Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormimik
    • CommentTimeNov 10th 2011
     permalink
    spoko
    --
  1.  permalink
    mnie 80 z usg ale to inna lekarka i mam obawy ...jednak przyzwyczajona bylam do jednego miejsca ,tej samej lekarki :/
    --
  2.  permalink
    ja place 120 zl i mam na 16.40 :)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    ale dziękujemy MIMIK za dobre chęci;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    polecam się na przyszłość:)
    --
  3.  permalink
    baaardzo dziekujemy mimik :-))
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    ja ma 16dc ale mnie zaczoł pobolewac jajnik aaa i M wrocił z delegacji troszke sie zdrzemnie i do serduszkowania heheheh!!!!!
    --
  4.  permalink
    iwoas- serduszkujcie owocnie:-D trzymam mocno kciuki.. ze to bedIe TO :-Q
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    iwoas widzisz M zdążył;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    iwoas-owocnego serduszkowania:)
    --
  5.  permalink
    bardzo,bardzo <strong> ze pomyslalas o nas ;)
    --
  6.  permalink
    Kurcze, a ja 1 1wszym cyklu z clo miałam usg u 3 lekarzy...;/...nie ma gdzieś tu takiego, któremu na prawdę bym mogła zawierzyć, czuła większe zainteresowanie, a zas Ten od którego czuje większe, jest trochę tańszy bo z NFZ to zas nieraz antypatyczny z dziwnymi tekstami i mimo, ze zNFZtu przyjmuje to gada o kasie, ale u Niego byłam wczoraj po clo, bo mi brakło i ide 12ego, zobaczymy
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    na owocnie nie licze dzis juz bo pregnyl mialam wziasc we wtorek ale ze M nie bylo to gin przełozył na nastepny cykl no ale mozeeeee nigdy nic nie wiadomo....
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a ja z moim mężem mamy już 3 miesiące przerwy w serduszkowaniu więc mój mąż juz nie moze się doczekac hehe
    --
  7.  permalink
    Iwoas ja najprawdopodobniej w ubiegłym cyklu miałam owu 16dc to obyś też dziś miała;)
    O Mimik, why?
  8.  permalink
    3 miesiace :shocked: lol to ja predzej bym uschla :bigsmile:
    mimik wiec dzieci z tego musza byc :wink:
    --
  9.  permalink
    ja 2 tyg bez ale moj jakos nie czeka na to.. zmecEnie i pospiech zawodowy powoduje u niego spadek libido a wieksze bole glowy...ale.nie martwie sie ze to ma jakies ukryte dno :-)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    bo mój mąż miał lekką stulejke 2 miesiące się leczył nic potem zabieg i miesiąc rekonwalescencji
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 10th 2011 zmieniony
     permalink
    ja mojego przytrzymalam kilka dni i dzis juz widzialam ze nie potrafi wytrzymac :wink: dobrze ze na nocke poszedl :bigsmile: mocniejsze plemniory beda :tongue::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    mgiełka no jeśli by to tylko zależało od "żołnierzyków" mojego męża to nawet bliźniaki haha
    --
  10.  permalink
    zazdroszcze kobitom co maja czesto sex.. ja nie wiem.. moj od roku zupelnie sie jakos nie kwapi mimo iz nam sie lepiej uklada.. moze to kwestia.tej pracy w systemeie 24/7 po 12 h ... musze cos wymyslec.. nowa.bielizna itp... ;P
    --
  11.  permalink
    mimik a widzisz mój byly mąż miał takie plemniory że miałam bliźniaczki w 2001 ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandyzowana pomysł super
    bielizna + szpilki + winko
    --
  12.  permalink
    Aha rozumiem to oby teraz do przodu i owocnie Mimik:)
    Kandyzowana może gdyby była taka możliwośc dobrze by było żeby choc na ten czas starań trochę ten pośpiech zminimalizować i zdrowszy tryb...
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    o jejciu:)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mnie muj M meczy mnie codziennie potrafi mnie budzic o kazdej godzinie w nocy 3 nie wiem skąd ma tyle siły bo od 5do 18 pracuje ciezko...
    --
  13.  permalink
    korda.. no wlasnie musze to w zycie wprowadzic :-P Wiesz ze nigdy nie probowalam? hyhs..
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    właśnie moje libido chyba spadło do 0 bo nie ciągnie mnie do serduszkowania hehe znacie jakieś sposoby na wzrost libido xD?
