Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    smerfeta ja z nudow i by nie myslec czy sie udalo czy nie zanowilam tuczaca pizze hehe i jem i od razu lepiej ;-)

ps. progesteron w postaci duphatonu zaburzy na bank wyniki hyhy wiec poczekam 11 dni i zatestuje albo okres przyjdzie..
    --
  2.  permalink
    No no przyjdzie Tobie @ tak za ponad rok:P
    mamy decyzje pozytywne z jednego baku na kredyt hipo, teraz się zacznie, bo pewnie bez problemów przy warunkach i innych się nie obejdzie, heh
  3.  permalink
    smerfeta.. duzo zyczw ci cierpliwosci i wytrwalosci bo kredyty itp to ciezki orzech do zgryzienia.. my mamy na samochod jeszcze.2.lata z 5ciu i jest nam ciezko a co dopiero na 30 lat... 3mam kciuki :-*
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeNov 17th 2011
     permalink
    apropos bólu jajnika - ja czuje prawy od jakiegoś miesiąca nieustannie zawsze przy podnoszeniu nogi go góry;/ nie wiem co to może byc:shocked:
    --
  4.  permalink
    a nie masz torbieli ? ja tak przy torbieli mialam..
    --
  5.  permalink
    A ja bym chciała żeby mnie bolały a tu nic :/
  6.  permalink
    malutka.. za ile masz usg?
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witam ponownie:):)
    dziewczyny pomóżcie bo chyba zwariuje. Jak już pisałam brałam duphaston do wczoraj, dzisiaj nie wzięłam bo test z moczu wyszedł negatywny. Od paru godzin tak strasznie boli mnie brzuch, że ledwo siedzę, kłują jajniki i boli w krzyżu. Miała tak któraś z Was? Nie wiem co robić czy to jest normalne. Czy jechać jutro na BHCG?
    --
  7.  permalink
    Magic szczerze to nie mam pojęcia, poczekaj może do jutra, pojutrza albo zrób bęte i będziesz pewniejsza i już:)
    Mąż wpracy, dlatego mnie się nuedzi.
  8.  permalink
    magic - zrob bete to bedziesz pewna. 3 mam kciukii ;-*
    --
  9.  permalink
    Usg we wtorek. Powiem wam że mam mega mokro. Dawno tak nie miałam. Możliwe że po clo, albo wiesiołek działa. Ale niestety śluzik raczej nie bj :/
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Kandyzowana: a nie masz torbieli ? ja tak przy torbieli mialam..

Kochana miałam torbiel w zeszłym miesiącu, ale wyleczyłam ją proverą co było potwierdzone usg.
    :tongue:
    --
  10.  permalink
    malutka ja nie miaam tez bj :-) a do owulki doszlo wiec moze bylo ok ;-* tez bedzie ok.. 3mam kciuki
    --
  11.  permalink
    rumba to nie wiem ;-( lec do lekarza jak boli ;+(
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    malutka a masz uczucie ,,mokro,, po clo czy w czasie jego stosowania też? pytam bo ja mam 4 dzień z clo i nie zauwazyłam zadnych objawów.

hmm i tak sie zastanawiam czy mierzysz sluz na zewnatrz czy wewnątrz?
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Bez dwóch zdań jutro zrobię betę!
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    magic ja był uniknęła kłucia tylko poczekała jeszcze 1-2 dni i powtórzyła test.
    Podobno najlepszymi objawami ciąży jest brak objawów.:wink:
    --
  12.  permalink
    Jak brałam clo i teraz juz po mam śluzu sporo. Wkładka musi być. Cieszy mnie to bo w poprzednim cyklu po serduchu miałam krew - chyba było za sucho i była obcierka. A teraz nie ma tego problemu ;)
  13.  permalink
    A co to jest "bj" hihi nie wiem
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeNov 17th 2011 zmieniony
     permalink
    a ja bym poszla na bete i znal odpowiedz zanim zaczne sie nakrecac a okres mozw sie przesuwac...

zreszta ja pojde na bete za 11 dni ;-) jak pregnyl przestanie falszowac wyniki..

ale mam duzo bialego sluzu raz mokry raz gesty .. tez tak mialyscie po owulacji i skoku tempki?
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    hej dziewczyny mowie dzisiaj do mojego męża że jeszcze ze 2-3 dni będziemy serduszkowac bo pęcherzyk nie pękł:)a on że bez przesady to mu powiedziałam jak nie to nie będę musiała zrobić IUI i powiedziałam mu na czym to polega i ile kosztuje. Teraz mówi do mnie to co dzisiaj też działamy a ja ze dzisiaj mu odpuszczę ale jutro i pojutrze a on a jak dzisiaj pęknie to mu tłumacze że najlepiej przez i po to zaczął się wypytywać ile ma pęcherzyk jak pęknie co się potem dzieje itp. Normalnie mnie zadziwił swoim zainteresowaniem:)
    --
  14.  permalink
    bj to śluz jak białko jajka kurzego :) tzw płodny :)
  15.  permalink
    mimik widzisz?? super chlooop - na pewno beda dwie kreseczki ;-)) z takim dzialabiem inaczej byc nie moze hihi

