Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i teraz juz jestem w wielkiej (:)bo juz nie wiem czy mam tego dupka brac tak jak gin zalecil od 12 dc czyli za 2 dni czy po 16 dc bo mam wtedy usg .Poradzcie cos dziewczyny plissss !!!
. Mam dzisiaj podły!!! nastrój bo robiłam test ciążowy w 26 dc i wyszła jedna przeklęta krecha. Nie mam żadnych bóli nic kompletnie nic! Temperatura 36,9. Myślicie, że jest jeszcze szansa na plusik? No i najważniejsze pytanie, czy duphaston może powodować to, że brzuch mnie już nie boli. Czuję tylko taką ciężkość w krzyżu, która troszkę promieniuje do brzucha.
Kurcze dziewczyny co myślicie o mojej tempce. Możliwe że się zacięła od clo? Wczoraj zjadłam ostatnią tabletkę ;)
.. ale on nie ma mi za złe i nawet jak wrócił z pracy to sam się 'zabrał do dzieła' :P
i tylko po potwierdzeniu owu ( a wczoraj zostala testami potwierdzona - dziś usg) będziemy się starac... jeśli chodzi o przyjemnosc to moj A powtarza , że jest stary i zmeczony i nie ma juz takiej potrzeby jak mial nie wiem 19-25 lat... teraz najbardziej ceni to , ze ma mnei obok i możemy leżeć i się przytulić przed TV ( straszne co?? :P ) teraz obecna praca powoduje że albo jest senny i padnięty albo mu beznadziejnei zmiany wypadaja, wiec jesli mielibysmy porzucić czasem sex dla efektu dzidziusia ( co zawsze przeradza sie w przyjemnosc) - to byśmy chyba wieki musieli polować.. ;-)
i się okaze co i jak :-)34 dni plus ,minus ...owulacje w tamtym cyklu mialam miedzy 18 a 19 dniem cyklu (usg)
kandyzowana a ile ma lat Twój?:) ja nie lubie jak mój w sumie od razu po musi iść się myć, tak ma;) Lubię się po chwilę dłużej poprzytulowywać:)
kazdy ból podbrzusza i u mnie panika.....