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    kandyzowana działa polecam;)
    pończoszki i te sprawy - mój M - wymięka
    --
  14.  permalink
    no on nie ma jak zminimalizowac.. poza tym on jeat kochany ale malo okazuje uczucia.. taki od zawsze.byl ale wiem ze za.mna w ogien by poszedl.. ale brak mu romantyzmu.. stad moze te starania u nas to bardziej zegarek niz romantyzm... musze to jakos zmienic...
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    no ja mam czasem dosc jestesmy razem 10 lat a muj M napalony jak bysmy znali sie kilka miesiecy
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    trochę z innej beczki właśnie zobaczyłam jak sobie u mnie spaceruje duży czarny pająk a ja się boję pająków masakra:(
    --
  15.  permalink
    Iwoas to super! hehe ja bym chciała częściej, jak wcześniej, ale u mnie też libido spadło, bo np.dręczy mnie i źle sie czuje ze wzrostem wagi, do tego nieraz jestem zmęczona, w sumie cąły dzień w d.... bo wychodze po 8 rano, wracam 17.30-18, inne sprawy i człowiek taki w biegu i niewyspany..
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    mnie tez dręczy nadmiar wagi na razie 10 kg schudłam jeszcze z 15 minimum
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    mimik sprawdz pocztę;)
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Smerfeta1985 ja tez nie mam tak czesto ochoty a o wadze nie mowie przy pierwszej ciazy tak mnie faszerowali tabletkami przytyłma 35kg pozbierałam sie po 3,5 roku do mojej wagi a teraz przytyłam 14 kg masakra
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    odpisałam:)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeNov 10th 2011 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny ponczoszki to chyba kazdy facet lubi :)

ja polecam do tego olejki do masazu :)) mozna sie wzajemnie masowac..tylko takie ladnie pachnace :) nie wiem jak w Polsce , ale ja w UK kupuje taki z Sanctuary Spa :) uwielbiam takie masowanie :) hmm, mozna na przemian sie masowac :) uhh, az mi sie goraco zrobilo od samego pisania :bigsmile:
    polecam bardzo :)

ps. jak facet niechetny (np. mojej kumpeli maz nie lubi), to trzeba mu powiedziec, ze nas plecki bola.. i niech posmaruje, a pozniej juz pojdzie gladko ;)
    --
  16.  permalink
    O sexie nad ranem haha to raczej pomarzyć moge, bo mój to marudzi, ze np.ma zęby nieumyte:D
    Mimik ja na 164cm wzrostu mam 74kg, przed wypadkiem w czerwcu 2009 miałam ok.64kg, kilka lat wstecz zawsze 54-56kg...jeszcze w czerwcu 2009 miałam chudsze nogi, miałam kolana moje! i mniejszy brzuch, po wypadku już nie weszłam w spdonie w ktorych chodziłam przed...a ręce od dłoni do łokcia mam nadal chude jak gałązki..
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja przez PCO przytyłam 25 kg
    --
  17.  permalink
    ja cie... ja sie z moim pozarlam smsowo wlasnie.. i mi smutno.. tez bym chciala czesxiej ucUciowego sexu a nie takiego... na czas.. ehhh... teraz ludzie wiecznie zalatani..
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    ja mam 151 i waga 79kg a wczesniej 64 a jeszcze chce dziecko to juz do 100 dojde
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    pobije Cię ja 156cm ważyłam 87 kg teraz 77
    --
  18.  permalink
    Ale coś Wam powiem co mnie dziś rozbawiło...myślałam, że to dziewczyny przed impreza mowią co ubierają itp.itd...a tu dzwoni kolega do mojego męża przed imprezą i pyta czy mój ubiera krawat hehe a mój Jego czy ubiera kamizelke pod marynarke a ten, ze tak to mój, ze teź wexmie, usmialam się z Nich:D
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Kandyzowana - smsowo? napisz cos milego :) szkoda, zycia na klotnie :)
    --
  19.  permalink
    ja mam 162 i waE 57 kg... i to o min 4 za duzo ale nie moge zrzucic bo olalam sport ostatnimi Czasy ;P
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    o mimik to mi się już Twoja dietka podoba;)
    bardzo skomplikowana i pracochłonna?
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Smerfeta - to jakas wazna impreza musiala byc ;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    smerfeta a co za wypadek miałaś?jeśli można wiedzieć?
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandyzowana chudzielcu uspokój sie:)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.