Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorjusta2586
    • CommentTimeNov 16th 2011
     permalink
    Właśnie różne sa opinie ja to chyba nawet czytałam na 28dni oróżnicach w duphastonie i lutce. zreszta jest cały watek poswiecony duphastonowi wiec pewnie tam...
    --
  1.  permalink
    lutka jest naturalnym bardziej a dupek syntetycznym progeateronem (gdzies to czytalam) ..

pobolewa.mnie podbrzusze i ciagle mi sie siusiu chce ;-( i wiecznie glodna jestem.. a to dopiero 13 dc...
    --
  2.  permalink
    Ech nio zobaczymy, też chyba różnica między samą lutką podjęzykową a dopochwowa, co?
    Ja też sobie jem, po męża do pracy jade przed 21 i siedze se na necie - jakie to owocne he - najpierw nimm2, teraz słonecznik, jeruna
  3.  permalink
    a ja wcinam kisiel zanim pojade na spot. ze znajomymi a potem... staranka :D hihi
    --
  4.  permalink
    A ja teraz dopiero widze, że mam 3 wiadomości...fest haha...tylko czy ja moge odp.jak nie mam opłaconego konta?
    Kandyzowana nono:P
  5.  permalink
    co do luteinki to ja nie wiem cYm sie podjezykowa i dopochwowa roznia... ;-( wiec tu nie pomoge. wiem ze dopochwowa nie daje skutkow ubocznych a podjezykowa moze.. tak mi gin powiedzial przypisujac dopochwowo na wywolanie okresu 2 miesiace temu.. i ze podjezykowa ma smak gorzki?? ale nie jestwm pewna..
    --
  6.  permalink
    smerfetka.. ja nie moge odpisywac na wiadomosci.. bo nie mam oplaconego..

korda :-D hyhy :-)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    heloo ale naprodukowałyscie nie mogłam nadążyc:)
    --
  7.  permalink
    Ja też nie moge, tak lutka podjęzykowa jest fe
    Mimik dobry wieczorek:)
  8.  permalink
    mimiik jak tam staranka :-D hee?? :-)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    korda, chodzisz do tej kliniki? u jakiego lekarza się leczysz?

Wrócę do tematu klinik niepłodności, które naciągają... mój M robił pierwszy raz badania właśnie w takiej klinice - wyniki słabe, dawali nam szanse tylko przy iui. Kiedy robiliśmy iui w klinice w bytomiu, zbadali mu nasienie powtórnie i okazało się, że wyniki są ok! Dokładnie taką samą sytuację miał szwagier... więc może coś w tym jest.
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a staranka dobrze:)czekam na męża bo cos tam robi z teściem:) i znowu do dzieła jutro o 8 mam monitoring zobaczymy czy pęknie
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    my nie tam akurat robiliśmy :) w konkurencji ;) u kogo się leczysz? u dr Zięby?
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    NIe , ale zastanawiałam się czy się do niej wybrać aby zasięgnąć opinii jeszcze jednego lekarza. Ona jest też endokrynologiem i to mi pasowało. Moja lekarka niestety nie zawsze jest dostępna. Bardzo długi czas oczekiwania i brak kontaktu między wizytami.
    --
  9.  permalink
    Która jest ze Śląska z Was?
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Madziu ano zobaczymy jak to będzie u Ciebie :) daj znać co i jak :)
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Ja jestem ze śląska:swingin: dokładnie z zagłębia ;)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja ze śląska ale dolnego hehe ale urodziłam się w Czeladzi:)
    --
  10.  permalink
    ktora to dziewczyna miala te iui za 300 zl i gdzie ?? moze cos powiedziec jak to wyglada...co trzeba zrobic itd
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Muszę się do niej wybrać jeśli w tym cyklu się nic nie wydarzy.
    --
  11.  permalink
    ja jestem z Katowic ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    flowka obyś nie musiała;)
    --
    •  
      CommentAuthorkorda
     permalink
    mgiełka a gdzie Ty się leczysz?
    --
  12.  permalink
    Ja z Chorzowa.
    Korda chodze do gina w Ch-owie (choć niekonsekwetnie, że do jednego), a nasienie badane we Frydzie w K0wach.
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    mgielka ja miałam iui w klinice w bytomiu, ale skierowała mnie tam szefowa tego oddziału, tak z marszu chyba nie robią. Wypasiona klinika to nie jest;) dostaliśmy z moim M do dyspozycji pokój w podziemiach szpitala i kubeczek:bigsmile: Potem godzinę czekałam na obróbkę nasienia, sama iui trwała kilka minut. Poleżałam 15 minut z nogami w górze i pojechałam do domu:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Smerfeta, słyszałam od wielu osób, że we F. nie robi się badań! I to nie tylko nasienia...
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a jest ktos z Wrocławia?
    --
  13.  permalink
    Flowka, coś konkretniej?
  14.  permalink
    na fundusz w poradni przy szpitalu im leszczynskiego na raciborskiej ;)
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 16th 2011 zmieniony
     permalink
    Flowka
    kurcze fajnie Ci sie trafiło ;) no i cena nie jest wysoka...bo to jest cena za wszystko czy coś jeszcze trzeba płacic ?? hmm powiem szczerze ze zastanawiam sie nad takim rozwiązaniem ale narazie czekam na rezultaty estrofemu ;) no i podwojnej dawki clo :)
    Moj gin w sumie kilka razy mnie sie pytal czy juz sie rozgladam za klinika :/ ehhh a ja jak na razie nie dopuszczam takiej myśli....w sumie sie boje ze np jak do stycznia nie zajde to moj gin mi podziękuje za wizyty ( a wiem ze tak moze zrobic ) :/ wyśle do kliniki ehh
    --
  15.  permalink
    Ja też się obawiam...:(
    • CommentAuthortiga
     permalink
    Witam się i ja ;)

