego, bolesna owu, 28-29dniowe cykle ( wtedy byłam na kilka m-cy przed ślubem i nie chcialam zajść i praowalam na umowę zlecenie) a po tych 3-4 m-cach się wsio rozlegulowało jak nigdy, cykle i 60dniowe także o anty nie chc esłyszec, dodatkowe kg po nich to u mnie normalka...
A ja W Chorzowie, a pracuje na Ligocie:P A powiedzcie mi czy to od czegoś może zależeć, że np.kiedyś miałam skok tempki dzień po bólu z zakończeniem śluzu płodnego a teraz mam na 3-4dni po skok?
hello ja dzisiaj byłam u endokrynologa powiedział że bardzo ładne wyniki badań że jest zadowolony a mojej prolaktyny i następna wizyta kontrolna za 3 miechy:)
Oki:) A które to Wasze dni cyklu? I w jakie dni bierzecie clo? A i wiecie co zauważyłam przy clo...bez niego od m-cy ciągle pobolewa mnie w tych dniach lewy jajnik...a w oby cyklach z clo był to prawy i owu prawy..hm
Mimik do super!!:) Ja 7dc, 3cykl z clo ( 2gi ciągiem, bo po pierwszym miałam 2-ce przerwy i inne dawkowanie tzn.2x1 5-9dc), 1x1 3-7dc Korda a Ty te ż coś z pcos? Kandyzowana tyle, że mój prawy dał o sobie znać po odatwieniu anty i przy cyklach z clo, a tak to lewy hm zbieg okoliczności? Dziewczyny to tak kandyzowana ma 8dc to chwali się niebawem 2 kreseczkami, potem ja bo 7dc, potem Mimik bo 6dc hihi..ładny plan?