ja mam 5 dc ...clo biore w tym cyklu 2x1 od 5-9 dc...w poprzednim mialam 1x1 ...Ja owu czułam na przemian ...później już nawet na środku tak że siadając musiałam ostrożnie bo mnie bolało...a owu byla z lewego ;)
I sama go wymyśliłam:D hahaha "samotność" sprawia, ze mi odbija, ale mąż dzwonił, że dojechali na imprezkę więc good;) Ja mam, a przynajmniej miałam w dwóch (zobaczymy teraz w trzecim, dziś ost.tabl.wzięłam) taki, że po paru dniach od ostatniej tabl.clo mam nastrój: mocna złośc-placz i na zmiane i nie umiem za bardzo tego powstrzymać, np.wkurzam się o wsio, a siedząc w pracy nagle oczy zalewają mi sie łzami...
Korda, ja w 1cyklu brałam 2x1 5-9dc, ale lekarze uznali, ze przy pcos lepiej 3-7dc i mam brać po 1tabl, a masz coś nietak z hormonami itp.oprócz pcos? Ja zawyżony androstedion. Mgiełka póki co przy clo skraca mi się cykl, ale wydłuża troszke druga faza..
kandyzowana ja własnie musze z gin o progesteronie porozmawiać, bo edno-gin powiedział, ze jak zajde to wtedy od pocz.ciąży progesteron a tak to nie, hm..