mnie pobolewa czasem ten jajnik gdzie cialko zolte jest i podbrzusze i mam juz bialy sluz mokry ale lepki nie ciagnacy..
    --
  16.  permalink
    wiem malutka i mowiw ze ja nie mialam typowego bj ;-) a owulka potwierdzona cialkiem zoltym w jajniku..
    --
  17.  permalink
    Mimik fajne podejście hehe;)
    A to takiego typowego w tym cyklu póki co nie mam, jestem wilgotna, mokra w środku co we wtorek przy badaniu pan dr zauwazył, ale bj do dziś nie mam...
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    ja właśnie tez nie mam bj a jajo 22 mm
    --
  18.  permalink
    Myśle, ze clo sie do tego przyczynia chcąc nie chcąc...
  19.  permalink
    no dziwne.. pobolewa mnie ten jajnik mimo iz juz po owu jest.. podobno.. .iepokoje sie..
    --
  20.  permalink
    Kandyzowana przeca na usg ok, badał Cie tez?
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    może plemniki dotarły i dlatego cie boli hehe taki dżołk:)
    --
  21.  permalink
    Mimik:) ale będzie miała Mikołaja, ba Andrzejki:)))) z picolo:)
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    a no :)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    oby u mnie pękło to jajo:)kandy kiedy będziesz miała dostępny nowy wykres?tzn listopadowy ciągnący się 9 miesięcy hehe?
    --
  22.  permalink
    smerfeta.. to bylo tylko usg.. badac bedzie w moje imieniny czyli 1 grudnia hyhs.. na usg bylo ok

mimik.. nawet nie wiesz ile bym oddala by jakis plemnik przetrwal i dotarl do jaja bo przeciez jak cialko zolte to musialo kilkanasxie godzin wczesniej dojsc do uwolnienia..

a wy jak po owulce z jajnikami mialyscie.. pobolewaly was jeszcze ?? czy juz nie? martwie aie hyhs..
    --
    •  
      CommentAuthormgielka1983
     permalink
    ja już po serduszkowaniu :cool: dobranoc :* do jutra dziewczyny :wink:
    Kandyzowana
    tak mnie bolał jajnik po owulce jeszcze jeden dzień .
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kandy nic się nie martw nie przejmuj się teraz tym niedługo się wszytko okaże:)a teraz się odpręż napij wina bo to mogą być Twoje ostatnie dni z alkoholem w ręce:)
    --
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    magic, nie chce nic mówić, ale ja się tak czułam jak beta mi wyszła 80... a test nadal jak zaklęty z I krechą ;)
    --
  23.  permalink
    mimik hihi.. jak dostane pozytywna bete czyli kiedys hihi... a Ty na pewno juz zaczynasz bo u ciebie na pewno juz ten cykl zaowocuje!! i bede pic Twoje zdrowie hihihi

ale mnie teraz boli jajnik nieowulacyjny czyli lewy.. ajj ajj...
    --
  24.  permalink
    Mgiełka szybko Wam poszło, specjalnie pa3łam kiedy pisałas ostatnio hahahahahah
    No słuchaj sie Mimik:)
  25.  permalink
    mgielka, spij slodko i oby wszystko pieknie wychodzilo na wykresie ;-*
    --
  26.  permalink
    Kandyzowana cicho, nic Cie nie boli, zapomnij o tym w ogóle, nie myśl o tym tyle, poczytaj jak lubisz albo cosik, zaszalej nie pytaj co dalej, koniec myślenia, przypomnij sobie za 10-12dni:)
  27.  permalink
    nie mam wina ;-( skonczylo sie chlip chlip... a bym sie za Waa napila i Wasze zdrowie i powodzenie :+D
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    no nie wiadomo owulka i serduchowanie to polowa sukcesu jeszcze żołnierzyki muszą dotrzeć i zapłodnić:)więc się nie łudzę jak zobaczę 2 krechy to będę mega szczęśliwa a jak 1 to głowa do góry i dalej do dzieła:)
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    kendy wpadaj do mnie ja mam ze 3 winka jeszcze hehe
    --
  28.  permalink
    smerfeta.. wiem wiem hihi.. ciekawa jeatem tempki jutro rano.. ;-)

a tak w ogole to trudno nie myslec hihi... to beda dlugie 12 dni.. albo i kolejne 30 dni hyhs nastepnego cyklu ;+)
    --
  29.  permalink
    mimik , bardO chetnie hihi :-)) a daleko z Wawy mam?? :-P
    --
  30.  permalink
    Każdą z nas to czeka tzn.czekanie kilkanascie dni po owu:)
    •  
      CommentAuthorFlowka
     permalink
    Jestem już po pregnylu, bolał mnie ten zastrzyk :sad:
    --
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    no trochę masz do Wrocławia:)ale zapraszam:)Wrocław fajne miasto:smile:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    dziewczyny od ktorego dnia powinno zaczac sie mierzyc tempke zdaje mi sie ze od 6 dc gdzies czytałam
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.