Hej kobietki. Nie nadążam za Wami. Dziś wieczorem wezmę trzecią tabletę clo. Czy Was też bolała głowa? Bo mnie napiernicza, że hej. Mogę łyknąć ibuprom? A jajcory spokojnie, wczoraj jak tylko wzięłam tabletkę to coś tam mnie posmyrały. Ale dziś to się kiepsko czuję przez ta głowę :/
Witam Was dziewczyny Ja dziś zakupiłam w aptece olejek z wiesiołka oeparol... Co tam tyle już biorę tych tabletek, że chyba nie zaszkodzi więcej Zobaczymy czy coś ten olejek z wiesiołka zdziała...
Dopiero pierwszy cykl łykam codziennie. Wcześniej to jak mi się przypomniało. Jak na razie nie widzę efektów. Ale to dopiero 7 dc. Na suchotę nie narzekam :)
mnie dzis tak leciutko smyra prawy jajniorek.. czuje sie dobrze. wczoraj byla ostatnia CLO ok 17. test owulacyjny : dwie takie same kreseczki ( nigdy mi sie to nie zdarzalo.. zawsze negatywne byly..) takze pelna nadzieji i optymizmu zobaczymy we wtorek na usg ci i jak :-)
smerfeta.. ja tak mialam jednego dnia chyba 3go ale zaraz sobie poszesl i nie wrocil sluz o tej barwie :-) teraz mam wodnisty z domieszka mlecznego ale raczej przechodzi w przezroczysty.. natomiast nie jest jak bialko kurze... raczej bardziej plynny..
i w ogole to mnie cmi prawy jajnik i to tak dosc wyraznie.. tak falami pobolewa momentami nawet mocno.. szkoda ze nie mam mozliwosci usg wczesniej niz we wtorek.. ;-(
czyzby clo zadzialalo na mnie? jutro i tak mam niezalwznie od wszystkiego isc na zastrzyk..
no ja dzis zaszalałam pojechalam na małe zakupy i nabyłam nową torebke M kupił sobie cos z ubran a D aniej jak Daniel naciągnoł na kolejna zabawke i jakos do poludnia zleciał teraz M poszedł na jakąs impreze zakładowa a ja mykam do bracika na kawusie... wiec do wieczorka jakos zleci
ja lece na 38 ur. brata mojego narzeczonego i 2 urodzinki bratanicy mojgo ukochnego ;-) wiec spedze z dziecmi ;-) i bedIe super a jutro serduszkownie bo owulka chyba tuz tuz :-)
Kochane mam dylemat, pytanie dla dziewczyn stosujących CLO :)
W ten pon. (czyli 5dc.) biorę 1 tabletkę clo, i tak przez 5 dni czyli do (9dc. piątek)
I tu nasuwa mi się pytanie, kiedy najlepiej isc na monitoring aby sprawdzic czy clo działa?, tzn. ile dni po odstawieniu miałyście taki monitoring, i czy w trakcie stosowania tez?
Rumba ja w cyklu z clo jak brałam od 5-9dc to 1wsze usg miałam 12dc Mówią, że plamienia się nie traktuje jak @ choć ja o dziwo w tym cyklu miałam tak, ze bardzo malutko tej krwi było u mnie jak na 1wszy dzień, ale że w nocy się rozkręciło to potraktowałam go normalnie jak 1dc
hmmm w tym cyklu u mnie @ wywołana była duphastonem i była inna niż moja naturalna,
miałam takie geste i skąpe plamienie prawie że czarne ale zero krwi / na drugi dzień się już rozkręciło. I teraz nie wiem jak to traktować, czy jako 1dc.?
haha a ny dzisiaj dostalismy lozeczko i przewijak po bratanicy mojego narzeczonego. nic tylk ostro serduszkowac i liczyc ze to zajmie sYbko jak sie uda ;-)) hihi...
hej Dziewczyny po clo w tym cyklu - jem dupka od 16 dc i miałam jeść przez 12 dni czyli do 27dc, dziś 22 dc i już mam lekkie krwawienie. czy to nie za szybko jak na @?? wcześniej cykle miałam 32-42 dni? a i jeszcze jedno, jeżeli pojawiło się krwawienie - dupka odstawiam?
Korda - a jaka dawke bierzesz dupka? Ja mam brac 2x1 tabletke :) dzis zaczelam, ciekawe kiedy u mnie sie pojawi @. Pierwszy raz biore cos na wywolanie...
kochane dzięki za życzenia;) ale to niestety na bank nie;) idę do ginka jakoś we wt, żeby przed clo sprawdzić czy czasem torbieli nie ma. że cykl skrócony to się cieszę, ale że aż tak???
Korda ja miałam tak na usg w 1wszym cyklu z clo, że jeśli babeczka nie przedłużyłaby "ruszania" we mnie tą głowicą i zakończyła badanie to myślałabym, że i Ona również, że nie ma pęcherzyka dominującego, Ona go dłuższa chwilę nie widziała i mówiła, że niestety, a po dłuższej chwili okazało się, że jest 18mm pęcherzyk, gdzieś był z tyłu czy coś, ze się schował także może jestem co do Ciebie zbyt optymistyczna hehe, ale czasem lekarze mówią, że zonk a dziewczyna w ciąże zachodzi:) Mojej kuzynce jeden lekarz powiedział, że ma guza, Ona wystarszona itp...po czym u drugiego lekarza okazało sie, że ten guz ma ręce i nogi i jest nim moja prawie 7letnia chrześnica:)
smerfeta wiem wiem, znam też przypadki tych diagnoz lekarzym których potem natura oszukała;) ale co do siebie wolę się nie łudzić za szybko, bo wiesz jak to potem z tymi rozczarowaniami;)
:) to zobaczymy, kto wie;) Ide sie położyc, bo nielekko mnie dziś boli prawa strona brzucha gdzies na wys.pepka a najbardziej przy wdechu i jelita jakieś nabrzmiałe czuję:( Dobranocka;)
Cześć z rana. A u mnie w sumie 3 tabletki clo zjedzone i jedyne co czuję to ból głowy. Jajniki śpią czy co? Czy jeszcze za wcześnie na jakieś pikanie? Miłego słonecznego dnia życzę. Bo u mnie brzydko :/
no a u mnie dziwna sprawa. zaklocona bo godz po obudzeniu..ale temp 39,9 (strasznie wysokie tempki mam w tym cyklu z clo) ale mam pobolewanie jajnika i podbrzusza , sluz mokry lekko mleczny wraz ze aluzem pezezroczystym ciagnacym sie.. zaraz powtarzam test owu... kurcze.. zazwyczaj mialam w pierwszej fazie 36.5/6 a w drugiej taka jak teraz mam w pierwszej...
dzis zastrzyk z pregnylu powinnam jechac zrobic.. i tak chyba zrobie... bo tak mi lekarz kazal... ale co jesli pecherzyk nie osiagnal rozmiarow ? a nie moge usg zrobic dzis... dobra.. zaryzykuje :-) mij lekarz wie co mi kaze - wierze w niego ;+)
mgielka- mam identycznie tyleze to moj 10 dc. nie wiem co jest grane ale serduszkuje z nadzieja.. nie powtorzylam jeszcze testi owu ale to potem zrobie a po poludniu na zastrzyk z pregnylu albo ostatecznie jutro wg przykazan lekarza mojego... we wtorek usg.. ciekawa jestem co mi powie...