Korda po rosnącym brzuszku, mam pcos i brzuszne tycie także 102 pod pępkiem, już rok temu w lato dwie osoby w jednym m-cu chciały mi miejsca w tramwaju ustępować:P Ej hołhoł tak na Mikołaja wszystkie wypijemy;P
korda normalnie dzieki Tobie mam usmiech na Twarzy ;-) w andrzejki moj Andrzej ma im. a ja dzien po nim, bo Nataliu 1.12 a ja tak mam na imie hihi.. ale nie wierze.by sie udalo ;-( moje pozytywne nastawienie gdzies zniknelo.. hyhs..
Kandyzowana głowa do góry, ramiona do przodu i nie ma złego nastawienie, tymbardziej w czasie płodnym gdzie dopiero będziemy szaleć, ewentualnie na @ można się podołowac, ale nie dostaniemy przeciez:P
ale mnie glowa boli i niedobrze mi. dobrze ze dzis noj chlop nie chce bo ja nie mam sily.. jeden dzien z.tego cyklu strace.. nawet jesli peknie w ciagu 24 h to powinno byc ok ? kurde martwie sie rym teraz czy nie strace szansy jedeb dIen bez sexu... ;(
ja myslalam o iui jako nastepstwo jesli do stycznia mi sie nie uda... ;-)
Ja już jedną iui mam za sobą - robiłam na początku wakacji, była udana, ale "na chwilę". Szczerze Wam powiem, że przy leczeniu, wolę całość dopełnić iui, żeby serduszkowanie nie straciło spontaniczności. W lipcu miałam delikatne załamanie i stwierdziłam, że jak żyję od leku do leku, od usg do usg, od testu do testu, to romantyczności w tym nie ma. Tak jak pisałyście długie staranie niesie ze sobą niebezpieczeństwo sprowadzenia seksu do "reprodukcji" i ja tego nie chciałam. Oczywiście serduszkowanie w okresie owulacji jak najbardziej wskazane
ja na razie jeszcze o tym nie mysle i chciałabym nie musiec o tym myśleć. Spadam do wyrka, mąż się upomina ile jeszcze będe na tym kompie:p Owocnej nocki, buziole
Moja część trwała jakieś 5 minut :) Odczucia jak podczas zwykłego badania. Potem leżałam 15 minut na fotelu z nogami do góry. Czeka się tylko na przygotowanie nasienia do podania (około godziny)
witam was kochane, dziś mam drugi dzień z CLO, nie odczuwam żadnych skutków ubocznych ( czyli nudności, uderzenia gorąca itp.) czy mam się martwic?, czytam was długo i kazda narzeka na tego typu objawy i dlatego zastanawiam się czy mimo ich braku tabletki działają.
na CLO nie mam objawów ale na zastrzyk ovitrelle owszem i to mega spotengowane:) a filmik pozytywny i to bardzo, mi wszystko jedni ile ważne żeby było zdrowe:)
ja juz w lozeczku a moj A w salonie przed TV ulozyl sie na kanapie.. nawet sie dzis nie przywital.. mowi ze mega zmeczony ale mi sie wydaje ze.mnie unika.. moze jestem przewrazliwiona.. ale cos mi nie passeee.. nie chce tez gadac. mowi ze wszystko ok.. kurde.. niedobrze.. niech pobedzie sam.. to mu zawsze pomaga..
co do iui no to nie jest wysoka skutecznisc, nie? :-(
korda.. moj A ma zmiane nocna przy serwerach w banku a ja man swoja podyplomowke (drugi rok z czterech..) wieco odpada a w kolejny jade idwiedzic rodzicow do Lodzi.. ;-(
hyhs... czytam ze plemniki zyha 3-5 dni wiec licze na ewentualne szczescie ;-) a jutro mu nie daruje.. ;-)
no rozumiem ;-) mi wczoraj o 16 wyszedl piekny test pozytywny owu wiec moze dIs w nocy ta cholera sie uwolni z twgo pexherzyka noooo... juz w koncu ma 23 mm... aghrrrr... ;P