Wiecie co ja mam 3 bądx 4ty m-c z pracy tzw.kartę multi-sport, biora mi z wypłaty m-cznie 25zł a jeszcze ani raz jej nie użyłam;/;/ wcześniej kilka razy byłam na augaaerobiku, ale potem jak wyszło z tą cytolgia, ze mam lekką 3 i globulki i zaś cyto itp.to na razie na basen nie chce chodzić..
Nio to Korda skoro takie normy to wygląda, że ok Dobowy to badahją pro 2-3 razy, ja np.mialam o godz.16tej 10,83, o 7 rano 33,67 (i ten mnie niepokoił, ale podobno po śnie z rana może być troche większa), i mam takie coś że pro o 7 rano po PEG 14.91 i na ten temat niestety cięzko w necie coś zrozumiałego mi znaleźć..
Kandyzowana ciesze sie ze jest dobrze , no jak wszedł to pierwsze poszedł sprawdzic pokuj czy zeczywiscie pozrywane tapety usmial sie a dzis jak rano wstał to mowi ze sie wezmie za panele a jutro za tapetowanie heheheh
ja już po serduszkowaniu ;) dołączyłam do tego grona Wstalam jak zwykle o 5 bo mierze temp o 5:10 potem wstaje chce lapa wlaczyc a tu zonk...pradu nie ma...nie bylo do 8 :/ ehhh co ja bym zrobila gdyby dluzej pradu nie bylo
Witam się i ja :) Dziś 11dc. dokładnie 14 dni do testowania przy tych moich 25 dniowych cyklach :) No ale owu jeszcze nie ma... hmmm... więc termin do testowanka chyba się przedłuży... Słuchajcie - możliwe to, że jak mam zawsze normalne owulacje - to podczas brania clo jej nie mam? To by było śmieszne. Ale w 11dc testy już coś pokazywały zawsze, nawet w 9dc, a teraz nic. Nawet śluzu płodnego jest strasznie mało, więcej gęstego kremowego. Ciągnący jest tylko przy szyjce i to mało. Monika - no oby 3 i ostatni :)
mosefish.. mam to samo i sie niepokoje.. chociaz to dopiero 9 dc i ostatnia tabletka clo ale mimo to nigdy tak nie mialam bez brania clo ze tyle sluzu mlecznego i to bardIej kremowego niz wodnistego..
Mousefish nie mam bladego pojęcia, ale nie wydaję mi się żeby przy clo nie miała byś owulki, a przedtem tak... A ja chyba bez duphastonu nie mam normalniej miesiączki, dziś mam drugi dzien gdzie zawsze miałam powódź, a tu teraz tylko jakieś małe plamienia... Przez prawie dwa tygodnie bolało mnie podbrzusze na zbliżającą @, a jak ją już dostałam to nic nie czuję, zero... Dziwne to...
Hmmm. dzięki dziewczyny. Kandyzowana - no mi też się wydaje że skoro mam normalne owu bez clo, to przy clo powinno być jeszcze konkretniejsze - jeśli można to tak opisać :) no i faktycznie tego śluzu niepłodnego - kremowego jest dużo. Może tak ma być? Qrcze - jak jutro test dalej będzie negatywny to raczej nici. Bo tempka świadczy raczej że owu najpóźniej pojutrze, może nawet jutro. Zobaczcie same : http://enpr.pl/mousefish/67377
musze zaczac tez te wykresy ale jakos brak mi syatematycznosci a dzis nie.moglam temp zmierzyc bo obudzilam sie a tu bach . od razu seeduszkowanie... a po serduszkowaniu czulam lekko prawy jajnior..
co do sluzu... moze tak jest ale to nie szkodzi w.poczaciu? oby..
Dla mnie to temp już normalna miałam taką w pierwszej fazie Zresztą o dziwo zaczynam odczuwać trochę brzuszek więc pewnie się rozkręci, zresztą ja znam swoje ciało i podejrzewam, że jak zajdę w ciąże to nie będę miała wątpliwości Tak, biorę clo od 2 dc do 6 dc 2x1
No wcześnie, bo w pierwszym cyklu z clo brałam od 3 dc do 7 dc i nic z tego nie było to gin stwierdziła, że zaczniemy jeszcze wcześniej No to od jutra zaciskamy kciuki za pozytywne testy owulacyjne !
Kandyzowana - ja też miałam zamiar brać clo wieczorem przed snem, ale w ulotce jest informacja że należy brać rano przed posiłkiem... Co do śluzu - no to właśnie niestety nie jest fajnie jak nie ma śluzu płodnego. Plemniorki lubią śluz zasadowy, a taki odczyn ma śluz płodny - wodnisty lub rozciągliwy. Taki kremowy ma kwaśną zasadowość. Ponoć dobrym sposobem jeśli śluz nie jest płodny - warto zrobić irygację wodą z odrobiną sody oczyszczonej godzinę przed serduszkowaniem :) żeby uzyskać zasadowy odczyn.
pytalam lekerza i powiedzial ze pora nie gra roli .. ja biore na noc by uniknac efektow ubocznych bo nie moge sobie na nie pozwolic a ja jestem wrazliwcem i zazwyczaj po lekach mam ulotkowe efekty uboczne..