Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zgadzam sie z Aborta, ja zaczynam brac clo od jutra czyli 2dc a estrofen od 5 do owulacji, wiec chyba cos w tym jest. aborta Ty to lekarzem powinnas zostac:-)no chyba ze nim juz jestes:-)
PS. poczytalam o tym gonalu troszke, tak na przyszlosc, i mozna go zaczac brac przy pco w najmniejszych oczywiscie dawkach w ciagu 7dc, w przypadku podejscia do in vitro itp w 2,3dc a w przypadku braku okresu kiedykolwiek, ale to czas pokaze
Mam ale tylko jeden raz w poniedziałek :/ w 16 dc
Mgiełka czy ty chodzisz na NFZ ? To nie jest monitoring monitoring to jak masz kilka usg w cyklu a to po prostu jedno usg w cyklu, umów się może na usg do innego gina co ?
że aż 6 razy było usg .Teraz zapisałam się do innej ginekolog do przychodni ale prywatnie ta wizyta będzie . Wiem że musi być więcej ale nie było miejsc :/ w przyszłym miesiącu chce iśc w to poprzednie miejsce...ale żeby tam iść muśze wiedzieć kiedy bede miała @ żeby obliczyc kiedy bedzie np 10 dc
bo tam terminy już sa na grudzień ...tyle ludzi mają :/ a wiem że ta babka od usg robi je dokładnie itd
siedziec nie mogłam , wszystko bolało nawet jakbym szyjke czuła
no i boł trwał wtedy od srody wieczora do piątku :/ ehhh no nic...co ma być to będzie ...Ja już winko zaczynam pić ;)Normalnie szoku doznam jak owu w tym cyklu bedzie szybciej niz w tamtym (19 dc ) to by znaczyło że 2 tabletki clo przyspieszają wzrost pecherzyków ?? bo przy jednej tabletce one do 12 dc były małe ...dopiero za 2 dni podgoniły w szybkim tempie ;)
jak to jest z tym plynem w zatoce?? wiecie??

-i wtedy co musieliśmy sie kochać to nie wyszło-też byłam zła bo tyle kasy którą wydałam na wizytę i tabletki poszły na marne
,ale nie mówiłam mu że mam żal do niego-wręcz przeciwnie-pocieszałam go że jest wszystko ok i żeby się nie przejmował-bo tak się niestety zdarza. Ale teraz przy każdym następnym cyklu boję się czy czasem jego "organ" znowu nie zastrajkuje-na razie wszystko ok
-dzisiaj będziemy trzeci dzień się starać-jutro idę na badanie z krwi na przeciwciała plemnikowe(robi się je po 3dniach współżycia)-moja lekarka kazała kupić chłopu androvit-witaminki,aby nie miał właśnie takich problemów-je-aż mu się uszy trzęsą
. mnie dzisiaj też brzuch boli jak na okres-a wczoraj troszkę jajniki szalały...mam nadzieje że te "wariaty" w środku robią swoje