No no przyjdzie Tobie @ tak za ponad rok:P mamy decyzje pozytywne z jednego baku na kredyt hipo, teraz się zacznie, bo pewnie bez problemów przy warunkach i innych się nie obejdzie, heh
smerfeta.. duzo zyczw ci cierpliwosci i wytrwalosci bo kredyty itp to ciezki orzech do zgryzienia.. my mamy na samochod jeszcze.2.lata z 5ciu i jest nam ciezko a co dopiero na 30 lat... 3mam kciuki :-*
Witam ponownie:):) dziewczyny pomóżcie bo chyba zwariuje. Jak już pisałam brałam duphaston do wczoraj, dzisiaj nie wzięłam bo test z moczu wyszedł negatywny. Od paru godzin tak strasznie boli mnie brzuch, że ledwo siedzę, kłują jajniki i boli w krzyżu. Miała tak któraś z Was? Nie wiem co robić czy to jest normalne. Czy jechać jutro na BHCG?
Jak brałam clo i teraz juz po mam śluzu sporo. Wkładka musi być. Cieszy mnie to bo w poprzednim cyklu po serduchu miałam krew - chyba było za sucho i była obcierka. A teraz nie ma tego problemu ;)
hej dziewczyny mowie dzisiaj do mojego męża że jeszcze ze 2-3 dni będziemy serduszkowac bo pęcherzyk nie pękł:)a on że bez przesady to mu powiedziałam jak nie to nie będę musiała zrobić IUI i powiedziałam mu na czym to polega i ile kosztuje. Teraz mówi do mnie to co dzisiaj też działamy a ja ze dzisiaj mu odpuszczę ale jutro i pojutrze a on a jak dzisiaj pęknie to mu tłumacze że najlepiej przez i po to zaczął się wypytywać ile ma pęcherzyk jak pęknie co się potem dzieje itp. Normalnie mnie zadziwił swoim zainteresowaniem:)
Mimik fajne podejście hehe;) A to takiego typowego w tym cyklu póki co nie mam, jestem wilgotna, mokra w środku co we wtorek przy badaniu pan dr zauwazył, ale bj do dziś nie mam...
smerfeta.. to bylo tylko usg.. badac bedzie w moje imieniny czyli 1 grudnia hyhs.. na usg bylo ok
mimik.. nawet nie wiesz ile bym oddala by jakis plemnik przetrwal i dotarl do jaja bo przeciez jak cialko zolte to musialo kilkanasxie godzin wczesniej dojsc do uwolnienia..
a wy jak po owulce z jajnikami mialyscie.. pobolewaly was jeszcze ?? czy juz nie? martwie aie hyhs..
kandy nic się nie martw nie przejmuj się teraz tym niedługo się wszytko okaże:)a teraz się odpręż napij wina bo to mogą być Twoje ostatnie dni z alkoholem w ręce:)
mimik hihi.. jak dostane pozytywna bete czyli kiedys hihi... a Ty na pewno juz zaczynasz bo u ciebie na pewno juz ten cykl zaowocuje!! i bede pic Twoje zdrowie hihihi
ale mnie teraz boli jajnik nieowulacyjny czyli lewy.. ajj ajj...
Kandyzowana cicho, nic Cie nie boli, zapomnij o tym w ogóle, nie myśl o tym tyle, poczytaj jak lubisz albo cosik, zaszalej nie pytaj co dalej, koniec myślenia, przypomnij sobie za 10-12dni:)
no nie wiadomo owulka i serduchowanie to polowa sukcesu jeszcze żołnierzyki muszą dotrzeć i zapłodnić:)więc się nie łudzę jak zobaczę 2 krechy to będę mega szczęśliwa a jak 1 to głowa do góry i dalej do dzieła:)