Mimik ja jestem z Wrocławia :)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
    • CommentTimeNov 16th 2011 zmieniony
     permalink
    mgielka, to ostateczna cena. Mnie też lekarka do której chodziłam, poradziła, żebym poszła do specjalisty i wcisnęła mnie do mojej obecnej lekarki, bo termin był dopiero za trzy miesiące! w gabinecie prywatnym :)
    --
  16.  permalink
    Korda, jakoś nie jestem na to gotowa, nie wiem czy jestem na tyle silna, wytrwała, już teraz nieraz mam fest dołki, na razie jestem w 3cyklu z clo, zobaczymy...ale na ten moment jakoś sobie nie wyobrażam...
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Smerfeta, w kliniakach tacy sami lekarze jak wszędzie;) Tylko mają dużo większą wiedzę akurat w tej kwestii. Po co tracić czas? warto się skonsultować ze specjalistą.
    --
  17.  permalink
    Ale ja byłam 4dni w kweitniu w szpitalu na endokrynologii gine gdzie miałąm robione badania hormonów, glukozy, , usg itp.i na razie stwierdzone pcos i zawyżony androstedion i ma do 6ciu m-cy clo
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    tiga to witam:)
    --
  18.  permalink
    Korda na ten moment IUI mnie przeraża...
  19.  permalink
    Kurcze tak mi momentami dziwnie słabo...
  20.  permalink
    jade zaraz po męża, kłują mnie chyba jajniki, pulsują jakby...najlepsze, że bardziej po tej stronie gdzie nie ma pęcherzyka,
    owocnej nocki, do jutra popołudnia;)
  21.  permalink
    a ja wrocilam do domku.. moj A bierze prysznic i idziemy sie pobawic :-P odezwe sie jutro hihi
    --
  22.  permalink
    hihihi... korda... trzeba troche poszalec by nie zwariowac :D

:grouphug:

do jutra girlzzzz :D
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    Twoj dzidzius bedzie mial szalona mamusie:-)
  23.  permalink
    Wasze dzidziusie tez hihi ;-* tego Wam zycze dziewczyny i siooo do staranek :-* ja tez juz sie szykuje :D
    --
    • CommentAuthorGosia8510
     permalink
    ja narazie nie mam do czego bo czekam na okres:-) ale Ty dzialaj ostro:-)
  24.  permalink
    cykl stracony.. owulka pewnie byla albo zaraz bedzie a dzis nici ze staranek.. niestety drugi dzien juz bez serduszkowania.. moj A sie zablokowal i nie dal rady :-( chyba musimy sobie darowac jednak wszystko.. nie mam szans na zaciazenie teraz.. bo sex co 3 dni malo efektywny jest takze trzymam za was kciuki a ja musze odpuscic jednak.. chyba moj A nie jest gotowy jeszcze na staranka.. strasznie sie poplakalam ale nic na to nie poradze...

dobranoc staraczki - powodzenia!!
    --
  25.  permalink
    Kandyzowana przykro mi!! Ale nie mógł wcześniej mówić, że nie jest przekonany, gotowy?
    Może weź na luz i np.na spokojnie w nocy czy nad ranem obudx Go pieszczotami itp.i wtedy a nie kochanie 21 sie kochamy:)
    •  
      CommentAuthormgielka1983
    • CommentTimeNov 17th 2011 zmieniony
     permalink
    mozecie spojrzec na wykres :shocked: nagły spadek temp i nie wiem czy to owulka :confused: nie chce jej miec do poniedziałku przynajmniej :confused:
    --
  26.  permalink
    dzien dobry...

u mnie skok tempki z ok 36.6 na 36.8 ... czyli pewnie oo owulce a sexu nie bylo ;-(

dzis o 12 usg..
    --
  27.  permalink
    Jestem załamana. 12dc i tempka 37 :( Oj chyba te clo na mnie nie działa :/
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.