Kurcze, a ja 1 1wszym cyklu z clo miałam usg u 3 lekarzy...;/...nie ma gdzieś tu takiego, któremu na prawdę bym mogła zawierzyć, czuła większe zainteresowanie, a zas Ten od którego czuje większe, jest trochę tańszy bo z NFZ to zas nieraz antypatyczny z dziwnymi tekstami i mimo, ze zNFZtu przyjmuje to gada o kasie, ale u Niego byłam wczoraj po clo, bo mi brakło i ide 12ego, zobaczymy
na owocnie nie licze dzis juz bo pregnyl mialam wziasc we wtorek ale ze M nie bylo to gin przełozył na nastepny cykl no ale mozeeeee nigdy nic nie wiadomo....
ja 2 tyg bez ale moj jakos nie czeka na to.. zmecEnie i pospiech zawodowy powoduje u niego spadek libido a wieksze bole glowy...ale.nie martwie sie ze to ma jakies ukryte dno :-)
zazdroszcze kobitom co maja czesto sex.. ja nie wiem.. moj od roku zupelnie sie jakos nie kwapi mimo iz nam sie lepiej uklada.. moze to kwestia.tej pracy w systemeie 24/7 po 12 h ... musze cos wymyslec.. nowa.bielizna itp... ;P
Aha rozumiem to oby teraz do przodu i owocnie Mimik:) Kandyzowana może gdyby była taka możliwośc dobrze by było żeby choc na ten czas starań trochę ten pośpiech zminimalizować i zdrowszy tryb...
no on nie ma jak zminimalizowac.. poza tym on jeat kochany ale malo okazuje uczucia.. taki od zawsze.byl ale wiem ze za.mna w ogien by poszedl.. ale brak mu romantyzmu.. stad moze te starania u nas to bardziej zegarek niz romantyzm... musze to jakos zmienic...
Iwoas to super! hehe ja bym chciała częściej, jak wcześniej, ale u mnie też libido spadło, bo np.dręczy mnie i źle sie czuje ze wzrostem wagi, do tego nieraz jestem zmęczona, w sumie cąły dzień w d.... bo wychodze po 8 rano, wracam 17.30-18, inne sprawy i człowiek taki w biegu i niewyspany..
Smerfeta1985 ja tez nie mam tak czesto ochoty a o wadze nie mowie przy pierwszej ciazy tak mnie faszerowali tabletkami przytyłma 35kg pozbierałam sie po 3,5 roku do mojej wagi a teraz przytyłam 14 kg masakra
Dziewczyny ponczoszki to chyba kazdy facet lubi :)
ja polecam do tego olejki do masazu :)) mozna sie wzajemnie masowac..tylko takie ladnie pachnace :) nie wiem jak w Polsce , ale ja w UK kupuje taki z Sanctuary Spa :) uwielbiam takie masowanie :) hmm, mozna na przemian sie masowac :) uhh, az mi sie goraco zrobilo od samego pisania polecam bardzo :)
ps. jak facet niechetny (np. mojej kumpeli maz nie lubi), to trzeba mu powiedziec, ze nas plecki bola.. i niech posmaruje, a pozniej juz pojdzie gladko ;)
O sexie nad ranem haha to raczej pomarzyć moge, bo mój to marudzi, ze np.ma zęby nieumyte:D Mimik ja na 164cm wzrostu mam 74kg, przed wypadkiem w czerwcu 2009 miałam ok.64kg, kilka lat wstecz zawsze 54-56kg...jeszcze w czerwcu 2009 miałam chudsze nogi, miałam kolana moje! i mniejszy brzuch, po wypadku już nie weszłam w spdonie w ktorych chodziłam przed...a ręce od dłoni do łokcia mam nadal chude jak gałązki..
ja cie... ja sie z moim pozarlam smsowo wlasnie.. i mi smutno.. tez bym chciala czesxiej ucUciowego sexu a nie takiego... na czas.. ehhh... teraz ludzie wiecznie zalatani..
Ale coś Wam powiem co mnie dziś rozbawiło...myślałam, że to dziewczyny przed impreza mowią co ubierają itp.itd...a tu dzwoni kolega do mojego męża przed imprezą i pyta czy mój ubiera krawat hehe a mój Jego czy ubiera kamizelke pod marynarke a ten, ze tak to mój, ze teź wexmie, usmialam się z Nich:D